Şimdi Ara

Peugeot 5008 (1881. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
37.654
Cevap
151
Favori
1.688.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18791880188118821883
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aracım 2010 model. Bu sabah hayalet göstergenin hareketli camının açıldığını ancak cama görüntüyü yansıtan parçanın çalışmadığını farkettim. Başına bu arıza gelen var mıdır? Tamiri maliyetli mi? Ankarada yaptırabileceğimiz bir yer önerisi olan var mıdır?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @melodramm yaşasaydı tamir ederdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 7 Ekim 2024; 18:16:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mrtcrc kullanıcısına yanıt

Selamlar,

birkaç sefer bende yaşadım, düğmeden tekrar kapatıp açınca sorunsuz kullanmaya devam ettim.

Zamanla toz tutmuştur mekanizma. Tam açılmadığı durumlarda yansıyan ekrana elektrik vermiyor.

Rahmetliğin daha önce ilgili parçayı yerinden çıkarma videosu vardı. Eliniz yatkınsa bir bakın dilerseniz!

• zaferkirci Z kullanıcısına yanıt

Hocam çok zaman geçmiş ama çözebildiniz mi, aynı duruma ben de düştüm?

• bendede yedek anahtaar tamamen kayboldu...manuel bir yedek anahatar yapılacak...tek anahtar sıkıntı..

• ganeja kullanıcısına yanıt

Yeni anahtarı beyne kaydederken kayıp anahtarın kodunu sildirmeyi unutmayın

• Benim yedek anahtar da ıslandığı için uzaktan kumandayla kapıyı açamıyorum. fakat araba çalışıyor. bunu nasıl çözeriz acaba

• emrelst E kullanıcısına yanıt
    Anahtarcılara baktırın. Bazen ellerinde yedek parça oluyor. Oksitlenen parçayı değiştirebilirlerse biraz daha iş görür.
    Anahtarın içini açıp kontak spreyi ile temizlemeyi, oksitlenen yere biraz wd40 sıkmayı deneyebilirsiniz

• Alphace A kullanıcısına yanıt

Oksitlenme göremiyorum hocam, acaba komple wd-40 sıksam zarar görür mü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İletken olmadığına göre zarar görmez

Wd40 sikmayin, devre temizleyici sıkın.

Wd40 yağlı.

• Merhaba. 2023 model hybrid 5008 için kışlık lastik alma arefesindeyim. Mevcut 205/55/r19 ebadından mı devam etmeliyim, yoksa başka bir ebat tavsiye eder misiniz? (Örnek: 215/50/r19)

NOT: Marka olarak "Michelin Pilot Alpin5" veya "Continental WinterContact TS870P" planlıyorum.

• Benim orjinaller 215 55 r16 idi. Kışlıkta tabanın dar olmasının daha makbul olduğundan hareketle 205 60 r16 almıştım. Araç 1 cm kadar yükseldi. Olumsuz bir tarafını görmedim. Hatta sürtme olmayacağından emin olsam yazlıkları da 215 60 r16 ya çıkartacağım.

Lastik uyum tablolarından alternatiflere bakabilirsiniz.

• Alphace A kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim verdiğiniz yanıt için.

Biraz araştırdım ama konuya teknik olarak vakıf olmadığım için, olumlu-olumsuz nelerle karşılaşacağımı bilemediğim için buraya da soruyorum.

205/55/r19 yerine 235/50/r19 da uyumlu görünüyor. Artı ve Eksi %3 aralıklara uyuyor; %0,5 olarak.

• Çok yanlış bir tercih olur. 235 olursa taban genişliği lastik başına 2 cm artıyor. Bu da ıslak, karlı, çamurlu zeminlerde çok daha fazla kaymaya sebep olur.
    Şuraya bir bakın https://forum.donanimhaber.com/karda-lastik-secimi-tabani-daraltma--68124654
    Kışlıkta orjinal tabandan daha düşüğüne geçmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 19 Ekim 2024; 7:42:56 >
  • Ayda bir, dpf filtre tikali olabilir uyarisi aliyorum.
    Arabada adblue yada her ne koyuluyorsa onun sivi kutusu boş.
    Tamirci iptal edilmis dedi. Ama kesin birsey diyemedi.
    Bunlari iptal edip faydasini gören oldu mu?
    İptal edilmediyse iptal ettireyim mi?
    Arac 2010 1.6dizel otomatik 5008

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fztfztfzt -- 31 Ekim 2024; 16:27:26 >
  • Fztfztfzt F kullanıcısına yanıt

Adblue 2015 den itibaren kullanıldı diye biliyorum. Bizim modellerde kırmızı sıvı var. Bir doldurmada 150.000 km gider.

PSA dan anlayan bir servise gidip baktırın. Başıma geldi, sıvı bitince turboyu kapatıyor.

• A.R.E.S. kullanıcısına yanıt

Tabanı asla büyütmeyin derim. Kayar, yol tutuşu ve fren kabiliyeti azalır .

ayrıca kış lastikleri yazlıklara göre daha yumuşak olduğundan,

yanağı da inceltirseniz kasislerde balon yapar ve çöp olur

• mrtcrc kullanıcısına yanıt

Ankara Şaşmaz tarafında Vatan Peogeot Mekanik var. Cemal usta size bu konuda en iyi tavsiyede bulunacak kişi..0 312 278 58 85

Ben de şortun cebinde anahtarla denize girmişim. 2 günlük araştırma sonucu, iyice kuruttuktan sonra yeni pil takınca çalıştı :-)

• 
Sayfa: önceki 18791880188118821883
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.