Şimdi Ara

Peugeout 307 otomatik 2007 model nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkaadaşlar 2 haftadır araç arayışı içerisindeyim. istanbuldayım temiz araç bulabilmek deveye hendek atlatmak gibi birşey. hangi araca baksan boya degişen kaza bela var. çok takmam aslında agır hasar kaydı veya şişirilmiş tramer kaydı yoksa ama madem boya degişen yapılıyor düzgün olsun araç. boya var diyor renk tutmuyor veya boyanmış baya çizilmiş etmiş. ben alırken iyide satarken kıl tuy bir sürü müsteri geliyor sıkıntı oluyor. ya fiyat düşürür yada vazgeçer.satmak zorlaşıyor hangi araba olursa olsun.

işin kısası 206 manuel aracımı sattım. ve 35-38 bin tl arası otomatik araç bakıyorum. 2 haftalık araştırmama ragmen bu fiyat aralıgında araçlar hep sıkıntılı. aralarında 307 buldum 1 tane aralarında iyisi bu.

2007 model 307 makyajlı kasa yarı otomatik ( hepsi böyle )
    100 bin kmde.
    sunroof
    çelik jant
    airbag yolcu sürücü yanlar
    kafa koltukları arka ön
    4 cam otomatik
    elektrikli aynalar

5 bin km önce bakımları yapılmıs faturaları var.triger seti yagları şanzıman selenoidleri felan yeni degişmiş.

hasar kaydı 1 tane çarpma olarak gözüküyor. ama fiyat yok
    motor performansı 100 de 100

1 tane degişen sag ön kapı ( nedeni bilinmiyor ) ilk sahibinden alınmıs 2.5 3 senedir 2.arac sahibinde

sag ön kapı ( degişen )
    sag arka kapı boya
    sol ön kapı orjinal
    sol arka kapı orj boya ( yani kapının yarısı boyanmıs )
    sag çamurluj orjinal
    sol arka çamuluk orj boya ( yani yine yarısı boyanmıs )

kaput tavan bagajda orjinal

yani 1 degişen 3 parça boya var

araç fiyatı 38000 tl

sizce bu araç bu fiyat eder mi ? piyasası bu mudur ? yarın birgün satarken sıkıntı cıkartırmı ?

2004 2005 modellere bakıyorum sunfroof yok yüksek km. 34-35 arası.

• 307 kriterlerine uygun bir araç,fena değil fakat sana önerim millet pejo nun tam otomatiğine bile güvenemezken yarı otomatik alman intihar olur.Önyargılı bir insan değilim kullandım,gördüm vs. ondan söylüyorum 307 manuel önerebilirim.He otomatik istiyosanda Toyota,honda,Nissan (kısaca uzak doğu) araçlarına bakmanı tavsiye ederim. Not arkadaşta 98 Honda accord var tam otomatik şanzımana daha anahtar değmedi 550binde gidiyor tıkır tıkır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raxable -- 12 Temmuz 2018; 13:34:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raxable

307 kriterlerine uygun bir araç,fena değil fakat sana önerim millet pejo nun tam otomatiğine bile güvenemezken yarı otomatik alman intihar olur.Önyargılı bir insan değilim kullandım,gördüm vs. ondan söylüyorum 307 manuel önerebilirim.He otomatik istiyosanda Toyota,honda,Nissan (kısaca uzak doğu) araçlarına bakmanı tavsiye ederim. Not arkadaşta 98 Honda accord var tam otomatik şanzımana daha anahtar değmedi 550binde gidiyor tıkır tıkır
    manuel araç istemiyorum.babam engelli sag bacaktan ondan dolayı otomatige yöneldim.bende japon istiyorum ama bütce belli bu fiyatlara yok. olanda çok eski model hasar kaydı şişmiş veya agır hasar kayıtlı veya çok yüksek kmlerde. hayaller honda ama işte mecbur bu fiyat aralıgında bir seçenek yapmam gerekiyor.golf 5 lere baktım onlarda 45 den asagı yok. ya piyasa harbi ucmuş aracı dagıtsan o paralar çıkmaz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Klavyeci24

manuel araç istemiyorum.babam engelli sag bacaktan ondan dolayı otomatige yöneldim.bende japon istiyorum ama bütce belli bu fiyatlara yok. olanda çok eski model hasar kaydı şişmiş veya agır hasar kayıtlı veya çok yüksek kmlerde. hayaller honda ama işte mecbur bu fiyat aralıgında bir seçenek yapmam gerekiyor.golf 5 lere baktım onlarda 45 den asagı yok. ya piyasa harbi ucmuş aracı dagıtsan o paralar çıkmaz :)

