Şimdi Ara

Peugeot 5008 (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
37.662
Cevap
151
Favori
1.692.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sorununuza gelince, 17''lik jantlari degistirmenizin bariz bir fark olusturmayacagini dusunuyorum, 5008 in kardesi grand picasso da da kullanicilar, aracta 16''lik jantlar kullanilmasina ragmen yolu biraz fazla ''hissetmek''ten sikayetciler, bunu da aracin 7 kisilik olmasi ve tam kapasitelik kullanimlarda surus guvenliginin tehlikeye girmemesi icin suspansiyon seciminin biraz sert olmasina bagliyorlar...
  • fiyatı yüksekmiş
  • Cevaplar için teşekkürler. Grand picasso'yu ben de denedim. Doğru diyorsunuz. Ben jantların incine dikkat etmemiştim. Ancak eski aracım Passata göre konforunu beğenmemiştim. O zaman jantları fazla kafaya takmayım.
    Aracım premium versiyounun giydirilmiş hali. peugeot 5008 premium+metalik sedefli beyaz (çok yakışıyor)+görüş paketi+sürüş paketi. bir de çok istemediğim halde 17 inç jantlar. Bence video paketi tam bir kandırmaca. Boşuna 2000 TL vermeye gerek yok. Zaten istesen de ellerinde olmadığını söylüyorlar.
    Eloktronik kontrollü vites ile ilgili bir kaç şey söylemek istiyorum. Eğer vites atma devrini hissederseniz gazı hafif çektiğinizde fazla hissettirmeden vites geçişi oluyor. manüel kullanımda özellikle ışıklarda durunca yüksek vitesten 1. vitese alma zahmetinin olmaması da çok güzel. manuel konumda olsa bile kendiliğinden geçiyor.

• rica ederim, sedefli beyaz ile beyaz renk arasinda estetik acidan gercekten de cok buyuk fark var, 1,5 ay once giydirilmis sedefli beyaz bir 5008 icin 57.000 lira istemislerdi, aracinizi cok uygun bir fiyata almissiniz, tekrardan hayirli olsun.

Video paketinin sonradan daha ucuz bir meblaya eklenebilmesi konusunda ise, 7''lik ekranlarin disinda hem gayet $ik olan ve tasarim olarak peugeot icin uretilmis orjinal aslan logolu hem de bluetooth baglantili kulakliklari gordukten sonra ve birdenbire aklima gelip, ses sistemini direk hoparlor cikisindan saglayarak aracin icini 3 ekranli mini bir sinema salonuna cevirdikten sonra (ozellikle de geceleri) ve nihayetinde bu sistemin harici olarak takilmasi durumunda cikacak muhtemel arizalar sebebiyle peugeot nun araci garanti disi birakacagini ogrenince bu paketin donanimda bulunmasina sahsen cok sevindim.

sizden ricam, passat tecrubesi olan bir kullanici olarak picasso da begenmeyip de satin alma surecinde 5008 i size daha makul gosteren farkliliklarin neler oldugunu ogrenmek isterim,

keyifli yolculuklar...

• Picasso'nun test sürüşü çok kısa sürdü. O yüzden süspansiyon rahatsızlığı dışında sürüş ile ilgili pek bir izlenimim yok. Ancak test sürüşünü çok kısa tutmaları herhalde peugeot 5008 ile arasındaki 1. farktır. 5008 i en az 10 km kullandım. Bu da bana keyf verdi.
    Diğer önemli bir fark aracın dizaynında. 5008 gerçekten çok alımlı ve gösterişli duruyor.
    Bir de Picasso'daki eletronik göstergelirin çokluğu kafamı karıştırdı. Bunu da 5008 den ayıran bir fark olarak sayabilirim.
    Bir de hanım beğenmedi picasso'yu. Bundan daha önemlisi var mı
    muhabbetle
  • tasarim konusunda haklisiniz, kisisel gorusum,kendi sinifindaki diger mpv lerden 5008 i ayiran sey, disardan bakildiginda daha cok station-vâri bir durusunun olmasi, rakipleriyle boyutlar acisindan birbirlerine yakin araclar olmalarina ragmen 5008 in daha compact ve dinamik bir goruntusunun olmasi.

ic gorunum olarak ise; citroen picasso ve yeni toyota verso yla tasarim acisindan gorebildigim bariz fark, bu iki aracta da gosterge panelinin konsolun ortasina yerlestirilmis olmasi.

