Şimdi Ara

Peugeot direksiyon yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2006 model Peugeot 307 hdi aracım var. 1 ay önce aldım. Ama bana çok garip gelen bir tarafı var, direksiyon çukurlara girdiğinde adeta dönüyor, kontrol etmek için güç uyguluyorum. Bundan önceki arabalarımda (honda civic, seat ibiza) hiç böyle bir problemle karşılaşmamıştım. Sizce bu bir problemmidir yoksa peugeot a özgü bir sürüş karakteristiğimidir??

• Bir fikri olan yok mu arkadaşlar??
  • benim bildiğim 307 lerin süspansiyon sorunlarının olduğu tüm okuduğum dergilerde öyle yazıyor
  • aracınızda jant yay veya benzeri bir modifiye varmı?
  • kardeş bende de 307 var ama anlayabildiğim kadarı ile bende öyle bi sorun yok imkanın varsa bi 307 sahibi bul aynı yola ikisinide sok bak den sendekinde bi sorun olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: keyos

Arkadaşlar 2006 model Peugeot 307 hdi aracım var. 1 ay önce aldım. Ama bana çok garip gelen bir tarafı var, direksiyon çukurlara girdiğinde adeta dönüyor, kontrol etmek için güç uyguluyorum. Bundan önceki arabalarımda (honda civic, seat ibiza) hiç böyle bir problemle karşılaşmamıştım. Sizce bu bir problemmidir yoksa peugeot a özgü bir sürüş karakteristiğimidir??

hondadan sonra pöjo mu aldın
  • benim 5 aylık megane II ninde direksiyonu yolu çok hissettiriyor , ama ne hikmetse sürüş kontrolü olarakta son derece hissiz bir direksiyonu var nerede focus direksiyonu , 92 yılında 0 aldığım flash ın da aynıydı direksiyonu sanıyorum fransızların tipik sorunları aynı yerlerden ama sizinki biraz daha sorun gibi sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    golf klima yardım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla arkdas benm direksiyonumda öle bir sey yok sende problem olmalı megane 2 li arkdas benm arkadasımdada megane 2 var o benm arabayı sürdü direksiyonu cok hosuna gitti 307 nin agır ve oturaklı dedi megane nın cok yumusak yolda gezdirio arabyı demişti...Bende sürdüm onunkini hakkaten cok yumusak bir direksiyonu var ve yüksek hıza cıkmama ragmen cokta agırlasmıyor...Ben direksiyon yönünden gayet memnunum gayet hisli ve tepkili direksiyonu var...Ama süspansiyonlar coook sert stres yaptırıyor adama
  • keyos un durumunda gariplik var o zaman . Baktırmalı . Benim megane için demek istediğim tam anlamıyla şu , asfalta yaya geçiti gibi yerlere döktükleri sarı uzunlamasına kabartılı şeritlerden mesela geçerken direksiyonun resmen hareket ettiğini kolunda hissediyorsun , ama diğer taraftan seninde dediğin gibi çok hafif , bunun nedeni galiba elektrikli bir motorla çalışmasından , sanki ucuz araba imajı veriyor benim gözümde , peugeot 206 kullandım arkadaşın ondada var bu durum fransız ortak sorunu olabilirmi demem ondan . Keyos böyle bir durum aracın yürür tüm aksamını etkiler baktır
  • ewet katılıorum aracın diger yürür aksamınada zararları olacaktır...
    Mesela ben o sarı seritleri direksiyonda değilde saolsun süspansiyonlardan hissediyorum...Bu arada ne demek istedigini iyi anladım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.