Şimdi Ara

PEUGEOT RİFTER ALDIM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
1
Favori
47.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: amadeus99

Hayırlı olsun hocam.

Tam f/p seçimi. Arka koltuklar dışında iyi araç.
    teşekkür ederim

malesef hem canım cennette hem..

olamıyor ne yazık,araç sınıfı ve yapısı sebebiyetiyle koltuklar çok büyük yapılamıyor.

biryerlerden feragat etmek lazım

boyum 180 ben rahat seyahat edebiliyorum abrtılacak düzey değil.

lakin bir otomobil koltuğu beklemiyoruz.
  • Çok güzel ve heybetli bir araba.
    Galaride gördüğümde 3008 den cok daha buyuk gözüküyordu.
    Güzel günlerde kullanın inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkinali52

Çok güzel ve heybetli bir araba.
    Galaride gördüğümde 3008 den cok daha buyuk gözüküyordu.
    Güzel günlerde kullanın inşallah
    teşekkür ederim hemşehrim neresindensin Ordu nun

evet yüksek tavanbarı dahil 187 santim yükseltisi var
  • TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    Aynı terane... Hala ailem geniş diyorsunuz, ben de diyorum ki ailen geniş ise 1 serisi alıp yakinmayacaktin.

130.000TL param var diyorsun, ben de diyorum ki o paraya alabileceklerin zaten sınırlı...

Ailede BMW LandRover var diyorsun, ben de diyorum ki premium araba alacaksan çakmağı bile parayla almayi normal kabul edeceksin.

X5 isterdim diyorsun, ben de diyorum ki x5 alsan da keske 1 serisi olsaydı da surada pratik işimi göreyim dersin diyorum.

130.000TL'e bana araba goster diyorsun, ben de alacağını almışsın, ama gelip 1 Serisi şöyle kötü böyle kotu aglanma diyorum.
    Belli ki senin amaçların ve bütçen 1 serisine denk değil. Birak şimdi aile de su var bu var yazmayı...

Hayırlı olsun.

Araba araçtır mesela bana göre o paraya Duster ya da ikinci el eski bir rav4 falan alırım ama minibüs almam. En azindan istediğimde dağa taşa çıkarım. Çünkü benim ailem geniste olsa istediğim zaman ormana gidebilir olmaliyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 11 Temmuz 2019; 23:9:0 >

• Aracın ticari ruhsatlı olması bütün cazibesini götürüyor. Trim ve iç kalite ticari araç olduğunu belli ediyor. Bu arabaları cazip kılan genişliği ve son dönemlerdeki konfor ve donanım artışı. Fiyatlarında c sınıfı araçlara yaklaştı bu arada. Arka koltuk konforu da hiç olmadı bu araçlarda hele AB nin yeni normlarına göre metal kafeste geldi. Bu sınıfın bana göre tercih edilmesi daha mantıklı olan hususi ruhsatlı olması, 2.0 lt motor seçeneklerinin olması ve genişliği ile traveller vb... Minivan araçlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

Aynı terane... Hala ailem geniş diyorsunuz, ben de diyorum ki ailen geniş ise 1 serisi alıp yakinmayacaktin.

130.000TL param var diyorsun, ben de diyorum ki o paraya alabileceklerin zaten sınırlı...

Ailede BMW LandRover var diyorsun, ben de diyorum ki premium araba alacaksan çakmağı bile parayla almayi normal kabul edeceksin.

X5 isterdim diyorsun, ben de diyorum ki x5 alsan da keske 1 serisi olsaydı da surada pratik işimi göreyim dersin diyorum.

130.000TL'e bana araba goster diyorsun, ben de alacağını almışsın, ama gelip 1 Serisi şöyle kötü böyle kotu aglanma diyorum.
    Belli ki senin amaçların ve bütçen 1 serisine denk değil. Birak şimdi aile de su var bu var yazmayı...

Hayırlı olsun.

