Şimdi Ara

Peugeot Türkiye rezaleti (Yeni Peugeot 308) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
7.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

verecek yazılı belge dediğin zor birşey değildir benim beynim var çok şükür ama ülkenin senin gibi süper beyinlerin sayesinde ne hale geldiği çok aşikar

• Kapı içlerinin çökmesi kesinlikle kabul edilemez,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psa bu sorumlulugu hiç almiyor sogutmuslardı beni, geçen sene 208 aracima biri vurup kacmisti. Airbag vs acilmadi sadece sol on camurluk degismisti. Her neyse vavacarsa araci satayim istedim.ufak bir yanal hizlanma diye bir bildirim gormusler aracın bilgisayarinda yetkili servisten airbag orijinaldir yazisi istediler sacma bir sekilde. Ben de hadi nehse diyip once camurlugu degistiren oztek kartaldan istedim, fakat hic bir sekilde boyle bir yazi veremeyeceklerini soylediler :D ardindan yine tum pejo bayi ve pejo turkiye uzerinden kayit acilmalar vs ilerledim ama yaziyi alamadim :/ burada guzelde sovdum pejoya :):):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonerason -- 10 Kasım 2022; 22:52:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Turkıye dandık bır ulke oldugu ıcın ellerınde kalan defolu herseyı buraya yolluyorlar mlsf gecmıs olsun. Gecenlerde de arka bagajı değişmiş vw tiguan vardı haberlerde. cogu marka yapıyor bunu neyse avukata verın komısyon alacak bıkac yıl devam eder arada sonucta zararınız karsılanır belkı ama surec boyunca kanser olup ılerde kemoterapı goreceksınız ve tum bu masraflar bızım vergılerden cıkacak. Geçmiş olsun burası Turkıye

• Bu kapı döşemesindeki sorun bayide yapılan yanlış kapı ayarı neticesinde oluşuyor gibi geldi bana. Biran önce telafi edilmesi gereken ve bu sorunu yaşayan kullanıcıların mağduriyetinin giderilmesi gereken bir konu bu. Benim aracımda böyle bir sorun yok ama olsaydı rahatsız olacağım bir konu.

• kendi söylediğin kendinle çelişiyor Avrupalı demişsin sen ve senin ülken avrupalı değil kardeşim hiçbir zamanda olamayacak eşya , uzay mekiği değil c segment araba dediğin Türkiye nin yüzde 80 nin 10 yıllarca çalışsalar alamayacağı araçlar o yüzden bu kadar elham boş konuşma bence yazılı belge istemesi gayet normal ve hakkı olan bir durum.

• sharkemre kullanıcısına yanıt

Adamın yaptığı arabanın boya standartları NORMAAAALLLL

Ne diye normal birseyi kanıtlamak için uğraşsın?

Nerede gördün böyle bir çabayı?

Farzet ki biber satiyorum mesela.Adam geliyor soruyor biber tatlı mı acı mı?Ben diyorum ki kardeşim bu biber tatlı.

Adam ısırıyor hakikaten tatlıymış ama sen yine de bunun ph değerini bana yazılı olarak ver .

Yahu böyle bir gerizekalilik nerede var? gidin işinize bakinPeugeot Türkiye rezaleti (Yeni Peugeot 308) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 11 Kasım 2022; 20:7:0 >
  • @drdouble; kendi aracınızda yer alan kapı içlerindeki çökme sorununa dair video ya da fotoğraf paylaşabilir misiniz?

• Hiç bir firmanın bayisi araç fabrikadan şu mikron boya ile çıkmıştır diye rapor yazamaz size. Ancak durumu üreticinin fabrikası ile iletişime geçip aracın üretim hattındaki numarası ile yasal ortamda bir raporu o fabrika yazabilir.

• drdouble D kullanıcısına yanıt

yukarda biri PDI raporu demiş. onu isteyin. bayinin korktuğu birşey var ki rapor vermek istemiyor. çünkü rapor verirse kanuni bağlayıcılığı olur kıvıramaz.

• drdouble D kullanıcısına yanıt

sen buradaki çoluk çocuğu çok takma. adam yerine konulacak sayısı azdır. çocuğu babasından harçlık isteyen çocuk bunların.

• Fo
    Peugeot Türkiye rezaleti (Yeni Peugeot 308)

Peugeot Türkiye rezaleti (Yeni Peugeot 308)

Fotoğraflarda çok belli olmuyor ama ilk aldigim zamana göre azalmış. Çökme durumu bu şekilde. Tabiki şimdi gelip buna laf atanlar da olacak buna mi taktın diye. Takmadım ama sıfır araçta olması can sıkıyor. Araçtan da genel olarak memnunum aldığıma da pişman değilim. Rapor konusunda da destek veren arkadaşlara teşekkür ederim. Parayı kazanması kolay geliyor bazı insanlara

• Sizi tenzih ederim ama diyelim ki pejo bu belgeyi verdi. Araç sahibi ileriki yıllarda bir sebepten aracı komple boyattı ve elindeki belgeyi kanıt göstererek aracımın boyası fabrikasyon kalın araçta hata boya yok diyerek vatandaşın birine geçirdi. Bu tür belgeler risklidir kimse vermeye yanaşmaz.

• Aslında bunu satınalma esnasında şart olarak belirtmiş olmanız daha iyi olurdu. Ben bu aracı alacağım ama araç teslimi sırasında bana boya ölçülerini yazacaksınız üzerine tarih imza atacağız deseydiniz olurdu. Artık aracı alıp kullanmışsanız bayi o riske girmez ben bayi olsam bende girmem doğrusu.

• Lady GarGara kullanıcısına yanıt

208 Gt modelinin de otomatik far yükseklik sensörleri hatalı üretilmiş. Araca yolcu bindikçe farlar alçalmak yerine yükseliyor 2 senedir 208 sahipleri olarak servislerde süründük. Sorun var evet ama Fransadan bülten gelmemiş napalım diyorlar.

• Bayiye dava açılırsa bilirkişi atanır ve araştırmalar yapılır sanırım. Uğraştıracaklar maalesef…

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psa iyice saçmalamaya başladı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alkgs A kullanıcısına yanıt

Hocam zaten bir kez daha boyatsam boya kalınlığı artacak. Adamların bana vermesini istediğim belgede fabrika çıkışı boya kalınlığı 200-220 mikron arasıdır yazacak zaten. Boyatilsa o 300 un üstüne çıkacak.

• Boyalı olması daha iyi zaten ne bu bizim ülkenin boya takıntısı awk benim pejo 208 var kırmızı şeytan incecik boya atmış pejo ota moka çizilip boya atıyo araba 5 yıla kırmızıdan beyaza dönecek keşke 2-3 defa boya ataydılar daha iyi olurdu

• TavukMemesi kullanıcısına yanıt
    Peugeot Türkiye rezaleti (Yeni Peugeot 308)Fifth Gearyoutube
    Where are you better off in a head-on crash? A modern-day 5* Euro NCAP car, or an old banger that's built like a tank?
    https://www.youtube.com/watch?v=qBDyeWofcLY&ab_channel=FifthGear

Renault tan şaşmayacan fransızların mercedesi Peugeot Türkiye rezaleti (Yeni Peugeot 308) 

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.