Şimdi Ara

Peugeot Partner Tepee Binek mi- Skoda YETİ Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

oncelıkle belırtıyım .1.6 tdi skoda yeti amb paket araca sahıbım.ve cok memnunum.

arkadasımda kango var ve hususı (otomobıl ruhsatlı).aracını yenılemek ıstıyor.

iç hacmı genıs yerden yuksek bır arac almak ıstıyor.50 bın tl cıvarı butcesı var.Tutturmus partner tepee bınek alıcam dıye 1.6 HDİ 115 hp olanını .

arac ıcın 49,750 tl fıyat almıs actıvı ıcın extraları katınca esp + aır bag vs arac ıcın 54,500 tl fıyat vermısler.....

bende kendısıne skoda yeti 1.6 tdi amb ıcın aynı fıyatı aldım.ben ıkna edemedım SKODAYMIŞ çakma vw mıs.

yorumlarınızı beklıyorum.sızın secımınız ne olur du.

NOT : 2 SIDE OLMAZDI DIYEREK SUNU ALIRDIM DEMEYIN LUTFEN.....COK ARASTIRDIK BU FIYAT BANDINDA BU OZELLIKLERDE BASKA DIZEL YOK.......

• Skoda Yeti'nin bir alışveriş merkezinde tanıtımı vardı. Aracın hemen her tarafını inceledim. Kendim audi kullanıyorum bana audi'den sonra hiç yabancı gelmedi hemen hemen herşey benzer, kalite ve işçilik oldukça üst düzey. Bir partner, doblo veya caddy gibi ticari araçlarla karşılaştırılmayacak derecede kaliteli .
  • kendi başını yaktın yetmedi bi de arkadaşınkini yak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssd23062306

kendi başını yaktın yetmedi bi de arkadaşınkini yak

EYVALLAH SEN GIT NEYDI O X-TITANYUM C-MAX AL.

TAVSIYEM B-MAX AL AMA GUZEL ARAC AMA BIR YETİ DEGIL
  • 1- verilen paraya yazık 54.000 tl'ye partner alınmaz.
    2- arkadaşın kafası anormal galiba. skoda peugeot'dan daha iyidir.
    3- o paraya c yada d sınıfı bir araba alsın.
  • Partner'e en fazla 40 bin verilir,kesinlikle 54 bin verilmez.

Titanyum C-Max bakılabilir.
  • partner 55 mi yok artık berlingo en en dolusu cam tavan dahil 49 gibi bir rakam ki berlingo çok daha başarılı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: takatuka15

partner 55 mi yok artık berlingo en en dolusu cam tavan dahil 49 gibi bir rakam ki berlingo çok daha başarılı
    berlingo hangi açıdan başarılı partner daha özellikli dolu bir araç gibi
  • Göral mesaj gondermis tepee 34900 liraymıs

• quote:

Orijinalden alıntı: teomanakyar

quote:

partner 55 mi yok artık berlingo en en dolusu cam tavan dahil 49 gibi bir rakam ki berlingo çok daha başarılı

Aynı fabrikanin aynı arabaları biz 2012 de en cam tavan hariç en dolusuna göraldan 37.5 teklif aldık 115 bg lik berlingo yurt dışı hazır geliyor türkiye de montaj değil yoksa ikiside psa nın arabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takatuka15 -- 20 Nisan 2013; 16:05:25 >
  • quote:

quote:

quote:

Aynı fabrikanin aynı arabaları biz 2012 de en cam tavan hariç en dolusuna göraldan 37.5 teklif aldık 115 bg lik berlingo yurt dışı hazır geliyor türkiye de montaj değil yoksa ikiside psa nın arabası

Partner Türkiye demi montaj ediliyor ona göre fiyatı daha uygun olması lazım ve partner daha özellikli ve dolgun geldi gözüme. Bende ikisi arasında kaldım berlingo daha oturaklı gibi ama partner daha test etmedim.

