Şimdi Ara

Peugeot 5008 (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
37.654
Cevap
152
Favori
1.689.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslinda bu soruyu picasso forumunda sormak daha faydali olur, 5008 e baktigimizda picasso yla kardes olduklarini goruyoruz, peugeot muhendisleri eger picasso dan elde edilen tecrubeyi degerlendirip bunu 5008 e olumlu yonde yansitmislarsa ortaya cok basarili bir is cikarmis olacaklarini dusunuyorum,robotize sanzimanin daha konforlu hale getirilmesi, yol tutus ve yuksek suratte aracin daha stabil hale gelmesi ve head-up display gibi pasif guvenlik ekipmanlari ilk bakista aklima gelen nokatalar...
  • 5008'in Navigasyonlu modelinin ne zaman geleceği konusunda bilgi sahibi olan varmı acaba?
    premium pack+viedo packeti+park paketi+WIP bluetooth paketi için Trafik sigortası dahil 57500 fiyat aldım.Ancak hala yüksek geliyor.
    Aslında video paketi istemiyorum. Bu hariç olursa 54.000 e bulabilirmiyim acaba

Deneme sürüşüde yaptım. Oldukça etkileyici idi.Genel olarak beğendim. Önemli olan 50000 km veya 100000 kmde ne durumda olacağı.
    Picasso ile arasında karar veremiyorum. Grand picasso daha iyi fiyat ama donanım farkı var.
    hemen hemen aynı hacimde olmasına rağmen 5008 ön kısmı gereğinden fazla dolu , picassonunkide tam tersi.
    5 yıldır C5 kullandığım için Picasso almak konusunda endişelerim var. Gerçi Peuogetlarda ayno yerden geliyor sayılır.başka hiç bir aracımda bozulmayan parçalar citroen'de bozuldu. yeri değil diye ayrıntıya girmiyorum ama PSA grubu araçlar bu nedenle korkutuyor.
    Ama sahip oldukları özelliklerle beni çeken 2 model var oda peouget ve citroene ait.

5008'de picassoya göre saklama gözleri daha kısıtlı.Ancak picasso'da artık eskidi. Belki yakında yenilenecek. bu nedenlede kararsız kalıyorum.

• Süspansiyon olarak hangisi daha yumuşak Citroen picasso mu yoksa 5008 mi ? Sert süspansiyonlu araçlar ülkemize pek uygun değiller konfor açısından.
  • çok belirgin bir fark göremedim aslında. 5008 de picassoda fena değildi.
  • bu araçtan sahibi manisada olan var mı?
  • ayts, teşekkür ederim yorumun için.
  • arkadaşlar dikkat ederseniz forumu ayakta tutmaya çalışıyorum ama ne yorum yazan var ne de sorulara cevap veren.lütfen biraz ilgi...
  • haftasonu arkadaslarla beraber yolculuk yaptik, ortak kanilari 5008 in dizel bir aractan cok benzinli bir araca benzemesiydi, ses yalitimini begendiler, otomobili calistiriken head-up display, elektronik park freni ve hangi donanima ait oldugunu bilmedigim mekanik sesler sebebiyle otomobilime "otocop" ismini taktilar, kisacasi 5008 disaridan oldugu kadar iceriden de dikkat cekici bir arac...
  • arkadaşlar merhabalar;
    ben 3 ay önce 5008 i test ettim ve bütçeme uymadığı için megane sport tourer aldım. arabamdan memnunum fakat otomatik olmaması beni yoruyor ve önceki araçlarımdan otomatik keyfine çok alışkın olduğum için unutamıyorum. sizlere bir soru sormak istiyorum.
    acaba 5008 bir depo ile İstanbul şehirçi trafikte kaç km. yol yapıyor veya km.de kaç kuruş yakıyor. yalnız fabrika verilerini vermeyin lütfen onları zaten biliyorum. benmi istediğim gerçek bilgi. mesela benim arabam şuanda 5700 km.de ve bir depo ile 700 km. yol yapıyorum. yani 230 krş 100 km. de yakıyor. şimdiden sağolun
  • Herkese merhaba.

Peugeot 5008 i test ettim ve kanaatlerimi paylaşıp fikirlerinizi rica ediyorum, çünkü zorluklarla kazanılıp verilecek bir 60000tl para hakkını alabilmeli diye düşünüyorum.

Araç tasarımı ve lansmanı itibariyle etkileyici. Almayı gerçekten düşünmüştüm fakat kullanıp araçtan indikten sonra beni etkileyen şeylerin (aksesuarları, teknolajik oyuncakları, iç ve dış tasarımı v.s...) haricinde asıl önemli olan şeylerin (servis kalitesi, garanti kapsamı, markanın diğer araçlarının yaşlanma şekli, çok tepkili ve narin yapıda hissettiren yürüyen aksamı, problemsizlik v.s...) ön planda tutulması gerektiğine karar verdim.

Yanlış anlaşılmasın alanlar kazasız belasız hayrınıgörsün araçlarının, fakat ben gönlümün yanında aklımın sesini dinleyip sene sonuna doğru çıkacak makyajlı ford s-max i beklemeye karar verdim.

Selamlar

• simdiden hayirli olsun, s-max gercekten de iyi bir tercih, grand voyager dan onceki basamak gibi duruyor...
  • galiba haklısın dostum, teşekkürler...
  • rica ederim...
  • herkese selamlar
    0 km 5008 alma arefesindeyim ve sayenizde pek çok bilgi sahibi oldum.
    halihazırda focus benzinli triptonik hb fordum var.çokta memnunum fakat aile arabası arıyoruz.
    geçengün 5008 denemeye gittim.kullanımı çok rahat güzel gidiyor.fakat daha önce hiç peugeot kullanmadığım için kalitesi için çekincelerim var.ileride problem çıkarırmı emin olamiyorum.
    güzelde fiyat aldım 56500 tl.full donanım için .bluetooth dahil.
    piyasadada buna benzer hem dizel hemde otomatik başka araba örneği yok.citro almam kesin olarak.
    fakat 5008 in teybi kesinlikle görünüm açısından kötü.
    bide bu arabayı bu donanımıyla toyota yada ford yapsaydı çoktan alırdım ama kararsızım.
    ne tavsiye edersiniz.
  • acikcasi ilerde ne tur sorunlar cikaracagini biz de bilmiyoruz, bunu ancak yasayarak gorebilecegiz, tavsiyemi sorarsaniz ya bekleyin ya da s-max secenegini tekrar bir gozden gecirin derim...
  • ayrica picasso yu da tavsiye ederim, hem sizin aradiginiz ozelliklere sahip hem de kendini ispatlamis bir arac, bence bunu da tekrar goz onunde bulundurun...
  • picassoyu kullandım ama aralarında donanımsal olarak çok eksikler var.peugeot donanımsal olarak çok daha üstün.
    citroen de aux girişi bile yok.
    birde aralarındaki fiyat farkı çok değil.
    s max i biliyorum ama o zaten buaralar 80000 tl civarı o km fiyatları.
  • evet, durum ortada, aslinda siz seciminizi yapmissiniz, hayirli olsun...
  • sevgili azzcvg o fiyatı nereden aldınız? ben de alma aşamasındayım.sadece 2011 modeli merak ediyorum.ben de en son 58000 fiyat almıştım ankara tekoto'dan.
  • selam
    sayın kültigin77 sözkonusu fiyatı istanbul tekoto dan aldım yalnız fiyat 3 mayısa kadar geçerli idi.sanırım hala geçerlidir.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.