Şimdi Ara

Peugeot 5008 (1882. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37.645
Cevap
150
Favori
1.684.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18791880188118821883
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bence 4 sene önce sıvı bitmek üzere yazdı araç. Cemal usta o sıvıyı bir kit olarak getirtti ve eksozun oralarda bir yere 1 litre ekledi. Halen kullanıyorum, 250.000 km geçtim. Sorun tekrar etmedi.

Cemal ustayı arayıp sorun derim

• auzdil A kullanıcısına yanıt
    Sizin gibi birkaç arkadaş daha aynı tavsiyeyi verdi. Orijinal ebattan devam edeceğim. Teşekkür ederim yorumunuz için. Marka olarak da continental wintercontact ts870 veya michelin alpin5 düşünüyorum. 2 hafta sonra alıyorum.
  • Silecekleri otomatik modda kullanamıyorum az yağmurda bile çok hızlı çalışıyor, nasıl çözebilirim?

Teşekkür ederim
  • @miji sorum size ve diğer yönetmelikleri anlayan arkadaşlara;

5008 gt 1.2 hibrit aracım var 2024 model 19 inc

2 sorum var;

Birincisi kış lastiği zorunlu mu? Özel araçalrda takmayınca zecası var mı?

İkincisi istanbulda yaşıyorum. kar-kış olmaz. Olur da Bursa gibi karlı bir yere gidersem kayak merkezine çıkarken zincir bulundurmak zorunlu mu? Kar çorabı bulundursak kabul ediyorlar mı?

Ona göre hazırlık yapacağı, ya da diğer kar lastiği takılı olan aracımı(honda jazz'ı) satmayıp kış bitene kadar onu kullanacağım(alıcı çıktı da, alırlarsa kredi de çekip başımı sokacak bir ev almayı düşünüyorum-kira vermek ve her sene yeniden sözleşme imzalamak koyuyor artık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 17 Kasım 2024; 17:44:18 >
  • perSNN kullanıcısına yanıt
    Kış lastiği 1 Aralık’tan itibaren sadece ticari araçlarda zorunlu. Ama kış lastiğini sadece karda kullanılacak bir şeymiş gibi düşünmeyin derim. 7 derece altında yazlık lastik sertleşiyor. Sabahları da hava 7 derecenin altına sıkça düşüyor. Ayrıca yine yağmurlu havalarda da kışlık lastik daha güvenli.

Ev işini geciktirmemenizi öneriyorum. Yavaştan piyasa yine hareketlendi ve hafiften faizler düşmeye başlar yeni yılda. Ev fiyatlarını hemen etkiler. Kışlık lastik almamak için araba satmamanız bana mantıklı gelmedi. 4 adet GOODYEAR ultragrip performance+ lastik aldım ben ve Hepsiburada sitesinde fiyatı tanesi 5300 TL. 21000 TL masraf etmemek için ev işini geciktirmeyin derim. Daha fazla zarar edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.R.E.S.

Kış lastiği 1 Aralık’tan itibaren sadece ticari araçlarda zorunlu. Ama kış lastiğini sadece karda kullanılacak bir şeymiş gibi düşünmeyin derim. 7 derece altında yazlık lastik sertleşiyor. Sabahları da hava 7 derecenin altına sıkça düşüyor. Ayrıca yine yağmurlu havalarda da kışlık lastik daha güvenli.

Ev işini geciktirmemenizi öneriyorum. Yavaştan piyasa yine hareketlendi ve hafiften faizler düşmeye başlar yeni yılda. Ev fiyatlarını hemen etkiler. Kışlık lastik almamak için araba satmamanız bana mantıklı gelmedi. 4 adet GOODYEAR ultragrip performance+ lastik aldım ben ve Hepsiburada sitesinde fiyatı tanesi 5300 TL. 21000 TL masraf etmemek için ev işini geciktirmeyin derim. Daha fazla zarar edersiniz.

Kar çorabı hakkında ne düşünüyorsunuz kayak merkezine çıkarken?