Araba araçtır mesela bana göre o paraya Duster ya da ikinci el eski bir rav4 falan alırım ama minibüs almam. En azindan istediğimde dağa taşa çıkarım. Çünkü benim ailem geniste olsa istediğim zaman ormana gidebilir olmaliyim...
    neden işinize gelmeyince saldırma moduna geçiyorsunuz.

ben neden yakınayım o araç o zaman beim için idealdi şimdi değil..

eksiklerini yazarım bu markanın sorunu,ne aldığımı biliyorum her vidasına kadar..

şimdi de bu ihtiyaçlarımı karşılıyor.

o zamanda o aracın eksiklerini bilerek vede kabul ederek aldım bunda ki fazlalıkları yazmam neden rahatsız edici oldu.

ortada yakınacak ağlanma vs durumu yok,iki ürünün eksik ve fazlalıkları var.

segmentleri vs beni bağlamaz,ben kullandıklarıma bakarım.

ailemdeki araçlar sizi niye rahatsız etti acaba.

aynı cümlede doblo ile bmw yan yana geliyor işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: autoshow

Aracın ticari ruhsatlı olması bütün cazibesini götürüyor. Trim ve iç kalite ticari araç olduğunu belli ediyor. Bu arabaları cazip kılan genişliği ve son dönemlerdeki konfor ve donanım artışı. Fiyatlarında c sınıfı araçlara yaklaştı bu arada. Arka koltuk konforu da hiç olmadı bu araçlarda hele AB nin yeni normlarına göre metal kafeste geldi. Bu sınıfın bana göre tercih edilmesi daha mantıklı olan hususi ruhsatlı olması, 2.0 lt motor seçeneklerinin olması ve genişliği ile traveller vb... Minivan araçlardır.
    2.0 bir aracın vergi diliminden haberdar sınız diye tahmin ediyorum.

1.0 ların kol gezdiği bir ülkede.

trim ve iç kalitesi derken,nice süslü logolu araçların trim seslerine şahit oluyorum,sattığım 1 serisi aracın tavan içinden gelen sesleri duymalıydınız

premium c segment sözüm ona..

bu tarzdaki bir araca trim sesiyle yüklenmek insafsızca

bu yol otomobili değil çünkü.

bir MPV sert ve her işe yarayan nitelikte.

beğenir beğenmezsiniz ayrı konu.

bu fiyatllara suv varda bizmi almadık benzinli 3008 fiyatları bile 200 yaklaşmış

• Aracınız hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.

Gönül ister ki bu tarz ticari araçları kullananlar bunlar yerine gerçek MPV ler alabilsin. Ama ülkemizdeki şartlardan ötürü insanımız bu tarz ticari araçlara yöneliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 12 Temmuz 2019; 2:33:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Aracınız hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.

Gönül ister ki bu tarz ticari araçları kullananlar bunlar yerine gerçek MPV ler alabilsin. Ama ülkemizdeki şartlardan ötürü insanımız bu tarz ticari araçlara yöneliyor.
    teşekkür ederim

evet iyi olurdu.

bir 5008 fena olmazdı mesela ama,hiç bir malın gerçek değerini haketmediği vergisel sistemde.

işi minimal tutmak istedim.
  • chip tuning ile

33 hp +62 Nm mümkünmüş :)
    Rifter ile BMW 1 kiyasliyorsun. Hepsinin 4tekeri var keske ilk seferde clio alsaydin. Ne diyeyim :)

O kadar ilginçtir ki bunu yazan kullanıcı "Peugeot Partner " Türevi bir kullanici adina sahip, ve aynı marka modelin selefini forumda överken bmw 1 serisi kullandığını belirterek gömüyor.

Hani yazmıştın ya benim için araba marka değildir diye... Konunun tamamini belli bir markayi fiyatı üzerinden yerme anlayışına oturtmuşsun.

Saldırganlık yok ama 'göz'e göz dedirten sensin , sayin "araba logodan ibaret değildir' diyen arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 12 Temmuz 2019; 8:24:37 >
    Çift kavramalıların hata oranı yüksek ama sağlam şanzımanla da muazzam rahatlık.
    Bu arada benim ilk aracımda tork konvertörlü otomatik vardı ve onun da mekatronik arızası başlayınca satmıştım. Sonraki DSG aracımda en ufak problem yaşamadım. İşin içinden gelen birisi olarak bunun sadece marka ya da şanzıman türüyle alakalı olmadığını belirtmek isterim.

