Şimdi Ara

Peugeot Rcz 2011 model 1.6 200 hp Alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öğrenciyim ilk arabam olacak birikmiş 30 bin lira param var babamın da desteği ile almayı düşünüyorum kullanan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim

• Trollere çok alıştık, umarız değilsinizdir...
    Zar zor para çıkarıp araç alacaksınız, peki bunun yakıtı? O yaşta kasko düşünün, sigorta düşünün bir de litresi 5,26 olan benzinin 100 km'de 8 lt ortalama ile olduğunu hayal edin. Ben sizin yerinizde olsam dizel leon vs genç işi az yakan bir araç bakarım. Genç insan gezmek isteyecek, gezemedikten sonra ne önemi olacak o arabanın şeklinin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bunu almasam bile 98 rs alıcam yani benzinli araç düşünüyorum. eski kasa bmw lerle uğraşacak ve dediğiniz gibi yakıt yetiştirecek durumum yok ama samsunda yaşıyorum ve gezmem de çok gerekmiyor.ayrıca anladigim kadariyla cok da yakmiyor sehir ici 8 litre beni cok zorlamaz diye dusunuyorum
  • Arkadaşların binmeyecek mi araca ? Sürekli 2 kişi gezmek zorunda kalacaksınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 200 hp araç şehir içinde 12 litreden aşağı yakmaz arkadaşlar araba mı surmuyorsunuz yoksa rcz'nin 700kg olduğunu felan mı düşünüyorsunuz? 1.4 dizel hdi aracım su an İstanbul trafiğinde 6.5 yakıyor
  • al tabi kardeşim, dizel alıp ne yapacaksın 3 çocuklu aile babası mısın ? ayda 100 200 tl farkeder diye rcz den leon a mı geçilir, hem gençsin bu yaşta değil ne zaman bineceksin ? bende de 2+2 coupe araç var öyle dolmuş gibi 4 kişi pek gezilmiyor zaten, sen temizinu bulmaya bak diğer bahaneler faso fiso, foto bekliyoruz
  • Baltimore B kullanıcısına yanıt
    8 lt yakmayacağının garantisini verebilirim.

Fabrika verisinin üzerine 1-1,5 lt daha ekle

Şehir içi 9 lt karması var diye hatırlıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaşadığım yerde trafik durumu pek olmuyor ayrıca ben daha ziyade aracın kronik motor vs problemlerinden korkuyorum çünkü ilk arabam,elimden geldiğince de temizini alırım ama hem o kadar para verip aldığım aracın sorunlu olması hem sorunun çözülmesi için gereken maddiyat koyar o yüzden kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baltimore -- 17 Ocak 2017; 3:51:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konfor bekleme çok sert bir araç yakıt olarak ta yakar yani ekonomi yapamazsın bu araçla

• ben de öğrenciyim üstelik esnaf ortağıyım çok şükür iyi de iş yapıyoruz ama yemin ederim geçen kelepir rcz denk geldi alamadım yakıt endişesinden...

helal olsun kardeşim al bin ne diyeyim
  • Forumda rcz sahibi 1-2 kişiden biriyim heralde sorun varsa sorabilirsin yakıt kesinlikle şehir içi 10 litreden aşağı değil.
  • 200 hp dediğine göre manuel alacaksın, sakin kullanımda 7.5 litreyi izmirde çok rahat gören arkadaşlar var. Ama 156 otomatik dersen şehir içi 12-13 litre ile gezersin 👍🏻 Ayrıca otomobilde arka koltuklar ne kadar dar da olsa 4 kişilik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50Bin TL'ye sıfır ayarında Fiesta Red veya Black 1.0 Ecoboost 140PS almak öğrenci için daha mantıklı. Yakıt üzmez, sıfıra yakın olduğu için de uzun süre sorunsuz binilir.
    Mesela:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-acil-ve-guncel-362467032/detay#
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • hocam al bin ogrenciliginin tadini cikar demek isterdim ama sonra yakit sikinti olacaksa dizel al bol bol gez ogrenciyken.
    Yakit sorun olmaz ben yine de gezerim dersen al.
  • temizini bulursan al.yakışıklı araba. Geçen ostimde gördüm bi rcz şahinlerle beraber bu da dönüyodu.

• trolsünüz veya değilsiniz. ben genel kitleye hitap eden bir cevap vereceğim. bizim foruma göre sıfır olsun dizel otomatik olsun b segmentte olur. aksine karşı saldırgan bir tutum mevcut. zaten teknik bir yardım hiç beklenmemeli :S
  • Rcz R al diyeceğimde para yetmez.

• Al gitsin zorlamayacaksa bidaha mı gelecen dünyaya

• bence kalbinin sesini dinle ve al. günde kaç km yapacaksın bilmiyorum ama yakıt çok kasmayacaksa o da zevkinin bedeli olsun.
  • mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    Forum şaka gibi zaten, o kadar dizel fanatizmi varki, sanki her araç 3 lt yakan polo olmalı,ama yok kimse düzgün araç almasın bak sende b sınıfı bişey al öyle rcz gibi hızlı şekil bişey alma kafası
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.