• Skoda tercih ederdim.
    Yeti kullanıcısı ile partner kullanıcısının gerçek yakıt tüketimleri hakkında bilgilendirmek lazım arkadaşı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de tercihim Skoda dan yana olurdu.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Partner Türkiye demi montaj ediliyor ona göre fiyatı daha uygun olması lazım ve partner daha özellikli ve dolgun geldi gözüme. Bende ikisi arasında kaldım berlingo daha oturaklı gibi ama partner daha test etmedim.

İnternetteki fiyata inanmayın 48 yazan arabaya 37.5 istediler yani şişrme onlar

• yetiye çok heveslendim. tipi mipi çok eleştiriliyordu ama bir crossover olduğu için takmadım. gittim bir baktım. inan bana çok küçük geldi. hele bagaj sanki bir hatchbackten hallice. sürümü ve performansı harika idi. 60 bin liraya içine sığamayacağım araba beni tatmin etmedi. şimdi partner ve caddy bakıyorum. partner daha uygun fiyatlı ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarık-ilgili

yetiye çok heveslendim. tipi mipi çok eleştiriliyordu ama bir crossover olduğu için takmadım. gittim bir baktım. inan bana çok küçük geldi. hele bagaj sanki bir hatchbackten hallice. sürümü ve performansı harika idi. 60 bin liraya içine sığamayacağım araba beni tatmin etmedi. şimdi partner ve caddy bakıyorum. partner daha uygun fiyatlı ama

Yeti diğerlerine göre daha küçüktür ancak yolsesi ve suspansiyon konusunda bir otomobil kadar başarılıdır sürüş kalitesi yeti'de.
    Caddy ve partner genişlik olarak aynı olabilir
    Caddy'nin motoru partnere göre daha cansız.
    Caddy 2.0tdi dsg alınır.
    1.6 alınacaksa partner alınmalı.
    Citroen berlingo partnerden yakışıklı o ayrı
    Kolpit'de partner'den güzel lakin gönül hangisini isterse en güzeli o dur

• quote:

Orijinalden alıntı: vtech

quote:

Orijinalden alıntı: tarık-ilgili

yetiye çok heveslendim. tipi mipi çok eleştiriliyordu ama bir crossover olduğu için takmadım. gittim bir baktım. inan bana çok küçük geldi. hele bagaj sanki bir hatchbackten hallice. sürümü ve performansı harika idi. 60 bin liraya içine sığamayacağım araba beni tatmin etmedi. şimdi partner ve caddy bakıyorum. partner daha uygun fiyatlı ama

Yeti diğerlerine göre daha küçüktür ancak yolsesi ve suspansiyon konusunda bir otomobil kadar başarılıdır sürüş kalitesi yeti'de.
    Caddy ve partner genişlik olarak aynı olabilir
    Caddy'nin motoru partnere göre daha cansız.
    Caddy 2.0tdi dsg alınır.
    1.6 alınacaksa partner alınmalı.
    Citroen berlingo partnerden yakışıklı o ayrı
    Kolpit'de partner'den güzel lakin gönül hangisini isterse en güzeli o dur

partnerin binek versiyonu varmış, nasıl olsa krediyle alacaksın bari 20 daha çık ta grand cmax, 5008 ya da ix35 gibi 7 koltuklu binek araç al diyor ama şimdilik öyle takılıyorum işte.

• 54500 e Partner Tepee mi olur? Hangi bayi vermişse fiyatı kazık atmaya yer arıyor.
  • Birici ticari biri hususi,bu bile yetiyi almak için sebep olabilir...Valla artık geceleri bile her yerde radar var....
  • quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

Birici ticari biri hususi,bu bile yetiyi almak için sebep olabilir...Valla artık geceleri bile her yerde radar var....

vallahi haklısın. artık 24 saat mobil radarlar olacakmış. 300 lirada bayılması cabası. ben binek otomobilimle 120 ile giderken beni 150 ile sollayan ticarilerin işi artık zor. ama amacımız geniş aile aracı olunca. ister istemez ticariler gündeme geliyor. 7 koltuklular hakkaten pahalı. eğrisini doğrusuna getirip karar vereceğiz işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.