< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Peugeot 5008 (1880. sayfa)
-
-
arladaşlar merhaba. 11 yıldır peugeot 5008 kullanıcısıyım. (2013'den beri).. Dün dağın başında arabamı istop ettim. 10 dk oturdum daha sonra arabamı çalıştırdığımda geri geri giderken ekran da birden "PRND vites kutusu hatası aracı tamir ettiriniz" uyarısı aldım. Daha sonrada aracı hareket ettiremedim. NE ileri ne de geri vitese geçti.1 yıl önce baskı balata değişti ( 15bin km önce) mecbur servise çetirdim. Var mı başına gelen sorun neden kaynaklanıyor olabilir. ? Şimdiden teşekkürler.
i
-
Robot bozulmuş olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eyvallah hocam
-
Bende aynı şekilde satin.aldim. kablosuz şarj da yok. Herhalde donanımın bir ara kisildigi dönemlerde alinan arabalar
Arkadaşlar sın zamanlarda baskı balata değişimi yapan oldumu. 2011 model 5008.dizel.hangi markayı öneriyorsunuz. Servistemi yoksa özeldemi yapılmalı. Bursa taraflarında ta nıdığınız iyi gğvenilie servis varmı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer yolunuzda dik yokuşlar varsa normal. Belki agrasif kullanıyorsunuz. Ben uzun yolda 100 km de 4 litreyi gördüm
2010 model aracımın baskı balata değişimini 2022de yaptırmıştım. Sachs marka ürün orijinali oluyor. Üzerinden sökülen de bu marka zaten. Orijinalini taktırmakta fayda var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar 2022 gt paketle aranıza katıldım. Aklıma takılan bir şey var. Bunlar da led sinyaller kayar şeklinde degil miydi? Benimkinde normal yanıp sönüyor
Arkadaşlar peugeot 5008 aracım arıza yaptı.
Bursada işinde bilgili paragöz olmayan pejo araç baskı balata değiştirebilecek servis önerebilirmisiniz.
Bursa Atlas Garage İrfan Eroğlu. işinin ehli ama fiyatı konuşun.
2010 aracin on ampullerden biri patlamis. Bunun degismesi icin ön tampon sökülmesi gerekiyor mu?
-
Bende de gündüz farlarından biri yanmıştı.. olsun dedim ki Nasıl olsa gündüz farı.. değiştirmekten usandık.. sonra Geçen gün baktım yanıyor sonra gün baktım yanıp yanıp sönüyor bir temassızlık Var Gibi.. Bu arabanın elektrik sistemine zarar verir mi..? bir yanıyor Bir yanmıyor..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zarar vereceğini zannetmiyorum.
Ucuz alternatifi aydınlatma ürünleri satılan yerlerde bulunan G4 ampüldür. Gün ışığı sarı ve beyaz vardır. Gün ışığı tavsiye ederim, karşıdan gelen daha çok farkeder.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 22 Ağustos 2024; 22:2:21 >
tesekkürler.. zarar verirse kendine verir diyorsunuz.. arabanın elektrik sistemine bir zarar vermez..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara’da servis bakımı için hangisini önerirsiniz. Abc mi göral mı? Ya da başka öneriniz var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar. İki konuda bilgiye ihtiyacım var;
1) 2016 modellerde arka üçlü koltuklardan ortada olanın oturak kısmı kalkıyor mu? Yanlardakiler kalkıyor ama ortadaki koltuğun oturağını nasıl kaldıracağımı bulamadım. Şunun için gerekli; koltuk kılıfı sürekli sıyrılıp çıkıyor. Bunu önlemek için kılıfı oturak altından klipslerle bağlamam gerekiyor. Oturağı kaldırmadan bunu yapmak pek mümkün gözükmüyor.
2)Lastik basınç sensörlerinin pilini değiştirdiniz mi hiç?(Youtubda videoları var) Türkiye'de orjinalinin adedi 5 bin civarı. 4 adet sensör ve sök tak maliyeti 20 bini geçer. Çin'den çok daha ucuza almak mümkün ama orjinallik ve uyumlu çalışma konusu soru işareti.
-
1. Ortadakinin çalışması diğerleri gibi.
2. 3-4 ay önce AliExpressden 4 tane muadil aldım. 1 bar kadar eksik gösteriyor ama iş görüyor. Orjinal pillerin H veya HR kodlu sıcağa dayanıklı olması lazım. Pilin tanesi vergisiz ve kargosuz 350 tl civarında idi. Halk düşmanlarının %60 vergisinden sonra ne olur bilmem.
Merhabalar, 2024 modelde kablosuz Apple Carplay var mı acaba? Kablo ile bağladım, ancak kablosuz bir türlü bağlayamadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X