Şimdi Ara

Peugeot 5008 (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37.660
Cevap
152
Favori
1.690.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sizlere yazıklar olsun.Neden mi? Renocular kadar olamadınız.adamlar 37 sayfa yorum yazmışlar.5008 daha yeni çıktı demeyin grand scenic de yeni çıktı ama.......Ben yorumlarınız var mı diye hergün bu sayfalarda dolaşıyorum.Ama nafile.Demekki insanlar bu arabayı sadece dış görünüşüne göre alıyor gerisine bakmıyor.Bizler en ufak bilgi için kendimizi yırtıyoruz.Şeytan diyorki git uyuzluk olsun diye reno grand scenic al....
  • Ben söyledim baştan varıp Peugoet'a ütülmeyin diye ! GS'den bir üstünlüğü yok bu aletin fiyatından başka(!) Yani 5008 daha pahalı.
  • herkese merhaba
    foruma yeni üye oldum hemen size katılayım diye düşündüm.13.05.2010 arihi itibari ile 5008 premium pack araç sipariş ettim hafta başı teslim alacağım.inş.memnun kalırım.
  • araç hakkında bilgin deneyimin varsa yazabilirsin ama yorum bekliyorsan boşuna beklersin çünkü buraya kimse yorum yazmıyor...
  • isyaninda haklisin ama sonucta arzu eden yaziyor ya da yazilanlari okumakla yetiniyor, grand scenic sayfasindaki arkadaslar daha ziyade birinci secenegi secmisler, sene sonuna dogru burada da benzer bir hareketlilik yasanir diye dusunuyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fse80s -- 19 Mayıs 2010; 10:21:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuklar
    herkese merhaba
    foruma yeni üye oldum hemen size katılayım diye düşündüm.13.05.2010 arihi itibari ile 5008 premium pack araç sipariş ettim hafta başı teslim alacağım.inş.memnun kalırım.

hayirli olsun, aracinizin ozelliklerini ve fiyatini yazabilir misiniz..?
  • mrb.peugeot 5008 premium pack video paket park paket metalık renk kopek balığı gri 55700 anlaştık.elimden 2007 honda civic vardı sattım şuan aracımı beklıyorum.inş memnun kalırım.alanlar hiç yorum yazmamış.
  • mrb yorumların çok güzel teşekküriz.ederiz bende hondacıydım dizel otomatık olsun dıyerek 5008 i tercih ettim inş.memnun kalırım.
  • fiyat gayet iyiymis, tekrar hayirli olsun, aracinizi teslim aldiginizda resimlerinizi de bekliyoruz, ozellikle aracin icinden resimler eklerseniz cok sevinirim, cunku katologlardaki resimlerde bulunan donanimla ithal edilen araclarin donanimlari arasinda farklar var, araci merak edenler icin aydinlatici olacagini dusunuyorum...
  • ve bir de aracinizda tavan bari mevcut mu..?
  • alır almaz foto eklerim tavan barı mevcut
  • tesekkur ederim, hangi bayiden aldiniz aracinizi..?
  • ankara abc pejo...
  • Çok iyi fiyat Mepa da 70 bin lira yazmışlardı aracın üzerine
  • buyuk para, neredeyse suv parasi, bu fiyatlari verenler hangi ulkede yasiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Çok iyi fiyat Mepa da 70 bin lira yazmışlardı aracın üzerine

bir yanlisiniz olmali.1 ay once 3008 bakarken 5008 e de bakmistim.3008den daha ucuzdu.3008 uzerinde yazan fiyat 61 kusurdu 58500 e birakiyorlardi mepa.5008 de sanirsam 57500 civariydi etiketi.12-13bintl bi zam gelmis olamaz herhalde.

bu arada tavsiyem olabildiginizce pazarliga girin iyi fiyatlar veriyorlar etiket fiyati uzerinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuklar

mrb.peugeot 5008 premium pack video paket park paket metalık renk kopek balığı gri 55700 anlaştık.elimden 2007 honda civic vardı sattım şuan aracımı beklıyorum.inş memnun kalırım.alanlar hiç yorum yazmamış.

hayırlı olsun, araçta bluetoot telefon bğlantısı var mı?
  • merhaba,

140-150km hızla otoban kullanımlarında kabin içi sessiz kalıyor mu ?
  • 3008 alacaksanız zaten benzinlisini alıp tüp taktırın. Değmez aradaki farka. O paraya Jeep Cherokee Patriot 4x4 alırsınız. 4x2 araca bartılı fiyat çekmiş Peugot !
  • YOK GEREK DUYMADIM.TŞK.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.