Şimdi Ara

Peugeot 5008 Almayı Düşünüyorum. Fikirlerinizi Rica Edebilirmiyim... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
302
Cevap
3
Favori
94.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hewes

quote:

Orijinalden alıntı: sasmaz66

Bugün bayağı action oldu sayenizde.Siz olmasanız vakit geçmez. Daha öncede yazmıştım.Valla 4-5 otomatik vites araç kullandım.En hoşuma giden ww dsg şanzımandı.Ben otomatik vites tercih etmiyorum.Sürüş zevki bakımından bana hitap etmiyor.5008'ide test ettim
    niye yalan söyleyim koltuklarınız gerçekten rahat ama vites geçişinde araç sürülmez şehir içinde ne kadar böbrek taşınız varsa dökersiniz

Aynen öyle oldu. DSG gerçekten iyi ancak şu gerçek manada çıkan sorunlardan dolayı ben negatif bakıyorum. Bunu Auto6R yi ön plana çıkartmak amaçlı söylemiyorum hatta bu konuşmamı Auto6R yokmuş gibi yaptığımı düşünebilirsin. Genelde iyi araştırma ve etrafımda eş dosttan bolca direk bilgi aldığım için rahatlıkla söyleyebilirim. DSG de tabi yeni kuru şanzıman olanlardan bahsediyorum üretim hatalı olarak geldiği aşikar bir durum artık. Çünkü çok fazla şakırtıyor haa ama çalışma ve performans olarak denecek bir şey yok. EDC ise manuel e alma olmadığı için çok fazla kararsız kalıyor ve tek başına yetersiz kalıyor. Ancak Auto6R de daha farklı şeyler var ama bunu zaten çok anlattım tekrar anlatmaya gerek yok o nedenle diyebileceğim tek şey 1. ve 2. vitesler maşallah çok seri geçiyor, Zaten böbrek taşı döker falan demişsin ama ben senin o arabadan ne kadar zevk aldığını tahmin edebiliyorum ve hiçde öyle bir durum olmadığını sen bizden daha iyi biliyorsun ve bende bunu bildiğim için bence senin aklın kalmış ;) Ama manuel vitesli araba kulanmaktan zevk alıyorum dersen ok ;) ama emin ol yerimde olmak isterdin ama ben gene kendimin yerinde olmayı tercih ederdim. Bunuda bu kadar açık ve net söyleyeyim. Sana deseler ki ödül vericez Bi yanda Cmax bi yanda 5008 seç, deseler neyi seçeceğini sende iyi biliyorsun Yani 5008 i alayım 2 sene kullanayım sonra onu satayım ve o parayla Cmax sıfır alayım ve üzerinede para kalsın bile diyebilirsin

ikinizde bursadasınız nasılsa..bir gün buluşun bir yerlerde..yazıktır günahtır..verde bir kaç tur atsın senin aslanla..gerçeğini alamamış heveslenmiş..aklı kalmış..kendini çok satıyor diye avutuyor..bak inan çok sevaba girersin..yani yeminle diyorum bak izmire falan gelse vereceğim benim aslanı ama uzak şimdi..bursa nere izmir nere..

• quote:

Benimzeka seviyemi ölçmeye kalkıyorsun ama seninkini ölçebilecek seviyede ölçek yok

Eee dostummm ben sana karşı bir terbiyesizlik yapmadığım halde cevapların gayet ukalaca veriyorsun Etki tepkiyi doğuruyor ama ben bile zor tutuyorum sana farklı cevaplar vermek için ancak hak ediyorsun yani. Senin karakterinin ne kadar seviyeli olduğunu görebiliyorum Ama malesef hata bizde ki karşımızda kini hala insan yerine koyup birşeyler anlatmaya çalışıyoruz... Umarım anlayabildin. Eğer adamca konuşacaksan konuşalım. Bak ne güzel ben sana elle tutulur şeyler gösteriyorum, ya sen? Merak etme biz gerilmiyoruz senin laflarından senin altında ki arabayıda o arabanın sürücü koltuğunda oturanıda çok iyi biliyoruz o nedenle hata bizde ki seni insan yerine koyup güzelce konuşmaya çalışanda. Güzelce konuşacaksak bir daha ki karşılaşmamızda konuşalım ama şimdi işin suyunu çıkarttın dostum şu anda seninle güzelce konuşulmaz başka dilden konuşulur ama gerek yokk.. O nedenle başka bir zaman aklını başına toplar öyle gelirsin. Seni bekliyor olacağım

