Şimdi Ara

Peugeot 508 vs BMW 2 Serisi Gran Coupe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktaki araçlardan (en düşük 2020 model olmak üzere) arıyorum. Ancak hangisini seçeceğim konusunda net bir karar veremedim. Sportifliği ve teknolojik anlamda 508 çok hoşuma gitti. Ancak fransız araçlarına BMW'ye güvendiğim kadar güvenemiyorum. Arıza, güvenilirlik ve 2. el piyasası olarak da bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. Yorumlarınızı bekliyorum.

• 508 gt paran varsa hiç düşünme bmw 2 gran sanki cin çarpmış gibi tipi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 29 Ocak 2023; 13:12:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 508 piyasası gayet sağlıklı yeni kasası çok tuttu dizayn ve donanım açısından düzgün fiyatla ilana çıkanlar sitelerde çok durmuyor. 2 serisi tabi ki beğenenleri var ama benim kişisel düşüncem tasarım tren kazası gibi, donanım ve iç dizayn olarak segmentinde çok öne de çıkamıyor buna önden çekişli olduğunu da ekleyince 2 serisi gidin A3 ya da CLA alın diye bağırıyor gibi hissediyorum. Ben olsam bütçe elveriyorsa GT paket 508 bakardım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 508 hakkında çok şikayet var iyi düşünün .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bmw alinacaksa 2 serisi alinmaz minimum 3 serisi bakin f30 felan bakabilirsiniz yoksa alacaginiz bmw nin 508 den bi farki olmaz

• 2. el piyasası olarak değerlendirin:

passat alacam öylesine 2 serisi 508 falan takılıyorum gözüm alışsın

• Arada dağlar kadar performans farkı var. Arada kalınacak 2 araç değil bunlar. Performansla işim olmaz diyorsanız bmw alıp geçin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Moueson kullanıcısına yanıt

Hangi anlamda şikayetleri var detaylandırabilir misiniz? Kronik arıza vs. mi yoksa başka bir şey mi ?

• alperenyilm A kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.