arkadaşlar iyi günler peugeot rcz almayı düsünüyorum otomatik vites olarak bi kaç arkadaşım rahat demişti bende otomatik vites taraftarı oldugum icin daha ilgimi cekti elimizde nissan qashqai var babam q3 alıcagı bana o kalıcak tabi o biraz aile arabasına kactıgı ve ilgimi cekmedigi icin uzun arastırmalarım sonunda rcz karar kıldım yalnız 0 ile 2.el baya fark mevcut sizce degermi.
otomatik olanına değmez bence. öyle bira araç manuel olmalı. manuel vites 200 hp olanı çok daha iyi.
haklısın manuel bakımından iyi ama ben manuel sevmiyorum daha dogrusu otomatige alıstım ondan ama bu seferde 160 lık olması kotu oluyo peki 0 mı almalıyım 2.ci elmi degermi sıfır fiyat farkına
uzun süre binerim sıkılmam diyorsan sıfır al. çok fark yok zaten arada.
bu arada benzin olayı fabrika verilerinden baya fazla deniyor haberin olsun.
artık onu göze alıcam ama bi yanıda diger spor arabalar gibi yüksek vergi olayı yok zaten kısa sürede vazgecebilcegimi sanmıyorum cıktıgın beri begendigim bi arac 0 ve 2ci el de kararsızım 15 20 milyara kadar fark etmese handikapı 5-7 milyar oynasa direk 0 alırımda bakalım artık:)
quote:
Orijinalden alıntı: H.I.M.
arkadaşlar iyi günler peugeot rcz almayı düsünüyorum otomatik vites olarak bi kaç arkadaşım rahat demişti bende otomatik vites taraftarı oldugum icin daha ilgimi cekti elimizde nissan qashqai var babam q3 alıcagı bana o kalıcak tabi o biraz aile arabasına kactıgı ve ilgimi cekmedigi icin uzun arastırmalarım sonunda rcz karar kıldım yalnız 0 ile 2.el baya fark mevcut sizce degermi.
ikinci el alman daha mantıklı fiyat farkı çok ise. zaten araçların 2. elide km. olarak düşük olduğu için sıkıntı yasamassın. bu aracı alan keyif içn bindiği için fazla km. yapmıyor. otomatik vites aracı manüeli aratmıyor çok seri memnun kalırsın. verdiğin paranın karşılığını alabileceğin bi araç
quote:
Orijinalden alıntı: yahya_durgut
quote:
Orijinalden alıntı: H.I.M.
ikinci el alman daha mantıklı fiyat farkı çok ise. zaten araçların 2. elide km. olarak düşük olduğu için sıkıntı yasamassın. bu aracı alan keyif içn bindiği için fazla km. yapmıyor. otomatik vites aracı manüeli aratmıyor çok seri memnun kalırsın. verdiğin paranın karşılığını alabileceğin bi araç
birde beyaz renk otomatik olmasıda cezbetti yaklaşık 20 milyar fark ediyor 0 ile 2.ci el arası iyi bulabilirsem alıcam ama 1-2 seneden öncede degistirmem