Şimdi Ara

Peugeot 508 1.6 BlueHDi 2015 aldım güncelleyeceğim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
7
Favori
31.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende zaten altımdaki araçla kapışmak niyetinde değilim zaten.
    ama farketmez, 850 cc motosikletim var.
    alayına yine gider yaparım
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    Çok çok güzel değerler Maşallah Dün Eskişehir’den Ankara’ya dönerken sıfırladım 3.7 litre (ort. hız 92 KM/H) ile bitirdim yolu Bu arada uygulamada sürüş sekmesi çıkmıyor bende Silip tekrar yükledim falan ama düzeltemedim Sadece o ayarlar bölümündeki Excel tablosunda KM bilgileri güncelleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatı bu dolulukta derken? Araçta ne vae mesela 2018 superb olmayan yada sizi etkileyen

• Superb'de bulamadığım değil, superbin 40 altına aldığım D segmenti arabadaki doluluktan bahsediyorum.
    Yoksa bu paraya D segmenti boş araç bir sürü var

• quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Çok çok güzel değerler Maşallah Dün Eskişehir’den Ankara’ya dönerken sıfırladım 3.7 litre (ort. hız 92 KM/H) ile bitirdim yolu Bu arada uygulamada sürüş sekmesi çıkmıyor bende Silip tekrar yükledim falan ama düzeltemedim Sadece o ayarlar bölümündeki Excel tablosunda KM bilgileri güncelleniyor
    3.7 baya baya iyiymiş Ben uzun yolda hiç göremedim bunu.

• Superb ile 508 i bende takip ediyorum. Ayni dolulukta olan araclar arasinda cok rahat 40-50 bin tl fark var. O yuzden bende 508 e yogunlastim.

• elmariacci kullanıcısına yanıt
    Bundan önceki aracım Superbdi. Doluluk seviyesini unuttum ama arka dahi koltuk ısıtması vardı. Aldığım zaten liste fiyatı 135.000 idi. Şimdi o rahat 150'ye çıkmıştır. Ama superble 508 hemen hemen aynı doluluktaydı.

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Hocam halk olarak araci almadan satmanin derdinde oldugumuzdan 508 e insanlar sicak bakmiyor. Acikcasi ben kimle konussam olumsuz donus yapiyor ama para benim istedigimi alirim.

Diger bir husus malum sitedeki araclarin km si genelde cok yuksek. Normal kullanici bu kadar gezmez diye dusunuyorum. O yuzden temiz kullanilmis arac bulmak zor.

• elmariacci kullanıcısına yanıt
    Olumsuz dönüş yapanların en son bindiği peugeot ya 307'dir ya da hiç binmemiştir. O diğer husus dediğiniz olay 508 sıfır olarak adam akıllı alan kısmın kullanıcı değil filo olmasından dolayı yüksek. Zaten alan kullanıcılarda genelde uzun süre kullandığı için yüksek km yapıyor.
    Aynısını banada yaptılar. Klasik PSA kalitesizliği lafını duymaktan bıktırmışlardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

Superb ile 508 i bende takip ediyorum. Ayni dolulukta olan araclar arasinda cok rahat 40-50 bin tl fark var. O yuzden bende 508 e yogunlastim.
    Aynen bende bunun için sormuştum

• turkeril kullanıcısına yanıt
    Ben Giulietta ile de böyle kasarak geldiğim zamanlar 3.5/3.8 arası geliyordum ama onda yol bilgisayarı bi 0.5/0.6 litre civarı eksik gösteriyordu. Bu tutuyor gibi Ama cidden sabır zorlayan bir iş sırf meraktan denedim ne yol bitti ne keyif aldım He yalan olmasın 3.7 litre ile Ankaraya girince az bi keyiflendim

• humerus06 kullanıcısına yanıt
    Ya hocam az yakayım diye günlük hevesinizden olmayın.

Peugeot 508 1.6 BlueHDi 2015 aldım güncelleyeceğim
    Peugeot 508 1.6 BlueHDi 2015 aldım güncelleyeceğim

Alın bakın, daha dün 70 tllik benzin yakıp 8 litreye yaklaşmışım.

Hocam bu en az kaçları görebilirim denemesiydi Yoksa sürekli öyle kullanmıyorum, kullanamam

• humerus06 kullanıcısına yanıt

508 e çip taktirmayi dusunuyor musunuz ?
    Ya da var olan beynin yazilimini degistiriyorlar herhalde.
    120 bg den 160 a falan çıkabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Hiç ama hiç düşünmüyorum. Forumdaki çipli araçların hikayelerini duyduktan sonra hiç bulaşmayı düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

Geçtiğimiz ay 1 sene kullandığım 508 2.2 gt aracımı sattım..
    Performans ve donanım olarak piyasada gördüğünüz a4 320d Volvo s60 tipi araçlara nal toplattırdım sürekli.

Severek ve performansından son derece memnun olarak kullandım.
    205 beygir 450 BM tork Harika bir araçtı...

Çok isabetli bir seçim yapmışsınız tebrik ederim.
    Öncelikle hem sizin hem de konu sahibinin aracı hayırlı olsun. PSA grubu donanım olarak rakiplerinin hep bir tık üstünde, yıllar öncesinden kalan arıza korkusu sebebi ile hak ettiği değeri görmeyen araçlar. Nitekim bir kez alan yine alıyor, tüketiminin uygunluğu sebebi ile.

Size sorum şu, 2.2HDI motor, Ranger, Mondeo, Transit, Mazda CX5, Jaguar X-Type ve XF'lerde de kullanılan Ford/PSA ortak üretimi olan motor olsa gerek, bilmiyorsam düzeltin. Bu motorun yıllık bakım fiyatı, performansı, yakıt tüketimi ve varsa sorunları hakkında bilgi verebilir misiniz?

• oneyy1905 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, ilk paragrafınıza kesinlikle katılıyorum.
    Sorunun cevabını almak burada zordur büyük ihtimal.

Sizin tüketim verileri fabrika verilerinden niye yüksek ? Hadi 1litre yuksek olur da sizin niye 7-8 litre yahu ?
    2.0 hdi varken dikkat etmedim ama 1.5 dci vardi bir kaç model, fabrika verisine cok yakındı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Her mecrada ısrarla söylüyorum, burada da söylemek lazım, bırakın binmesinler de biz de yok pahasına alalım bu arabaları keyfimize bakalım.

Arkadaşta da 2.2 GT olunca bir heyecanlandım, nitekim bu motoru burada bile çoğu kişi bilmez.

Benim de kafamda o üniteye sahip bir araç almak var ama, vergisi şusu busu değil direkt olarak bakımları-parçaları korkutuyor. Nitekim imzamdaki C4 ile bir bakıma girmenin bana maliyeti 400-450 lira civarında her şey dahil, 4 haneli rakamlara çıkarsak diye ürküyorum :) Yakıt ve bakıma dair makul bir güvence alsam, bir dakika bile durmayacağım, direkt arabayı satılığa çıkarıp hedefe yürüyeceğim :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.