Servis ile sorun yaşayan arkadaşlar bir de şu şu adreslere baksınlar. Belki yararı olur. |
Peugeot Adblue deposu değişimi (5. sayfa)
-
-
Anlatılanları okuyunca korkmuştum ancak hiç de korktuğum gibi olmadı. Geçtiğimiz hafta Perşembe günü sabahtan arabayı götürüp bıraktım Göral'a. Saat 3 gibi arayıp ücretsiz değişim için onay aldıklarını, parçanın siparişini geçtiklerini, aracı gelip alabileceğimi, parça gelince arayıp haber vereceklerini söylediler. Aracı alıp eve geldiğimde telefonum yeniden çaldı. Parçanın geliş tarihini bildirdiler ve bugüne randevu verdiler.
Bugün aracı yine sabahtan bıraktım. Aracın triger setinin de geri çağırma kampanyası kapsamında değişeceğini söylediler. Saat 4 gibi teslim aldım. Bir taşla iki kuş olmuş oldu.
PSA Türkiye'ye ve Ankara Göral Peugeot'a teşekürler. Güvenimizi boşa çıkarmadılar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: muzzy255Anlatılanları okuyunca korkmuştum ancak hiç de korktuğum gibi olmadı. Geçtiğimiz hafta Perşembe günü sabahtan arabayı götürüp bıraktım Göral'a. Saat 3 gibi arayıp ücretsiz değişim için onay aldıklarını, parçanın siparişini geçtiklerini, aracı gelip alabileceğimi, parça gelince arayıp haber vereceklerini söylediler. Aracı alıp eve geldiğimde telefonum yeniden çaldı. Parçanın geliş tarihini bildirdiler ve bugüne randevu verdiler.
Bugün aracı yine sabahtan bıraktım. Aracın triger setinin de geri çağırma kampanyası kapsamında değişeceğini söylediler. Saat 4 gibi teslim aldım. Bir taşla iki kuş olmuş oldu.
PSA Türkiye'ye ve Ankara Göral Peugeot'a teşekürler. Güvenimizi boşa çıkarmadılar.
Triger değiştiğine göre araç 1.2 130luk mu d3mekki fabrikasyon yağlı triger krizi devam ediyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hayır, araç 2016 model 1.6 BlueHDI
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: muzzy255
Hayır, araç 2016 model 1.6 BlueHDIHa 5 yıl dolduğu için o zaman tmm hayırlı olsun o zaman sorunsuz binmeniz dileğiyle zaten dizelleri sorunsuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler, ama geri çağırma kapsamında ücretsiz değiştirdiler trigeri de, yilla ilgili olduğunu zannetmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: defiant82Ha 5 yıl dolduğu için o zaman tmm hayırlı olsun o zaman sorunsuz binmeniz dileğiyle zaten dizelleri sorunsuz
Alıntıları Göster1.6hdi dizellerinde adblue deposu sorunu var, çokta sorunsuz diyemeyiz :/
Aynı sorun benim aracımda da ortaya çıktı. Aracım 2017 model 308 60.000 km de. 5 yıl doldurmadığı, Km nin düşük olması ve aracımın tüm bakımlarının yetkili servis kapsamında olduğunu belirtertilerek adblue deposu değiştirildi. Tek bir kuruş talep edilmedi. Peugeot bir kez daha kendisine olan güveni boşa çıkartmadı. Tekrar @muzzy255 arkadaşa teşekkür ederim.
-
Hocam merhabalar
Banada gönüllü düzeltmeden triger değişimi tanımlamışlar
Fakat devirdaim pompası ve antifiriz bu kapsama girmiyormuş bu nedenle 800 tl ücret çıkardılar.
Sizin bu parçalarda değişti mi değiştiyse ücret aldılar mı
Hocam adblue depo değişimi için benden 250 lira işçilik istediler sadece. Siz hangi serviste yaptırdınız
Bilemiyorum, benden bunlar için ücret talep edilmedi.
Arkadaslar merhaba orjınal 3008 den cıkma 2017/2021 arası adblue deposu var elımde lazım olanlar ıletıseme gecebılır..
-
Hocam merhaba. 2018 model peugeot 3008 1.6 bluehdi 48 binde aracım ek garantisi 2021 mart 28 de bitti. Bakımda girmedim daha. Çünkü 40 binde bakıma girmiştim. Garanti bittiği için 15 bin dolmasını bekleyip. Euroreparda yapmayı düşünüyordum. Ancak ankaraya gelişimde 2 defa adblue arızası yaşadım. Şuan ise arıza ışığı yine kayboldu. Test edeyim dedim. gittim shele würth katkı sonra depoyu fulledim. 5lt adblue koydum depo taştı. Demekki 12 lt depoda varmış. Tam 17 lt adblue, dolu depo ile 5.viteste saatte 120 km ile 80 km sürdüm. Hiçbir arıza ışığı yakmadı. Esas sorum şu olacak 28 ağustosta ankaradan egeye geçecem oradan kıyı kıyı Elazığ'a gitmeyi planlıyorum. Orasıda sıkıntılı küçük Bi yer. Şimdi arabaya ne yapayım. Yolda başıma gelirse tatil berbat olacak. Siz olsanız yerimde ne yapardınız.arıza ışığı şuan yanmıyor. Ankara görala gidersem arıza yok derlermi.görala ne demeliyim. sizin aracı ışık yanarken mi yaptılar. Çok acill ve değerli yorum ve Cevap için çok teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam merhaba. 2018 model peugeot 3008 1.6 bluehdi 48 binde aracım ek garantisi 2021 mart 28 de bitti. Bakımda girmedim daha. Çünkü 40 binde bakıma girmiştim. Garanti bittiği için 15 bin dolmasını bekleyip. Euroreparda yapmayı düşünüyordum. Ancak ankaraya gelişimde 2 defa adblue arızası yaşadım. Şuan ise arıza ışığı yine kayboldu. Test edeyim dedim. gittim shele würth katkı sonra depoyu fulledim. 5lt adblue koydum depo taştı. Demekki 12 lt depoda varmış. Tam 17 lt adblue, dolu depo ile 5.viteste saatte 120 km ile 80 km sürdüm. Hiçbir arıza ışığı yakmadı. Esas sorum şu olacak 28 ağustosta ankaradan egeye geçecem oradan kıyı kıyı Elazığ'a gitmeyi planlıyorum. Orasıda sıkıntılı küçük Bi yer. Şimdi arabaya ne yapayım. Yolda başıma gelirse tatil berbat olacak. Siz olsanız yerimde ne yapardınız.arıza ışığı şuan yanmıyor. Ankara görala gidersem arıza yok derlermi.görala ne demeliyim. sizin aracı ışık yanarken mi yaptılar. Çok acill ve değerli yorum ve Cevap için çok teşekkür ederim.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: rzcyle
İşin tutarsız yanılarından biride herkestan farklı ücret bazılarından ücret almadan değişim yapılması. Ben bekliyorum fiyat teklif etmelerini ona göre bir şey yapicam.O bayiyle ve sizin tutumunuzla da alakalı. Bastırın derim. Sonuçta kronik bir problem.
-
Ya arkadaşım ben de sizi anlayamıyorum
5 yılda 34.000 km yapıp dizele bulaşmak neyin kafasıdır bize bi anlatın şu hesabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 25 Temmuz 2021; 23:59:39 >
quote:
Orijinalden alıntı: suatcagdas1.6hdi dizellerinde adblue deposu sorunu var, çokta sorunsuz diyemeyiz :/
Alıntıları GösterYukarıda yazılana göre triger sorununda kronik demekki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X