Şimdi Ara

PEUGEOT 408 (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.069
Cevap
119
Favori
210.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar Bu kayış olayı gerçekten çok abartıldı. Bakınız tavsiye edilen yağı koyarsanız. Ve belirtilen km de triger kayışını değiştirirseniz hiçbir sorun olmaz
    1. Yaygın hata her 5w30 aynı değildir ve 1.2 puretech motora uygun değildir! Belirtilen kodlu yağı alın sanayi ustalarının çoğu dikkat bile etmiyor 5w30 castrol koyduk abi iyisi diyorlar.
    2. Yaygın hata triger 100bin-150bin km de değişir. Hayır değişmez 70-80k da değişmeniz lazım.
    Yok kızgın yağda çalışıyormuş yok ıvır zıvır bırakın bu tarz muhabbetleri. Pejo dünya çapında bir markadır binlerce mühendis çalışıyor. Bizim ali dayı veli dayının laflarına itibar etmeyin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • muratakyol008 M kullanıcısına yanıt
    3 gün önce yazılım yayınlandı. Güncelleme yaptırıp hata alan yok şu aşamada. 2 ağustosta ben de yaptıracağım, çözüldüğünü düşünüyorum. Bu arada kapı açık aracı çalıştırdığınızda hiç bir zaman hata vermiyor :)

• metin-88 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için yarın servise uğrayayım

• Yakın zamanda 30.000 bakım fiyatı soran yada yaptıran oldu mu ? Ankara Göral 30.000 km bakıma 11.000 TL istedi.

• Merhabalar 2024 Allure araca ön tarafa park sensörü takılabiliyormu

• KenanKamçı 6RIB9 K kullanıcısına yanıt

Merhabalar. Servislerin taktığını duymadım, takacaklarını da sanmam. Dışarıda yapılır ancak bu da garantiyi bozacağı için tavsiye etmem.

• metin-88 kullanıcısına yanıt

Yazılım için bayi mi arayıp çağırıyor acaba?

Ben aracı dün teslim aldım. Bugün çok kısa 1 saniye kadar ikaz ışığı yanıp söndü. Cuma günü uzun yol yapacağım sorun çıkarmaz umarım.

• nopnog kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun aracınız.

Aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz.

www.peugeot.com.tr
    GÖNÜLLÜ GERİ ÇAĞIRMA KAMPANYA KONTROL | PEUGEOT Türkiye
    https://www.peugeot.com.tr/tools/gonullu-geri-cagirma.html
  • vectrac kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Araç için bir çağrı gözükmüyor ama sorun tekrarlarsa bi göstermek lazım servise.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratakyol008 M kullanıcısına yanıt

Merhabalar,

408 GT ile aranıza katıldım, geçen sene aldığım Citroen C4X'i 10 ay kullandıktan sonra sattım ve 408'e geçiş yaptım.

Salı günü 408 GT aracımı İstanbul'dan teslim alıp Zonguldak'a geldim.

Çarşamba sabahı 350 KM aracımı çalıştırmak istediğimde araç motor arızası verdi ve çalışmadı.

Aracı kapadım dışarıda bekledim 1-2 dakika. Motor arızası devam etti ancak araç bu sefer çalıştı.

Aracı çekiciyle servise çektirdiler. Yazılımı güncellendi.

Denilen şu;

Sene sonu gibi bir yazılım gelecekmiş ve bu hata düzeltilecekmiş. (Servis fişine de yazmışlar bu açıklamayı

Eğer yine arıza uyarısı verirse endişelenmemem gerektiğini, kendi kendine kısa sürede geçeceği, eğer geçmezse tekrar servis ile irtibat kurmamı rica ettiler. Aracın hiç bir donanımında arıza tespit edilmediğini de belirttiler.

• selamlar,

sabah motor sogukken baktıgımda motor suyunun seviyesinin minimumun altında oldugunu gördüm, araçla 20 km yoll yaptıktan sonra baktıgımda seviye yükselmişti, bu normal midir?

Motor sogukken seviye minimumun altına iniyor,

Motor sıcakken minimuma yükselmiş oluyor,

Arac 10200 km de ilk bakıma girecek haftaya.

Antifriz veya saf su eklemesi yapiyim mi?

• Merhaba, 2023 model 7bin km de 408gt almayi planliyorum ancak forumdaki motor arizasi uyarisi ile ilgili paylasimlar kafami katistirdi. Bu uyari her aracta cikmiyor anladigim kadariyla. Araci aldiktan sonra her ihtimale karsi yazilim guncelleştirmesi yapmakta fayda var sanirim?
    Saygilar

• JoeBE22 kullanıcısına yanıt

Selamlar.

Haftaya bakıma girecekseniz gerek yok. Seviye normal.

• Merhaba

408 gt yi, c5 aircross ile karsilastirma imkani olan oldu mu acaba konfor ve ses yalitimi anlaminda
    Tesekkurler

• BlaCKaDDeR59 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Merhaba,

2023 4.000km de 408 allure almak üzereyim bayide ki bi arkadaşım aracın motor arızası verdiğini ve üreticiden halen bi çözüm gelmediğini söyledi. Araç çok hoşuma gidiyor almak istiyorum ancak bu sorun beni pişman eder mi diye de düşünüyorum. Bu yazılımla halledilebilecek bir sorun mu? Yoksa aracın gerçekten mekaniksel bir uyumsuzluğu var ama kullanıcılara aktarılmıyor mu?

• Gt pakette ses sistemi nasıldır acaba özellikle baslari

• Mekaniksel bir sorun değil, yazılımsal sadece. Yazılım güncellemeleri yapıldıkça düzelir. Sonuçta aracın çalışmasına engel değil. Hatta Aracı çalıştırmadan, yani frene basmadan starta basıp 20 saniye bekleyip öyle çalıştırınca o uyarıyı da vermiyor. Düzelecek şeyler bunlar. Şu anda araçla ilgili tek sorun yazılımsal gibi gözüküyor. Az rastlanan bazı durumlarda (bagajın kapanmaması, aynanın açılmaması) akü kutup başını söküp takınca düzeliyor. Bu da yazılımla ilgili olduğunu gösteriyor. Onu da güncelleyince düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vectrac -- 28 Temmuz 2024; 12:37:46 >
  • eboyabatli E kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta gelen vsm güncellemesi sorunu çözmüşe benziyor. Mekanik bir durum değil, içiniz rahat olsun. Ben de haftaya güncelleme yaptıracağım.

• yerdavader kullanıcısına yanıt
    Gt Allure aynı ses sistemi. Kuvvetli Bas beklemeyin standart kalitede.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.