• Gel bu Pazar buluşalım nasılsa hava güzel olacakmış. Hatta merkeze gelme ben geleyim senin oraya nasılsa benim ki daha az yakıyor şimdi boşuna fazla yakmanı istemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: tttnet.net

quote:

quote:

Bugün bayağı action oldu sayenizde.Siz olmasanız vakit geçmez. Daha öncede yazmıştım.Valla 4-5 otomatik vites araç kullandım.En hoşuma giden ww dsg şanzımandı.Ben otomatik vites tercih etmiyorum.Sürüş zevki bakımından bana hitap etmiyor.5008'ide test ettim
    niye yalan söyleyim koltuklarınız gerçekten rahat ama vites geçişinde araç sürülmez şehir içinde ne kadar böbrek taşınız varsa dökersiniz

Aynen öyle oldu. DSG gerçekten iyi ancak şu gerçek manada çıkan sorunlardan dolayı ben negatif bakıyorum. Bunu Auto6R yi ön plana çıkartmak amaçlı söylemiyorum hatta bu konuşmamı Auto6R yokmuş gibi yaptığımı düşünebilirsin. Genelde iyi araştırma ve etrafımda eş dosttan bolca direk bilgi aldığım için rahatlıkla söyleyebilirim. DSG de tabi yeni kuru şanzıman olanlardan bahsediyorum üretim hatalı olarak geldiği aşikar bir durum artık. Çünkü çok fazla şakırtıyor haa ama çalışma ve performans olarak denecek bir şey yok. EDC ise manuel e alma olmadığı için çok fazla kararsız kalıyor ve tek başına yetersiz kalıyor. Ancak Auto6R de daha farklı şeyler var ama bunu zaten çok anlattım tekrar anlatmaya gerek yok o nedenle diyebileceğim tek şey 1. ve 2. vitesler maşallah çok seri geçiyor, Zaten böbrek taşı döker falan demişsin ama ben senin o arabadan ne kadar zevk aldığını tahmin edebiliyorum ve hiçde öyle bir durum olmadığını sen bizden daha iyi biliyorsun ve bende bunu bildiğim için bence senin aklın kalmış ;) Ama manuel vitesli araba kulanmaktan zevk alıyorum dersen ok ;) ama emin ol yerimde olmak isterdin ama ben gene kendimin yerinde olmayı tercih ederdim. Bunuda bu kadar açık ve net söyleyeyim. Sana deseler ki ödül vericez Bi yanda Cmax bi yanda 5008 seç, deseler neyi seçeceğini sende iyi biliyorsun Yani 5008 i alayım 2 sene kullanayım sonra onu satayım ve o parayla Cmax sıfır alayım ve üzerinede para kalsın bile diyebilirsin

ikinizde bursadasınız nasılsa..bir gün buluşun bir yerlerde..yazıktır günahtır..verde bir kaç tur atsın senin aslanla..gerçeğini alamamış heveslenmiş..aklı kalmış..kendini çok satıyor diye avutuyor..bak inan çok sevaba girersin..yani yeminle diyorum bak izmire falan gelse vereceğim benim aslanı ama uzak şimdi..bursa nere izmir nere..

Bir arkadaşımla birlikte test ettim ondada magane otomatik 2010 var.Oda bende gerçekten ama gerçekten çok sarsıntılı bulduk.Kargaya yavrusu şahin görünürmüş.Asla 5008 almayı düşünmem

• quote:

Gel bu Pazar buluşalım nasılsa hava güzel olacakmış. Hatta merkeze gelme ben geleyim senin oraya nasılsa benim ki daha az yakıyor şimdi boşuna fazla yakmanı istemem

Sağol dostum senden ses çıkmayınca gittim test ettim panayırdaki Pegout servisinde.Start stoplu araçtı o yüzden Gerek yok hemen her hafta bursadayım nilüfer görükleye çok gidiyorum
  • quote:

quote:

Gel bu Pazar buluşalım nasılsa hava güzel olacakmış. Hatta merkeze gelme ben geleyim senin oraya nasılsa benim ki daha az yakıyor şimdi boşuna fazla yakmanı istemem

