|
Peugeot Adblue deposu değişimi (3. sayfa)
-
-
Ben sürekli shell adblue kullanıyorum ancak servis bakımında adblue ekledik dediler ne marka koydular sormayı da unuttum keşke sorsaydım, umarım sıkıntı olmaz.quote:
Orijinalden alıntı: bluerdem
evet hocam bildiğim kadarıyla öyle oluyor. Opet ve Shell AdBlue markaları da bunu karşılıyor -
Yakıt tüketimindeki az fark çok önemli değilse Hyundai Crdi motorlu modelleri nispeten çok daha sorunsuz.quote:
Orijinalden alıntı: tehlike.com
Yav arkadaş yokmu sorunsuz yada makul seviyede sorunlari olan bir dizel araç markası?
Hepsinin acayip acayip yüksek masraf açan sorunları var. Bu nedir ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 12 Mayıs 2020; 3:7:16 > -
pejo marka mazot da satacaklar mi? -
peugeot yeni çalışmalarıyla devam ediyor demek ki :D -
Audi addblue sistemş değişimi 14 bin tl gibi bir rakam . Komple değişince fiyat uçuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 12 Mayıs 2020; 5:28:18 > -
Faturanızda yazması lazım 🙄 -
Tamam üstad sağolasın, bir bakayım. Hiç ona bakmak aklıma gelmediquote:
Orijinalden alıntı: bluerdem
Faturanızda yazması lazım 🙄 -
Talisman 1.6 dci kronik turbo problemi var.Mutlaka değişmesi gerekiyor.Turbo değiştirmeleri için komple motoru sokmeleri gerekiyor.Ayrica bir araç bu yüzden ambeleye kalkmış.Meganelarda 6 ayda bir amortisör ve fitiller değişiyor.Renault işçilik ve malzeme bakımından PSA grubunun 2 tık gerisinde bunu fransiz otomobil forumlarinds bile dile getiriyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: alpikom
fransızda sıkıntı yok hocam sorun pejo da. pejo ve citroen her zaman sorunlu .renault bunların yanında taş gibi çoğu arabası sorunsuz diyebilirim.
Alıntıları Göster
-
Patlak dsg mi alalım ??? -
Peugeot ile görüşme sonucu bana 3500 lira gibi bir fiyat sundurlar. Ben bunu kabul etmedim peugeotun kendi karşılaması gerektiğini söyledim. Telefonda arayan kadına "3 yıl 34000 km deki aracın neden adblue deposu değişmesi gerekecek kadar sorun çıkarır bana bunu açıklayın" dedim cevap veremedi. eğer bu benim hatamdan bozuldaysa ben parasıyla yaptıricam. Dedim ki eğer peugeot 3 sene 34000 km de bozuluyorsa demek ki bu kadar dandik araba yapıyorsunuz dedim. Tamam bunları aktardığınızı eklicem diyip görüşmeyi bitirdi. Fabrikadan kusurlu çıkan arabanın hatasını kullanıcıya yıkmaya çalışıyorlar. -
Sizin 3008'in Adblue sorunu ile direkt bağlantılı değil ama firmanın genel politikası ve kalite seviyesini düşünüp bağ kurunca, bende 208 kullanıcısı olarak keşke en baştan 'ateş olmayan yerden duman çıkmaz' deseydim diyorum sürekli kendime ve sizi çok iyi anlıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: rzcyle
Peugeot ile görüşme sonucu bana 3500 lira gibi bir fiyat sundurlar. Ben bunu kabul etmedim peugeotun kendi karşılaması gerektiğini söyledim. Telefonda arayan kadına "3 yıl 34000 km deki aracın neden adblue deposu değişmesi gerekecek kadar sorun çıkarır bana bunu açıklayın" dedim cevap veremedi. eğer bu benim hatamdan bozuldaysa ben parasıyla yaptıricam. Dedim ki eğer peugeot 3 sene 34000 km de bozuluyorsa demek ki bu kadar dandik araba yapıyorsunuz dedim. Tamam bunları aktardığınızı eklicem diyip görüşmeyi bitirdi. Fabrikadan kusurlu çıkan arabanın hatasını kullanıcıya yıkmaya çalışıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 14 Mayıs 2020; 14:49:54 >
-
Ne serviste ne telefonda adblue deposunun neden değişmesi gerektiğini söylemediler. Ben bunu sordum neden değişmesi gerek diye. Cevap yok. Dedim peugeotun ömrü 3 sene ise bu kadar dandik mal yapıyorsanız söyleyim dedim. Dese ki bana bizim malımız bu kadar dandik 1 kelime söylemeden parasını verip yaptıracağım. Ama yok söyleyemiyor. Neden bozuldu bu depo neden değişmesi gerek bilen yok. -
-
Clio da fitil mi var?Enistemde Clio 4 var rüzgarlı havada kapıdan resmen bacaklarıma rüzgar esiyor.Size narin gelmesinin sebebi fitilin aşırı yumuşak yapılarak aracın her esnemelerinde yada mevsim geçişlerinde fitilden ses gelmemesini sağlamak.Fakat bu bu yumuşaklık fitilin daha kolay yıpranmasına neden oluyor.Fitili daha sert yapıp benzer sessizligi sağlayabilirsiniz fakat bu sefer her mevsim geçişinde garc gurç yapacaktır.Bknz;Golf 7
Fotoğrafdaki fitillere kesinlikle birşey olmuş kaç tane Peugeot gördüm hiç böyle bir fitil görmedim.Birseyle eritmisler yada orası kopup japonla yapıştırmaya calismislar.Aradaki kanali da tikamislar sanirim cam yerine girmiyor.Cam her inip kalktığında fitili kesecektir.Fabrikadan kesinlikle bu şekilde çıkmamıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 41gokhan41 -- 14 Mayıs 2020; 18:39:23 > -
benim 19 bin km de 2017 model 2008 aracımda garantisi bittikten 2 ay sonra adblur arızası verdi. değişim için garantinin 2 ay önce bittiğini ve aracın 19 bin km olduğunu söyledim. müşteri memnuniyeti adı altında 400 tl ye değiştirdiler zaten kabul etmesem 350 tl arıza tespiti için ödeyecektim -
merhaba 2016 sonunda aldığım yeni kasa 3008 de aynı sorunu yaşıyorum. 23bin KM hep servis bakımlı, adblue hep serviste konuldu zaten cok kullanmıyorum aracı. benden 4100 TL talep ettiler fakat bende ödemeye hiç sıcak bakmıyorum. siz nasıl halletiniz durumu? Tüketici mahkemesine gitsek garanti bittiği için sonuc alır mıyız alamayız mı emin değilim. Hem yerli hemde yabancı forumlarda bir düzine adam var bu sorunu yaşayan.
-
quote:
Orijinalden alıntı: spongebobsquarepantsmerhaba 2016 sonunda aldığım yeni kasa 3008 de aynı sorunu yaşıyorum. 23bin KM hep servis bakımlı, adblue hep serviste konuldu zaten cok kullanmıyorum aracı. benden 4100 TL talep ettiler fakat bende ödemeye hiç sıcak bakmıyorum. siz nasıl halletiniz durumu? Tüketici mahkemesine gitsek garanti bittiği için sonuc alır mıyız alamayız mı emin değilim. Hem yerli hemde yabancı forumlarda bir düzine adam var bu sorunu yaşayan.
Hangi şehirdesiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X