5008 in konsolu ise 3008 le ortak bir yapiya sahip ve gercekten de etkileyici bir gorunumu var.

benim araciniz hakkinda merak ettigim bir konu var, sedefli boyanin ozellikle aksamlari sokak lambalarinin ya da diger araclarin isiklarinin etkisiyle nasil gorundugunu merak ediyor, mumkunse aracinizin resimlerini en kisa zamanda bekliyorum.

son olarak bahsettiginiz konuda kesinlikle haklisiniz, henuz hicbir firma bizler icin hanimlarin fikrinden daha gecerli bir donanim uretemedi, son soz her zaman onlarin.

selamlar...

• Saygıdeğer forum üyesi fse80s (isminizi yazarsanız isminizle hitap ederim),
    Sizden değerli ve önemli bilgiler alıyorum. Açıkçası görevleri olsa dahi tonla para verip araba aldığımız bayiler bizi bu kadar aydınlatmıyor. Size ve diğer forum üyelerine Peugeot 5008 in orta konsolda bulunan soğutucu gözündeki jack bağlantısı ile ilgili birkaç sorum olacak:
    Bu jack ile ipod mp3 player bağlantısı yapılabiliyor ve buradan uyumlu formatta müzik dinlenebiliyor. Şarkıları çok fonksiyonlu ekranda görme ve değiştirme imkanı var mı? Bu jack ı piyasada kolayca bulabileceğim bir ismi var mı?
    Jack bağlantısı bulunan bir cep telefonu takılsa bu telefon aynı zamanda eller serbest özelliği haline gelir mi?
    Aracın torpido gözüne USB box denen bir aygıt koyunca USB bellek bluetoth telefon özelliği devreye giriyor imiş. Ancak benim arabamın torpio gözünde USB box için bir giriş gözükmüyor. Bunun için ne yapmak gerekiyor (tabiki garanti kapsamında)
    bu adara benim mestear ismim de Yusuf.
    Teşekkürler

• Herkese selam
    5008 için xenon far kiti önerilerinizi almak isterim
    Bayii de 300 tl ye satıyorlar ama sadece kısa hüzmeli farlar için.
    Sizin önereceğiniz dılardan alıp taktırabileceğim bir marka -model var mıdır
    Şimdiden teşekkürler
  • guzel sozleriniz icin cok tesekkur ederim yusuf bey, bayiler hakkindaki tesbitinizde cok haklisiniz, aslinda ben de arac hakkinda cok sinirli bilgiye sahibim, bir cok seyi deneme-yanilmayla ogrenip buradaki kullanicilarla paylasmaya calisiyorum.

ayrica izlenimlerime gore 5008 diger mpv lere alternatif olmaya baslamis, dun gunlerden pazar, havanin da guzel olmasini firsat bilerek caddebostan a gittim, gun sonuna kadar 4 adet 5008 gordum, ayrica bir grand picasso sahibiyle sohbet ettim, aracindan cok memnundu, sanirim mpv ler dunyada oldugu gibi turkiye de de stationwagon larin tahtini sallamaya basladilar...
  • aracinizin donanimi premium pack olmadigi icin opsiyonel donaninimin neredeyse tumunu aracinizi satin aldiktan sonra maalesef listeye ekletemiyorsunuz, tekoto dan aldigim cevaba gore, fabrikadan ciktiktan sonra, eger pc jargonunu da kullanirsak 5008, ''genisletilmeye'', hem servis marifetiyle olsa dahi kapali hem de disaridan yapilacak her mudalenin neticesindeki muhtemel arizalarin vukuunda garanti kapsami disinda tutulmaktadir.

Aux la yetinmek zorundasiniz yusuf bey,

Selamlar...
  • Selamlar mesgs,

Acikcasi xenon hakkinda bir bilgim yok, sadece kisa farlarda degisim yapilacaksa isin teknik boyutunun disina cikarak cevap vererek ozellikle sis lambalari da acikken aractaki gorsel butunlugun bozuldugunu dusunuyorum, acaba tum aydinlatma grubunun xenon donusumu mumkun mu, mumkunse de maliyeti ne kadardir..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fse80s

Selamlar mesgs,

Acikcasi xenon hakkinda bir bilgim yok, sadece kisa farlarda degisim yapilacaksa isin teknik boyutunun disina cikarak cevap vererek ozellikle sis lambalari da acikken aractaki gorsel butunlugun bozuldugunu dusunuyorum, acaba tum aydinlatma grubunun xenon donusumu mumkun mu, mumkunse de maliyeti ne kadardir..?