Sağol dostum senden ses çıkmayınca gittim test ettim panayırdaki Pegout servisinde.Start stoplu araçtı o yüzden Gerek yok hemen her hafta bursadayım nilüfer görükleye çok gidiyorum

:-D Benim ki start stoplu değil istersen birde benimkini dene :-D musait sen yarında bulusabiliriz yada pazar hangisi uyarsa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Valla ben girdim sadece ve sadec cmax tan memnun olduğumu ve önerdiğimi yazdım.İlk yorumuma bakarsan hiç bir şey yok.Her zaman olduğu gibi ttnet hemen bulaştı.5008 kötü cmax iyi falanda yazmadım.Her yorumumda gelip fişekliyor.Kavga arıyor ben neyapayım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Valla ben girdim sadece ve sadec cmax tan memnun olduğumu ve önerdiğimi yazdım.İlk yorumuma bakarsan hiç bir şey yok.Her zaman olduğu gibi ttnet hemen bulaştı.5008 kötü cmax iyi falanda yazmadım.Her yorumumda gelip fişekliyor.Kavga arıyor ben neyapayım

Yaa boşver onu bak ne diyorum haftasonu buluşalım. Eğer yansiz olarak degerlendirebileceksen sana Bursa turu bile attirabilirim :-D benim için hiç sorun ben senin dediğin gibi bir durumun olmadığını biliyorum sanırım senin bahsetmeye çalıştığınız durum e-hdi motor olmasından kaynaklanan durumla karistiriyorsun. Onun için arabaya biraz alışmak gerekiyor normal senin ve benim arabanın motorları gibi değiller.

• Vaktin varmı yok mu dostum haftasonu ;-) yarın ben akşam musait im pazarda ogleden sonra

• Evet e-hdi motordu.Ama arabaya alışmak nasıl olacak otomatik arabada.Şehir içinde kös kös gidemezsin arkadan trafik sıkıştırınca köklüyorsun gaza.Araba her vites artırmada yığılıyor.Davetin için teşekkürler ama yarın kutlama günü yoğunuz bu hafta sonu.Bşaka zaman kullanmak isterim
  • quote:

Evet e-hdi motordu.Ama arabaya alışmak nasıl olacak otomatik arabada.Şehir içinde kös kös gidemezsin arkadan trafik sıkıştırınca köklüyorsun gaza.Araba her vites artırmada yığılıyor.Davetin için teşekkürler ama yarın kutlama günü yoğunuz bu hafta sonu.Bşaka zaman kullanmak isterim

??? :-D neyse iyi eğlenceler o zaman.

• Eğer seri kullanacaksin spor mod spor :-D alışma dediğim bi Eco modda dön dur, bu arabalar artık sizin bildiginiz gibi klasik değil. Vites olarak spor mod var Eco mod var, tamamen senin kontrolünde manuel modu var, f1 kulaklıkları var, motorun Eco modu var. Varda var işte bunları iyi yöneterek kullanmak lazım yoksa artık devir arabayi boşa al kontağı çevir debriyaj bas vitese tak değil sen de ki gibi :-D nasıl istiyorsan öyle kullanıyorsun :-D altiparmagin alt dar sokaklarından geçiyorum hep evimden dolayi ama işte kullanmak var kullanmak var :-D
    Arkadan birinin bastırmasi mümkün değil sen istediğin sürece :-D araba saniyesinde 2 vitesi 6 - 5 - 4 şeklinde çok seri şekilde değiştiriyor direk 6 - 4 yapmadığı halde çok seri ve valla kafamı cama değilde sırtımi koltuğa yapıştırıcı kesin :-D 1. Vitestede 2.vitestede. Haaaa zaten daha hızlısın daha istiyorsan emin ol bu senin c-max in kesinlikle değil. Bu yazdiklarimida kesinlikle illa bi cevap vereyim diye de vermiyorum. Ben öyle olduğunu düşündüğüm için veriyorum, mesela gazdan ki sonuna kadar gaza bastığıni düşündüğün nokta son gaz olmadığını biliyormusun? Denedinmi? Hiç son gaz bastinmi? Gazda ki eşik değerini geçtikten sonra gaza bastin mi? Haa şu dediğin olaya çok dikkat edersen one doğru hareketi hissediyorsun, onun nedenide auto6r olmasi değil otomatiklestirilmis manuel şanzıman olmasıdır. Çift kavrama yerine tek kavrama olmasıdır. Neyse artık öğretmenler gününude Kutlarım. Sonra forumda Nerede karşılaşırız artık kısmet

