|
Peugeot yeni logosunu tanıttı! İşte yeni logoyla gelecek ilk model
-
-
Porsche çakması
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gayet güzel olmuş
Berbat olmuş eski logo daha özgündü bu Çin'li çakma bir şey olmuş.
-
çakma porsche harbiden
-
porsche çakması olmuş
-
Cakma lambo -
pejonun kendi logosu çok daha iyiydi. kendine has bi şekli şemali vardı. artık sadelik yapıcam diye herşeyi mahvettiler. sadece otomobil değil, bilgisayardan tut, evdeki eşyalara kadar. sadelik sadelik diye ne kadar estetik varsa hepsinden yoksun bırakıldı herşey.
-
peugeot'nun ceo su yeğenine tasarlatmış galiba yeni logoyu.
-
Porsche a nasil benzettiniz anlamadim ama
1960 Peugeot logosu:
Adamlar 60 yil onceki logoyu modernize etmisler. Eskiden gelen bir logo yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 25 Şubat 2021; 18:32:0 > -
Stellantis'le, hep daha geriye.
-
Pejo amblem değiştireceğine rokfor tenekesi gibi olan araçlarına biraz daha kalite getirsin.
1nci sınıf çakma😂 -
Herkes logolardaki ince detayları atıp daha net ve detaysız versiyonlara geçerken pejo kıl gibi detayları olan, küçültünce anlaşılırlığı bozulacak bir yeniliğe gidiyor. Grafiker gözüyle böyle.
Yeğene tasarlatma olayına tamamen katılıyorum.
Bakıyorum da PSA grubunu çekemeyenler çok :) Herkesin aklına Porsche gelmiş, benim aklıma Lamborghini logosu geldi. Ayrıca yukarda bir arkadaş belirtmiş bu eskiden kullandıkları bir logonun modernize edilmiş hali. Bence güzel de olmuş. Citroen de o çavuş pırpırını yenilemeli :) PSA grubu son yıllarda araç dizaynı ve kalitesini çok yukarıya çekmiş durumda. 3008 ile başlayan yeni görünüm Peugeot'yu çok yukarılara taşıdı. Citroen de her zamanki gibi işlevselliğe daha çok önem veriyor. C5 Aircross işlevsellik bakımından sınıfının en güzel araçlarından biri. Şeklini de ben beğeniyorum ama sevmeyeni de var saygı duyarım. Sanki Opel'e biraz üvey evlat muamelesi ediyor gibi. 2019 Corsa'ya bindim geçen, oyuncak gibi, 2008'deki Corsa D çok daha oturaklı bir araçtı...
-
hakkını verirlerse güzel olmuş.
-
Eski logo daha iyiydi bence -
Dodge, porche ve ferrarinin ortaya karışığı gibi olmuş 🤣🤣 ama yine de güzel bir logo olmuş açıkçası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilk91 -- 25 Şubat 2021; 18:46:11 > -
peugeot coşturmaya devam ediyor
Porsche a nasil benzettiniz anlamadim ama 1960 Peugeot logosu: Adamlar 60 yil onceki logoyu modernize etmisler. Eskiden gelen bir logo yani. |
Gayet güzel olmuş
|
Bakıyorum da PSA grubunu çekemeyenler çok :) Herkesin aklına Porsche gelmiş, benim aklıma Lamborghini logosu geldi. Ayrıca yukarda bir arkadaş belirtmiş bu eskiden kullandıkları bir logonun modernize edilmiş hali. Bence güzel de olmuş. Citroen de o çavuş pırpırını yenilemeli :) PSA grubu son yıllarda araç dizaynı ve kalitesini çok yukarıya çekmiş durumda. 3008 ile başlayan yeni görünüm Peugeot'yu çok yukarılara taşıdı. Citroen de her zamanki gibi işlevselliğe daha çok önem veriyor. C5 Aircross işlevsellik bakımından sınıfının en güzel araçlarından biri. Şeklini de ben beğeniyorum ama sevmeyeni de var saygı duyarım. Sanki Opel'e biraz üvey evlat muamelesi ediyor gibi. 2019 Corsa'ya bindim geçen, oyuncak gibi, 2008'deki Corsa D çok daha oturaklı bir araçtı...
|
Yine hangi peugeot senin eşekline golfe sapladı da burda buldun kendini . |
Porsche çakması
|
Eski logo daha iyiydi bence
|
pejonun kendi logosu çok daha iyiydi. kendine has bi şekli şemali vardı. artık sadelik yapıcam diye herşeyi mahvettiler. sadece otomobil değil, bilgisayardan tut, evdeki eşyalara kadar. sadelik sadelik diye ne kadar estetik varsa hepsinden yoksun bırakıldı herşey. |
Peugeot yazısının yerine "GALATASARAY" yazısı takan kaç kişi olacak acaba? |
Yeni 308 ,çirkin ve kalitesi düşen golf 8 bu bitirir gibi |
Benzer içerikler
- tbt nedir
- telegram hesap silme
- microsoft pc manager
- spotify müzik dinleyerek para kazanma
- instagram gizli hesap görme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X