Şimdi Ara

Peuget 407 SW için linkteki ilan nasıl sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Araç hoşuma gidiyor kasa olarak. Sizce linkteki ilan nasıl? Adamla görüşmedim ama içime sindi özellikleri fiyatı falan.
    Ne dersiniz? Veya bu fiyat civarında Otomatik ne olabilir başka? Sw kasa istiyordum ama diğerlerinin kasası o kadar güzel değil. Bu daha çekici o fiyatlar için :) Ne dersiniz

PEUGEOT 407 OTOMATİK VİTES BENZİN+LPG MASRAFSIZ TERTEMİZ BAKIMLI
    İlan No: 424853144

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2.0 hem de benzinli. Ucuz değil.

• Galeriden olmayanlara bakmalısın.
  • Hem Adana hem de galeri. Komboyu bulmuşsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizel versiyonlarına bakmanızı öneririm.

407Sw uzun vadede güzel bir araç.

• Bu paraları efsane kasa Corolla lara istiyolar..bence tamda alınası arac TR piyasasında..gidin baktırın icinize sinerse alın hocam olmadı yine muadili baska ilanlarada bakın..ayrıca sedanından cok daha hos duruyo ..

• Fiyat güzel, sağlam bir yere ekspertiz yaptırın, motorunda şanzımanında sıkıntı yoksa alın tepe tepe kullanın. Ama bu pejoların elektronik aksamı biraz korkutuyor beni onuda belirteyim.
  • Dizellerde biraz daha fark oluyor veya kazası fazla oluyor. Ama dediğiniz mantıklı tabi

@Naltay23

Evet sedanından daha güzel duruyor. Ayrıca o fiyatlardaki Sw lerde kasalar genelde hoş olmuyor, opel astra eski passat sw megane sw falan. Bununki benim de hoşuma gitti kasası.

@Brian O Conner

Ne olabilir problem olarak acaba? Elektronik olarak?

Otomatik şanzımanı iyiyse bence de büyük problem yok gibi gözüküyor 😊 Haklısınız ama bakalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.