• bir peugeot kullanicisi olarak tavsiye ederim. bakmayin siz atip tutanlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pejo sevmem hatta hiç psa grubundan nefret ederim ama 5008 sınıfının bence en iyi aracı pejo bu araçla bende ki ön yargıyı sildi
  • quote:

Eğer seri kullanacaksin spor mod spor :-D alışma dediğim bi Eco modda dön dur, bu arabalar artık sizin bildiginiz gibi klasik değil. Vites olarak spor mod var Eco mod var, tamamen senin kontrolünde manuel modu var, f1 kulaklıkları var, motorun Eco modu var. Varda var işte bunları iyi yöneterek kullanmak lazım yoksa artık devir arabayi boşa al kontağı çevir debriyaj bas vitese tak değil sen de ki gibi :-D nasıl istiyorsan öyle kullanıyorsun :-D altiparmagin alt dar sokaklarından geçiyorum hep evimden dolayi ama işte kullanmak var kullanmak var :-D
    Arkadan birinin bastırmasi mümkün değil sen istediğin sürece :-D araba saniyesinde 2 vitesi 6 - 5 - 4 şeklinde çok seri şekilde değiştiriyor direk 6 - 4 yapmadığı halde çok seri ve valla kafamı cama değilde sırtımi koltuğa yapıştırıcı kesin :-D 1. Vitestede 2.vitestede. Haaaa zaten daha hızlısın daha istiyorsan emin ol bu senin c-max in kesinlikle değil. Bu yazdiklarimida kesinlikle illa bi cevap vereyim diye de vermiyorum. Ben öyle olduğunu düşündüğüm için veriyorum, mesela gazdan ki sonuna kadar gaza bastığıni düşündüğün nokta son gaz olmadığını biliyormusun? Denedinmi? Hiç son gaz bastinmi? Gazda ki eşik değerini geçtikten sonra gaza bastin mi? Haa şu dediğin olaya çok dikkat edersen one doğru hareketi hissediyorsun, onun nedenide auto6r olmasi değil otomatiklestirilmis manuel şanzıman olmasıdır. Çift kavrama yerine tek kavrama olmasıdır. Neyse artık öğretmenler gününude Kutlarım. Sonra forumda Nerede karşılaşırız artık kısmet

Teşekkür ederim çok sağol.En yakın fırsatta sizin aracıda test edeceğim.Pegout'da bana söylenen test ettiğim aracın yani e-hdi 5008 in en üst modeli olduğu.Sizin aracınızı da denerim ama bu start-stoplu e-hdi motorlu aracın vites geçişleri oldukça rahatsız edici seviyede isterseniz gidip sizde kullanın göreceksiniz

• quote:

Eğer seri kullanacaksin spor mod spor :-D alışma dediğim bi Eco modda dön dur, bu arabalar artık sizin bildiginiz gibi klasik değil. Vites olarak spor mod var Eco mod var, tamamen senin kontrolünde manuel modu var, f1 kulaklıkları var, motorun Eco modu var. Varda var işte bunları iyi yöneterek kullanmak lazım yoksa artık devir arabayi boşa al kontağı çevir debriyaj bas vitese tak değil sen de ki gibi :-D nasıl istiyorsan öyle kullanıyorsun :-D altiparmagin alt dar sokaklarından geçiyorum hep evimden dolayi ama işte kullanmak var kullanmak var :-D

Teşekkür ederim çok sağol.Test ettiğim start stoplu e-hdi motor 5008 için Peugeot satıcısı en üst versiyon olduğunu belirtti.Kullandım ve samimiyetle söylüyorum vites geçişleri son derece rahatsız ediciydi.İsterseniz gidip sizde kullanın bana hak vereceksiniz.Sizin aracınızıda bilmiyorum kısmetse test etmek isterim.İyi forumlar

