Şimdi Ara

Peugeot için İstanbul Anadolu yakası veya Maslak özel servis tavsiyesi??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
2.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1999 model 206 aracım için özel servise ihtiyacım var. Epeydir doğru dürüst bakıma gitmedi. Ses gelmeyen yeri kalmadı. Ön takımlarda sorun var. En ufacık çukurda bile acayip ses yapıyor. Bilye sesi de geliyor altlardan bir yerlerden. a'dan z'ye bakıtacağım.

İyi bir usta - özel servis tavsiyeniz var mı? Bostancı oto sanayi bana çok yakın ve ayrıca iş yerim de Maslak'ta. Buralardan uygun fiyatlı, temiz iş yapan Peugeot servis tavsiyeniz olursa çok sevinirim.

• Maslak Peugeot'a gitmeyin. Keriz yerine koyup asıl sorunla ilgili olmayan bir sürü ıvır zıvır değiştirip yedek parçadan kazanıyorlar.

Peugeot sahibi bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Hekim Otoya gittim Citroën C5 için. Anında tahminlerimi haklı çıkartıp aks sorunu olduğunu tespit edip onarıma başladılar. Aynı sorun için maslak Peugeot a 3 kere gittim. En son lastikleri değiştirip gel dediler. Şu an aracın Hekimden çıkmasını bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BOSTANCI SANAYİDE HARUN USTA VAR YURTMOTOR 1-2 KERE GÖTÜRDÜM. FORUMLAR DA DA TAVSİYE ETMİŞLER.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.