Tekrardan hayırlı olsun ve umarım araçta herhangi bir problem çıkmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

teşekkürler sevgili dostum.

2009 üyesiyim tepee takımından sevenlerimiz ve arkadaşlıklarımız oldu

halende devam ediyoruz

rifteri bir inceleyin,istanbulda iseniz gelin bir kahvemi için size panaromik istanbul manzarası eşliğinde sohbet teklif ediyorum garajda aracıda incelersiniz

Alıntıları Göster
    Ben de 2009 üyesiyim bizimde forumda aktif olmaya başladığımız yıllar tepee yıllarına dayanmaktadır. Ama eskisi gibi böyle forumlara denk gelemiyoruz. Ben İstanbul Büyükçekmece'de ikamet ediyorum. Siz ne taraftasınız. Uygun bir zamanda davetinize icabet etmeyi çok isterim.

Merhaba,

1. si 8+1 minivanlar otomobil ruhsatlı olarak geçmekle birlikte ötv oranı ve mtv ticari araç gibi ödenmenktedir. Yani doblo, rifter gibi araçlardan daha iyi bir konumda kağıt üzerinde. (Hız sınırınız 120 km/h, 2 yılda bir muayene vs. vs.)

2. si benim amacım ortamı kızıştırmak değil. Ben doğru olduğuna inandığım saptamayı yapıyorum. Ticari araçların Avrupa'da TR'deki kadar baştacı edilmediğinden çok ta önemsenmediğini bu sebepten binek araçlarla mukayese edilemeyeceğini ifade etmek istiyorum. Adamlar yıllardır aynı kasa doblo, Caddy ve Kangoo ile idare ediyorlar. Yani adamların önceliği değil bu araçlar.

3. Sürüş konforu binek araç gibi değil. Gerek aracın yüksekliği olsun, gerek koltuk konforu olsun bu bariz belli.

4. Paranın karşılığı derseniz genişlik olarak, donanim olarak doğru, ama diğer hususlar olarak karşılığı değil.

5. Ben son dönemde markaların ticari araçlarda milleti kazıkladığına inanıyorum. 150.000 TL'ye rifter, combo var. OTV oranı %15 yanlış bilmiyorsam KDV oranı %1 (Bundan çok emin değilim, panel van araçlar veya ticari işletmelere uygulanmış olabilir.)

Selamlar.

• Garibim 1 serisi, karşılaştırmadıkları bi Rifter kalmıştı o da oldu.

• Rifter'ın GT line donanımlısını 1.5 dizel 130hp eat 8 şanzımanlısını bmw 1 serisine 10 kere tercih ederim. sen burdaki çok bilmiş arkadaşlara aldırma hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

artık rahat olabilirsin opelide peugeot aldı

bence iyide oldu.

güzel kombinasyonlar opelinde hakkı.

Alıntıları Göster
    Evet dogru.

Tabi bu dediğin yeni modeller için geçerli olacak. Bakalım pejo altında nasıl olacak yeni opeller.
    Hayırlı olsun aracınız

Ama mpv değil bu araç, ticari yani minivan

C max, scenic, Picasso, Verso vb araçlar mpv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 12 Temmuz 2019; 14:45:17 >
    John Mclane isimli forumdaki kişiymiş. O da Rifter GTLine almış. 508 GT'si vardı. Benim 508 konuma gelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Hayırlı olsun aracınız

Ama mpv değil bu araç, ticari yani minivan

C max, scenic, Picasso, Verso vb araçlar mpv
    teşekkür ederim.

avrupada MPV diye adlandırılıyor bu araçlar

ülkemizde kim aklına nasıl eserse,ticari hafif ticari kamyonet minibüs vs.

fikrinize saygı duyuyorum ayrı konu.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.