Son zamanlarda benim araçtada çıkmaya başladı. Busebeple enjektör bobinleri yakmaya başladı. Hafifsıkıştırınca notoru. Hemenmotor arızaya geçiyor. Bende ne yapacağımı şaşırdım. Temizlettim olmadı. İptal düşünüyorum. Ama sonuçları ne olur bilemiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Peugeot 5008 (1883. sayfa)
-
-
Eğer 3000 devir üstü çıktıysanız araç kebdini korumaya alıyor. Enjektörler arıza yapmasın diye. Büyük ihtimalle partikül deposu dolu temizlettirmek lazım. Bendede yaptı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim. Sonra kendiliğinden geçti. Araç 2010 model. Yaşlı olduğu için genelde 3000 deviri geçmemeye çalışıyorum ama daha dikkatli olmak lazım o zaman
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Erdekte şelaleyi geziyoruz. Yedek anahtar hanımın çantasında. Çıcuklar suya girmek istedi. Bende soyundum . Asıl Anahtarı hanıma verdim. Çocuk 4 yalında sendeledi suya gömüldü. Hanım dururmu . Peşine oda daldı suya. Çantasıda onla beraber suyun içinde. İki anahtarda suya girdi.
Sonuçta kurutmak için güneşte 2 saat uğraştım. Söktüm temizledim. Uzaktan kumanda çalışmadı.
Bu işi yapan bir anahtarcıya götürdüm temizledi. Bişeyler yaptı birini kurtarabildi.
Ama diğer anahtarlada araba çalışıyor sorun yok
Yazıyı 3 yıl önce paylqşmıssınız. Merwk ettim o günden bu güne araçta bir sorun oldumu. Muayene işini nasıl çözdünüz.
Bende düşünüyorum
2018 model 5008 için viofo gibi dikiz aynasına kurulmayan kamera ne önerirsiniz?
-
Evet.. iptal olabilir..blr karara varirsaniz yazarsanız sevinirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüm kameralar olur
Bizim araca özel blr şey yok..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X