Merhaba

Elbette mümkün, ben de onu soruyorum zaten. Bayii de satılan sadece kısa farlar için ve 300 TL
    Selektör yapıldığında bile sarı farlar yanıyor. Sisler de sarı
    Komple kit fiyatı araştırıyorum
  • haklisiniz, kisalar 300 tl ise sanirim sislerle beraber tum grubu degistirmenin faturasi 1000 tl yi gecer ama buna da deger.

tahminime gore yilsonuna dogru xenon+navigation donanimli, porsche tiptronic sanzimanli araclarin ithalati da baslamis olur...
  • arkadaşlar 2011 model 5008 için bekliyorum çünkü şunun şurasında 3 ay kaldı 2010 model üstünde ne gibi değişikler olacak merak ediyorum ve bu yüzden 2010 model almadım.Bilen varsa lütfen yazsın da boşu boşuna da beklemeyelim...
  • Satis danismanindan aldigim resmi olmayan bilgiye istinaden buyuk ihtimalle 5008, yeni model yilinda, yeni motor ve sanziman secenekleriyle satisa sunulurken 2011 model olmasi da ayri bir avantaj olacak, simdiden hayirli olsun...
  • Arkadaşlar 1500km bakımı yaptıran var mı aranızda?
  • arkadaşlar en son yorum 13 nisanda yapılmış.Bu arabayı alan yok mu veya bu kadar az mı veya alan insanlar bu siteden haberdar değil mi veya yorum yazmaya üşeniyor mu? grand scenic bölümünde 34 grand picasso bölümünde 17 sayfa yorum var.Valla vazgeçeceğim bu arabayı almaktan.Yorum yok yahu.Bu sınıf arabanın startını citroen yaptı ama renocular çok çok hızlı ve sitelerine yorum yağdırmışlar.Bana göre alan kişi sayısı az o yüzden yorum yok.Napıyım citroen alırım artık... :(
  • Peugot'nun biraz daha fiyat kırması lazım. GS'den bir üstünlüğü yok 58 tl fiyat çekmek ayıptır !
  • citroen ve renault un mpv leri piyasada uzun bir suredir mevcutlar ve her sene belli olculerde satis rakamlarina ulasiyorlar, 5008 ise henuz kundaktaki bebek tecrubesinde, ocak ayindan bu yana satiliyor ve bunun nisbeten az bir rakam oldugunu da tahmin etmek zor olmasa gerek, yeni scenic forumunu incelerseniz iclerinde eski scenic lerini satip yenisini alanlar oldugunu gorebilirsiniz, kisacasi bu araclar kendilerine bir kullanici kitlesi kazanmislar ve o kadar sayfa paylasimda bulunulmasi gayet normal.

5008 de tanindikca, kullanildikca geri donusler baslayacaktir, bundan emin olun, bu hep boyle olmustur, benim fikrimi soracak olursaniz hali hazirda citroen kampanya yapmisken, grand picasso tercihiniz gayet isabetli olur, alirken de ileride neler yasayabileceginizi iyi kotu biliyor olursunuz ama ben bu araci alirken tum bunlari goz ardi ederek hareket ettim, cunku benim icin herseyden daha onemli olan tasarimdaki estetiktir, eger bir mpv alacaksam tercihimi buna gore yapmaliydim ve suan kendi kanaatimce piyasadaki c segmentinin en estetik mpv sine sahibim, yalnizca bunu bilmek bile benim icin yeterli, fiyat konusunda ise arkadasimiza katilmamak mumkun degil ama yurtdisindaki fiyatlara baktigimda 5008 premium pack in ayni motor a sahip olan 3008 pp den daha pahali oldugunu goruyorum, firmalarin satis politikalarini anlamak gercekten cok zor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fse80s -- 20 Nisan 2010; 23:26:19 >

• sayın fse80s citroen grand picasso sorunlu bir araba mı? yani forumdaki yorumlara bakılırsa bazıları sorunlardan bıkmış bazıları ise ufak tefek sorunlar demiş.Hiç almadım kullanmadım peugeot'u. Onda da böyle sorunlar var mı çıkabilir mi yoksa peugeot MPV kavramını oturttu mu?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.