• şaşmaz yine türbünlere oynuyorsun..biraz omurgalı ol yahu..duruma göre pozisyon alma..senin c-max forumunda da ne yazdığını biliyorum..tamam sevmiyor olabilirsin peugeotu ona eyvallah..ama bilip bilmeden her kese c-max alın diyosun ya sen adamı hasta edersin..bu arada benim araç e-hdi..sen nasıl kullandın o test aracını bilmiyorum ama yolun bir gün izmire düşerse araç nasıl kullanılır göstereyim sana..benim yanımda genelde insanlar aracın vites değiştirdiğini bile anlamıyorlar..tabi sen bu araca ralli aracı muamelesi yaptınsa ozaman başka..bu araç aile aracı..bilmem farkındamısın..
  • Yaa arkadaşlar hep bi üstünlük kurma çabası neyin peşindesiniz ve özellikle şaşmaz66 için söylüyorum?

Dostum bak 1 defa anlatacağım ve gerçekten güzel sohber olsun istiyorum. Sen diyorsun ki Cmax en çok satılan araç sınıfında. 1 defa biz bundan rahatsızlık duymuyoruz. Ve kendimizi ön plana çıkartmak içinde uğraşmıyoruz, sana diyoruz ki Cmax larda alternatif çok ve fiyat aralığı geniş. 40.000 den başlıyo ve fiyat çıkıyor. Bunun içinde 5 kişilik ve 7 kişilik ayrımı ve benzinli dizel ayrımı var. Sanki sen Ford'un Türkiye Sorumlusu bizde Peugeot'un Türkiye sorumlusu gibi siz bizden az sattınız diyorsun bu komik. Senin alatmaya çalıştığın daha çok satılıyorsa demek ki insanlar Cmax'ı daha fazla tercih ediyorlar diyorsun vede haklısın bunda birşey demiyoruz. Ama madem böyle birşey söylüyrosun bizde sana gel bu olayı irdeleyelim olayın aslı astarı nedir bi bakalım diyoruz. Bu konu üstüne konuşalım diyoruz ve seninde ikna olduğun şeyler söylüyoruz bu sefer sen (" Ulan buradan tutmadı o zaman bide peynir kalıbı diyeyim ") diyorsun. Hadi onada saygı duyuyoruz çünkü bu kişiden kişiye değişen bir fikirdir ve senin fikrine saygı duyuyoruz diyoruz ve bizde diyoruz ki senin arabanın tavanı bizimkine göre şöyle arka koltuklar fevkalade dandik kumaş yamaları var, iç hacmi düşük diyoruz. Bu sefer buda tutmayınca 2. el diyorsun onada güzel cevaplar veriyoruz ve söyleyecek başka şeyin kalmayınca kendini komik durumlara düşürmeye başlıyorsun ve bantı yeniden başa sarıyorsun. O kadar konuşmalarımız olmamış gibi kendini resetliyorsun ama neden? Bi tane sahip olduğun arabayı ön plana çıkartmak için başka hiç bir amaç yok. Bak dostum sana bizim yaptığımızı söyleyeyim. Arabanın artısını ve eksisini yaz ve bunlara yorum bile yapma ve bizim zaten böyle hali hazırda olan yorumlarımızın arasına koy ve dursun. Bi kere bu eksikliğin tamamlansın, eğer gerçekten karşı tarafta araç alacaklar için yararlı olmak istiyorsan da görelim. Yoksa dün gibi bantı tekrar başa saracaksın ve bir kaç ay sonra gene bantı başa saracaksın çünkü istediğini bir türlü yapamıyorsun.

Tek kalemde yanıt vereyim dostum.

