Şimdi Ara

Peugoet Partner veya Citroen Berlıngo 1.9 için Göruslenırız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu aracların motor omurlerı nedir ? Binicileri 400-500 bin diyorlar ama internette yazılanlara göre arabanın motor omru cok kısa.

Bu arabaların eksileri ve artıları nedir sizce ?

Konfor,performans,yola gidisi ve diger sınıfındakı araçlara göre nasıl bir arabadır

Bu arada bütcem 18.500 Hafif ticari ksımında önerileriniz hangi araçlar

Alternatif olarak Otomobil olarak max 18.500 ne almalıyım.

Arkadaslar kullananlar bilgileri olanlar yazarsa foruma sevinirim.

• 1.9a o para verilmez . o kasalar rahat iyi yol tutan(kango-dobloya göre) araçlar.
    motor ömrü 100-200binkm denebilir yakıt seçmez rektefeleri 1500-2000liraya biter.
    bunlar geniş rahat araçlar ticari dezavantajları var.
    otomobil yetiyorsa onu al mesela albea 2009-2010 bulunur temizinden daha sorunsuz olur.

ilave eski haifticariler içinde eniyisi combodur otomobile en yakını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytradm -- 21 Şubat 2013; 11:36:04 >
  • Araba seçiminde çok hassas olan bir arkadaşım her zaman Citroen Berlingo'nun malzeme kalitesinin Pugeot Partner'den daha iyi olduğunu söyler.
  • yakıtı biraz fazla performans yok gibi ne koysan yakar yakıt seçmez . biz de bir zamanlar kullandık ama motoru işlem görmüştü ondan mıdır bilinmez ama memnun kalmamıştık sonradan öğrendigim bir bilgi yemek yağını yakıt niyetine koy yakar banamısın demez .
  • Yorumlarınız için tsk ederım arkadaslar ama diger hafif ticarileri baktıgımda en duzgunude bu araçlar gibi gözukuyor yanılıyormuyum
  • 99model berlingomu gece sene 245binde sattim ve mazot kokan herseyi yakiodu euro dizl istemez ve uZun omurlude binersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir dostum bu iki arabayı bedavaya verse art niyet ararım. O kadar söylüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_35_35 -- 21 Şubat 2013; 16:43:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki otomobil tavsiyesi olan varmı max 18.500 cıkabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.