Şimdi Ara

Peugeot RCZ Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba yakin zamanda ikinci el peugeot rcz almayi dusunuyorum fiyatlari asagi yukari 55-60 bin arasinda sikinti yasadigim nokta su.. Sedefli beyaz almak istiyorum fakat beyaz renk olursa 156bg otomatik vites olmak zorunda siyahta hosuma gidiyor ama beyaz daha bir modern duruyor siyahtada manuel vites ve 200 bg motor var daha az yakar diye dusunuyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 200 bg carbon olanı 1 hafta kullandım sakin kullanım 7 8 lt arası şehiriçi.Performans olarak 3.20 d leri bir miktar geçiyor gayet tatminkar.
  • tarx kullanıcısına yanıt
    Doğru 320D zor da olsa geçiyor THP 200 rcz ama 328İ dende çok fark yiyor bu kadarda olmaz dedirtiyor.
  • VoxVenti kullanıcısına yanıt
    Evet manuel 200 daha az yakıyor otomatik THP 156 DAN
  • Arkadan itiş olsa tadından yenmezde işte
  • 2013 öncesi Carbon ve Yearling'lerde beyaz 156HP Auto6R, siyah 200HP manual geldi Türkiye'ye yalnızca. Yakıt olarak aşağı yukarı aynı yakıyorlar ama 200HP ara hızlanmalarda çok farklı.
    Mümkünse Asphalt donanım almanızı tavsiye edeceğim.
  • Arkadan itiş ve gerçek spor araba tadından birşey aranıyorsa, araç belli.
    Hyundai Genesis Coupe 2.0T motor ve 214Hp...
    Ben V6 3.8Lt 306Hp versiyonunu 9-10 ay kullandım ve çok memnundum
  • Hocam 7 aylık RCZ kullanıcısı olarak araç arama sürecinde edindiğim tecrübelere dayanarak ve şimdiki fiyatları ve döviz kurlarını düşünürsek (ben aldığımda euro daha 2.70 tl civarındaydı) 55 - 60 tl aralığında temiz bir RCZ bulmanız imkansız değil ama çok çok zor. Kazasız diyenlere inanmayın hatta mümkünse yetkili serviste gösterin. Araç sınıfı itibariyle daha çok gençlere hitap ettiği için temizlik olayı biraz sıkıntılı. Arabanın diri görüntüsüne aldanmayın mutlaka servise gösterin.Özellikle kaportaya. Sonra başınız ağrımasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.