istanbul üstad |
Peugeot Adblue deposu değişimi (4. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: spongebobsquarepantsistanbul üstad
Deniz Oto Avcılara uğrayın. Bu konuda müşteriyi mağdur etmeden ya da en az mağduriyetle çözdüğü söyleniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6AC68B14C -- 13 Kasım 2020; 9:11:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pejoların dizellerinde kronik sorun bu niye hala anlamıyorlar. Ücretsiz değişim yapmaları lazım ama sanırım ne koparırsam kardır mantığı güdüyorlar
Volkswagendeki DSG nasıl kronikse Peugeottaki AdBlue deposuda kroniktir. Servisin bu problemi komple karşılamasa bile indirim yapması gerekir. Bu arada hangi Peugeot servisi?
-
2015 model 3008 aracımda aynı sorun oldu. 6bin istediler. Araç full servis bakımlı km daha yeni 50bin oldu.
Servis bakımlı iyi niyet vs vs. 2313 TL ye kadar indiler.
Daha yaptırmadım. Sorun kronik ise topluca birleşip geri çağırma yapmadan ücretli onarım yapan peugeota dava açmak lazım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Pejo hep aynı uzak duracaksın.Sorunlar yumagi
peki bu adblue deposunu komple çıkartsak sorunlar halledilir mi acaba
Adblue kronik bir sorun hele hele pejo 3008 de
KRONİK Adblue adblue
kronik adblue AD BLUE
3008 Kronik KRONİK Kronik
konu up
-
Pegeout NEV 4. levent. Son iki bakımıda orda yaptırdım. Cuma günü Pegeout TR'yi arayıp kayıt açtırdım. bugun geri döndüler ilk önerdiklerinden değişiklik yapmadılar. 7100 toplam fatura, benim ödemem gereken 4100 olarak söylediler. Neye göre bu indirimleri yapıyorlar onu da anlamıs değilim herkese farklı rakam öneriyorlar. Ablam avukat, yaptırırsam da kesinlikle tüketici mahkemesine basvuracağım bir orta yol bulunmadığı sürece. Yaptırmayan arkadaslar aracı kullanabiliyor mu? Motor ağırza ışığıda yanlamaya baslamıstı benim durumumda.
-
itiraz edecekseniz haberim olsun siz var ben varim bi kac kisi daha whatsapp gurubu kurup nasil bir yol izleyecegimize bi bakalim.Suan bendende 6 7 bin tl istiyorlar iskontosuz.
1000 km uyarisi veriyor suan yukarida yazdim bi wp gurubu kuralim banane demeyin bi soygun var ortada yanlarina birakmayalim
katılıyorum. birlikte hareket edersek sonuç alma sansımız kesinlikle artar.
-
1.5 BlueHDI motorlar güncellenmiş olduğu için çok sorun yok gibi duruyor.
Bende de 1.5 BlueHDI Peugeot 2008 var.
30.000 km oldum. Çok şükür bir sıkıntı yok. Araştırdığım kadarıyla 1.6 HDI larda var bu sorun.
Yine de belli olmaz. Takipte kalmakta fayda var.
Sorun yaşayan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun.
Birlikte hareket etme imkanı güzel bir fikir. Sonuç alma şansını artırır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atade28 -- 17 Kasım 2020; 8:1:42 > -
yeni 508 dizel alma aşamasındayim.
Benimde cok merak ettigim bir konu. Acaba önceki adblue tankları ile aynı teknolojiye mi sahip?
-
Yeni modellerde şu an için sorun yok, eski modellerde de yenilenen depo ile sorun yaşayan pek yok fakat 3-5 sene sonra belli olur gerçek durum. Psa grubu yetkili servis bakımlı araçları çok uyguna çözüyor genelde.
Burada markayı savunuyor görünmeyeyim bu arada, ben de kullanıcı hatası olmayan işleme 1460 lira verdim boşuna, memnun değilim fakat kötünün iyisi diyorum, çoğu marka hiç sahip çıkmıyor araca. Aracı adblue riskini bildiğim halde eat şanzıman için aldım.
Benim kullanmakta olduğum 2016 1.6hdı 508 aracımda bir yıl ara ile iki kez değişti adblue tankı garantiden... Haklısınız yetkili servis bakımlı araçlarda pejo aracına sahip oluyor. Ama yine de yeni arac aldıgımda benzer sorunla karşılaşmak istemem....
Bu nedenle eski araçlara göre yeni araçlarda adblue teknolojisinde bir revizyon veya değişiklik yapıp yapmadıklarını merak ettim.????
Satiş danışmanları pek net cevap veremediler
-
Önceki gün 2016 model 3008 ile 42bin KM'de ben de bu sorunu yaşadım.
Sizler ne yaptınız acaba?
-
yetkili servisde degisti. Zar zor ve ugrastirici bi zaman aldi.
sert olun hizli ve seri sekilde sonuc almak istediginizi soyleyin.
yoksa oyalama politikasi izliyorlar
ben sonuc alamadım, en son sosyal medyadan iletişime geçtim. Tekrar servise yönlendirdiler, önceden 40% katkı payı yapmıslardı şimdi hiç yapmama kararı aldılar. Üstüne 400 TL servis ücreti aldılar
-
Dişli bir avukata denk gelip sağlam bir dava açılmadığı sürece Peugeot kullanıcıları bu tarz sorunları yaşamaya devam edecek gibi görünüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Lıncyetkili servisde degisti. Zar zor ve ugrastirici bi zaman aldi.
sert olun hizli ve seri sekilde sonuc almak istediginizi soyleyin.
yoksa oyalama politikasi izliyorlar
Hocam süreci kısaca anlatabilir misiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X