---Şuanda Peugeot 5008'i bayiden sıfır alacak bir arkadaş için kronk problem oluşturacak bir durum yok gibi gözüküyor. Bunun içinde daha önceleri yaşanmış( Direksiyon soyulması + Amortisör sesi + Direksiyon titremesi ). Ve zaten bunlarla karşılaşan kullanıcılarında şikayetleri giderildi. Bak şimdi işin aslı bu yani daha ne söylenebilir. Sizlerde sorun yaşıyorsunuz ve sorununuz çözülüyor
    ---İnan bana bunu sana yazmamın sebebi kendi arabamı süper göstermek için değil, birisi bir şey hakkında araştırma yapıyorsa senin yalan yanlış bilgilerin adamı yanlış yönlendirmemesi için.
    ---Ben aracımı sıfır 2011 model 61.000TL ye aldım ve şuanda 2011 model 5008 2. elin piyasa değeri 58.000 - 62.000TL arası
    ---Vites geçişleri dediğin gibi yığılma oluyor ve bu bir sorun değil sadece çalışma prensibidir, bu yığılmayı hissetmemek için Vitesin Eco modundan çıkmak gerekiyor. Eskiden 1. ve 2. vitesde vuruntularıda yazılımla minimum seviyeye düşürdüler ve otomatik viteslerin içinde manuelden daha az yakan bir şansıman sistemine ve bakım maliyeti açısındanda en az maliyete sahipdir(Tek baskı balata değiştirirsin ve aynı modelin manuel viteslisine göre daha az yakıt tüketimi yapar) Düşün senin arabanda DSG yada EDC gibi şanzıman var ve baskı balata değişimine gittiğinde 2 tane birden debriyaj balatası değişiyor, haa tabi tercih meselesi bunun için arabadan vazgeçilmez ancak DSG de kroik ve giderilemeyen sorun vardır, EDC de ise Yazılım güncellemesi gerekir çünkü araba bayır çıkarken viteslerde kararsız kalıyor. Ve emin ol bütün bu bilgileri sadece bu yazıyı okuyanların önüne sunuyorum ve onlar içinde yararlı olacak. Zaten aracını alan almış ve yapılacak bir şeyi kalmamıştır. Bu yazıda bir trik yakalayan adam mesela Auto6R de, yada EDC de gerçekten böyle birşey varmı diye araştırmaya başlar ve ben bu nedenle araştırmaya sevk ettiğimi düşünüyorum. Bu nedenlede yararlı olduğumu süşünüyorum. Eğer o araştıran arkadaş bakın siz bunun hakkında böyle demişsiniz ben araştırdım eskiden evet böyle bir sorun varmış ama düzeltmişler de deyince bizde araştırırırz sağa sola sorarız ve evet öyleymiş deriz. Ama işte bazı insanlara diyoruz ki evet bu sorunlar vardı ama düzeldi, yok insan kas kafalı olunca anlamıyo, eee onada bizim yapabileceğimiz bir şey yok. O nedenle ben genelde konuşmalarımı lambur lumbur yapmaktansa faydalı olmak için yapıyorum. Tabi işine yarayana Bundan daha iyi bir açıklama yapamam sanırım. Umarım sizinle diyaloglarımızda artık basamak atlayabiliriz sanırım.

• Konuyu acan arkadas aracini almis fakat 5008 dusunen diger arkadaslara kesinlikle scenic'i de tavsiye ederim.
    Bu sinifin yaraticisi oldugu gibi 1.6 lt dci motoru ve edc gibi ozellikleri agir basiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Teşekkür ederim çok sağol.En yakın fırsatta sizin aracıda test edeceğim.Pegout'da bana söylenen test ettiğim aracın yani e-hdi 5008 in en üst modeli olduğu.Sizin aracınızı da denerim ama bu start-stoplu e-hdi motorlu aracın vites geçişleri oldukça rahatsız edici seviyede isterseniz gidip sizde kullanın göreceksiniz

Sevgili şaşmaz66, benim şuanda E-HDI alma gibi bir durumum yok ve peugeot'un bütün modellerini her yaptığımı savunmaya çalıştığımımı düşünüyorsunuz? Ben kendi aracımdan bahsediyorum 1.6 HDi 112hp lik versiyonundan. İşte karıştırıyorsunuz bizim ne yaptığımızı, size F.. diyoruz hemen kafadan savunmaya başlıyorsunuz. Ben ttnet in arabasını bizzat denedim ve herhangi bir rahatsız edicilik görmedim. Sadece araç kırmızı ışıklarda dururken e-HDi motor kullandığınızı ve ona göre hareket etmek lazım. Onun dışında bende yoktu diyorum. Zaten bu yazılarımız birbirimize üstünlük ve kabul ettirme değil, okuyanlara faydalı olması için yapıyoruz. Siz bunu karıştırıyorsunuz. Bu yazıyı okuyan kişi zaten aracı test ederken bu kısmına dikkat eder ve içerisine sinmiyorsa bu durum almaz bu kadar basit. Daha neyin tartışması bu

Haksızmıyım peki?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.