Alıntıları Göster
    öncelikle babanıza şifalar dilerim.Bende 1 hafta oldu aracı alacı dediğiniz gibi kafayı yemişler adam 98 efsane kasa corolla ya 35 40 istiyor

• Facebooktaki 307 gruplarına bakarsaniz daha iyi bilgiler elde edersiniz.
  • peugeot arabaların şanzumanları yarı otomatik robotize şanzumandır çevremde kimde otomatik peugeot varsa bi süre sonra şanzumanı kucakladılar madem soruyorsun cevabım kesinlikle alma olur
  • Oncelikle benim bildigim pug.307 larda ,1.6 benzinli versiyonlarda yari otomatik sanziman yok.Sadece 4 ileri tam otomatik olan var.Tork konventorlu.

Oncelikle bunu kontrol edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 307 alınır bir arabadır fakat manual olursa. Bizde şu an manual bir 307 kullanıyoruz. 2005 model benzin & LPG.

Araç konfor olarak, iç hacim olarak, kalite olarak sanılanın çok aksine gayet iyi. Fakat otomatikleri sorunlu bu araçların. Şanzımanda bazı onarımlarda yapılmış anladığım kadarıyla. Muhtemelen sıkıntılı bir durumda. Ya da sıkıntı çıkarmaya müsait durumda. Bulaşmayın derim.

Ayrıca o fiyat çok çok fazla. Ederi max. eğer denilen değişen-boya-km durumu doğru ise 33.000TL'dir. 1 kuruş fazlası (sözüm meclisten dışarı) enayiliğe girer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

307 alınır bir arabadır fakat manual olursa. Bizde şu an manual bir 307 kullanıyoruz. 2005 model benzin & LPG.

Araç konfor olarak, iç hacim olarak, kalite olarak sanılanın çok aksine gayet iyi. Fakat otomatikleri sorunlu bu araçların. Şanzımanda bazı onarımlarda yapılmış anladığım kadarıyla. Muhtemelen sıkıntılı bir durumda. Ya da sıkıntı çıkarmaya müsait durumda. Bulaşmayın derim.

Ayrıca o fiyat çok çok fazla. Ederi max. eğer denilen değişen-boya-km durumu doğru ise 33.000TL'dir. 1 kuruş fazlası (sözüm meclisten dışarı) enayiliğe girer.
    anladım.expersiz raporunda al4 şanzıman hata sayısı 2 yazıyordu. araç sahibini aradıgımda 1000 kmlik yoldan geliyordu aracı aksam üstü gördük zaten. şöyle bir şey aklıma geldi bu adam 3 senedir aracı kullanıyor. araca güvenmese 1000 km lik yolu gitmezdi diye düşündüm ordan biraz güven kazandım.peki başka bir alternatif ne olabilir 40 bin tl ye kadar otomatik araç ben bir türlü bulamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Klavyeci24

anladım.expersiz raporunda al4 şanzıman hata sayısı 2 yazıyordu. araç sahibini aradıgımda 1000 kmlik yoldan geliyordu aracı aksam üstü gördük zaten. şöyle bir şey aklıma geldi bu adam 3 senedir aracı kullanıyor. araca güvenmese 1000 km lik yolu gitmezdi diye düşündüm ordan biraz güven kazandım.peki başka bir alternatif ne olabilir 40 bin tl ye kadar otomatik araç ben bir türlü bulamıyorum.

Alıntıları Göster
    Benim o civarlarda param olsa eğer lüks olması konusunda takıntım yoksa Civic'lere bakardım otomatik işin içine girdiği için

• 2008 Peugeot 207 Dynamic Paket

1600 cc 120 hp 1.6 VTI Benzinli Motor

Tam Otomatik 4 İleri AL4 Şanzıman

Bu araç da 39 demişler mesela. Tam otomatiği de varmış yani. Aracı bildiğimden değil, sadece yarı otomatik olanlar sorunlu diyorlar diye yazdım. Yeni 308 bakıyordum onda bile yarı otomatik alınmaz en azından allure Eat6 bakın diyorlardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.