Konu hakkında teknik bilgiye sahip değilim.
  • 2013 model 5008 var. silecek değiştirmek istiyorum. ön ve arka silecek ölçülerimiz nedir? model-marka da önerebilirsiniz.

• Arkadaşlar aracımla haftasonu istanbuldan ankaraya gelirken birden motor arızası: Aracı tamir ettiriniz uyarısı verdi. Ama aracın motorunda çekişinde sesinde yağında suyunda hiçbir problem yok. O şekilde geldim. Şuanda da günlük kullanımda bir sorun görünmüyor ama her aracı çalıştırdığımda motor ikaz ışığı yanıyor ve bu uyarıyı veriyor. Sorun ne olabilir? Elektronik aksamla mı alakalı acaba? Böyle bir sorun yaşayan ya da konu hakkında bilgisi olan var mı?

Aracınız hayırlı olsun. Bende de 2020 model 1.5 dizel 5008 var. Sizinki ile aynı ebatlarda lastiklerim ve İstanbul'dayım. 4.5 yıldır üzerinde gelen primacy3 kullanıyorum ve hiç kış lastiği almadım. 2 kez Uludağ gittim yanımda kar çorabı vardı, Jandarma kontrolünde çar çorabı yeterli ben takma ihtiyacı duymadım yolda kar yoktu kuruydu, yağışsız açık havalarda çıktım hep sorun olmadı yazlık lastikle. Kullanmayacaksanız 2. aracı bence elinizde tutmayın. whatsapp grubumuz var arzu ederseniz davet yollarım

• sxn4 S kullanıcısına yanıt
    Ben arzu ediyorum. Davet atar mısınız
    bendede son 6 aydır particül filtresi uyarısı çıkıyor.. Ne yapsak fayda etmiyor..cemal bile çözemedi.. kafasına göre bazen çıkıyor bazen çıkmıyor.. kullanmaya bir etkisi yok.. kullanıyoruz bakalım.
    2011 model. 5008

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 19 Kasım 2024; 21:34:59 >
  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    whatsapp.com
    🇹🇷 PEUGEOT 3008 ~ 5008 OFFİCİAL 🇹🇷
    https://chat.whatsapp.com/HBqcKTQKSWHB09cZGJpAt8
  • darknorrec kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andruil -- 20 Kasım 2024; 0:39:23 >
  • sxn4 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Katılma isteği gönderdim.

Mesaji yeni gorebildim.

Araba 3000 devir ustune çıkmıyordu.

Partikul ve egr filtresi iptal ettirdim.

Suan dünya varmış diyorum. Pedal tepkimesi arttı, hantallik gitti, daha seri araç oldu.

Umarim pisman olmam

• Ekranda çeşitli arızalar gören arkadaşlar. Bu arızaların kodlarını ve sebeblerini tespit için iki şeye ihtiyacınız var:

1. OBD cihazı (bluetooth): v1.5 ve pic18f25k80 olması gerekiyor. Açma kapama düğmesi olsa iyi olur, takıp çıkartırken problem riski aza iner.
    2. FAP programı: 1.5 versiyon daha stabildir. Cihazda root varsa 1.6 kurup Luckypatcher ile amazon yaması yapabilirsiniz.

Çıkan hata kodlarını googledan aratınca problem kabataslak anlaşılıyor.

Ayrıntı için: https://forum.donanimhaber.com/f-a-p-psa-icin-dpf-vb-bilgiler-gorme-hata-silme-programi--151697745

• Fztfztfzt F kullanıcısına yanıt

Aracınızda bir sorun çıkıyormu. Muayenede sorun oluyormu. Hangi ildesiniz

• Arkadaşlar aracında partikül söktüren varmı.
    Uzun süreçte bir sorun çıkıyormu.
    Muayene de sorun oldumu.
    Kocaeli de tavsiye edebilecepiniz yer varmı.
  • 
Sayfa: önceki 18791880188118821883
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.