Şimdi Ara

Ppf ve seramik kaplama (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
5
Favori
14.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kaliteli bir ppf ve seramik kaplama 100 bin tl , bırakın kılcal cizigi arac kaza yapsa bile ancak o kadar degeri düşer. Yani bu uygulamayı yaptirirsaniz direk 100 bin tl den olursunuz , yaptirmazsaniz belki kaza yaparsınız da ancak öyle arac degeri düşer. Yaptirmazdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayyildiz01 A kullanıcısına yanıt

Hocam haklısınz , baya pahalı bir melet bu uygulama, ancak arabanın degerini korumaktan degil burada amaç kişinin kendi gözüne estetiğinden gelen bir durum,

suan ki arabamdan önce opel astram vardı, 5 yıl kullandım, ufak tefek cizikler dısında hiçbir boyası yoktu, ancak sagında solunda zamanla kuş yanıgı, veya park halinde baska bir arbanın gelip cizmesi vs vardı, dedgiginiz gibi onları yaptırmaya kalksam 100 bin tutacaktı farklı zamanlarda toplarsam, belki o kdr da etmeyecekti, ancak araba boyalı olacaktı, birde onca yıl o arabayı oyle sagında solunda cizikler gorerek kullanmakta cabası olacaktı,

aslında deger kaybı derken bizim gözümüde arabaya verdiğimiz degerein gereginden fazla olmasından kaynaklanıyor bu durum, yoksa baktıgın zaman bir teneke parcası aslında seni bir yerden baska bir yere goturen, insan cok degere vermek istemiyor ancak günümüzde o kadar yüksek fiyatlara araba satılıyor ki, atıyorum 1.5 milyona bir araba aldıysan pskolojik olarak 100bin daha vereyim arabam ufak tefek cizikler yasamasın, gozume birkaç yıl sonra da temiz ve güzel gorunsun diyebiliyor insan...

• wigioou kullanıcısına yanıt

hocam hanzonun biri kapıyı açarsa kapının ya da çamurluğun sacı zaten çöküyor, ppf lik bir durum yok. düzgün bir markadan yaptırırsanız sökerken boya kalkması olmayacaktır. ben şu an yaptıracak olsam kaput ve ön çamurluklara yaptırır bırakırım. kuş pisliğine karşı tavanı yaptırır mıyım bilmiyorum.

ppf'in mantığı sadece değer kaybını önlemek. yoksa her arabanın boyası zarar görebilir, bu son derece normal bir şeydir. sonra da güzelce boyatılır ve geçilir, yeni gibi olur.

ama işte ülkemizde kimse kimseye güvenmediği için herkeste boya takıntısı var. oysa ki arabanın motorunda, şanzımanında, elektrik sisteminde sizi "inim inim inletecek" bir sorun olabilir ve bu eksperde pekala çıkmayabilir. ama işte varsa yoksa orijinal boya saplantısı... çünkü neden? boya durumu kesin olarak, somut şekilde tespit edilebiliyor, diğerleri ise edilemiyor. öyle olunca da aptalca bir şekilde arabada önce boyaya bakılıyor.

izmir için ben merlin detailing'e 2 tane sıfır araç yaptırdım, 1 senedir kullanıyoruz ve memnunum. 2 tane genç ve beyefendi arkadaş yapıyorlar... burası uzak (menemen'de) siz izmir'deki diğer endura bayilerinden de fiyat alabilirsiniz. bir de detail 35 (kutas bey çok bilgilidir, yardımcı olur) ve hardcore garaj var.

ama artık çok yüksek paralar istiyorlar bu dükkanların hepsi. daha ucuza yapan ve kendi tek çalışan genç bir arkadaş daha var, dükkanı yok. benim cam filmlerini yaptı onun da numarasını özelden verebilirim. ondan da arkadaşım aracını komple yaptırdı, şimdilik memnun.

www.instagram.com
    𝑴𝑬𝑹𝑳𝒊𝑵 𝓭𝓮𝓽𝓪𝓲𝓵𝓲𝓷𝓰 (@merlindetailing) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/merlindetailing

www.instagram.com
    (@detail.35) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/detail.35

www.instagram.com
    Cem Özgen (@hardcoregaraj) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/hardcoregaraj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 25 Ocak 2025; 11:0:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

hocam hanzonun biri kapıyı açarsa kapının ya da çamurluğun sacı zaten çöküyor, ppf lik bir durum yok. düzgün bir markadan yaptırırsanız sökerken boya kalkması olmayacaktır. ben şu an yaptıracak olsam kaput ve ön çamurluklara yaptırır bırakırım. kuş pisliğine karşı tavanı yaptırır mıyım bilmiyorum.

ppf'in mantığı sadece değer kaybını önlemek. yoksa her arabanın boyası zarar görebilir, bu son derece normal bir şeydir. sonra da güzelce boyatılır ve geçilir, yeni gibi olur.

ama işte ülkemizde kimse kimseye güvenmediği için herkeste boya takıntısı var. oysa ki arabanın motorunda, şanzımanında, elektrik sisteminde sizi "inim inim inletecek" bir sorun olabilir ve bu eksperde pekala çıkmayabilir. ama işte varsa yoksa orijinal boya saplantısı... çünkü neden? boya durumu kesin olarak, somut şekilde tespit edilebiliyor, diğerleri ise edilemiyor. öyle olunca da aptalca bir şekilde arabada önce boyaya bakılıyor.

izmir için ben merlin detailing'e 2 tane sıfır araç yaptırdım, 1 senedir kullanıyoruz ve memnunum. 2 tane genç ve beyefendi arkadaş yapıyorlar... burası uzak (menemen'de) siz izmir'deki diğer endura bayilerinden de fiyat alabilirsiniz. bir de detail 35 (kutas bey çok bilgilidir, yardımcı olur) ve hardcore garaj var.

ama artık çok yüksek paralar istiyorlar bu dükkanların hepsi. daha ucuza yapan ve kendi tek çalışan genç bir arkadaş daha var, dükkanı yok. benim cam filmlerini yaptı onun da numarasını özelden verebilirim. ondan da arkadaşım aracını komple yaptırdı, şimdilik memnun.

www.instagram.com
    𝑴𝑬𝑹𝑳𝒊𝑵 𝓭𝓮𝓽𝓪𝓲𝓵𝓲𝓷𝓰 (@merlindetailing) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/merlindetailing

www.instagram.com
    (@detail.35) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/detail.35

www.instagram.com
    Cem Özgen (@hardcoregaraj) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/hardcoregaraj
    Hocam cok tesekkurler yorum için,

Acıkcası deger kaybı çok aklımda degil, arabayı avm de bırakıosun, yemek yiyosun geziosun keyifli keyifli bi geliosun yanndaki arabanın sahibi kapıyı acarken pat diye yapıstırmıs senin araca , ciziiikkk,

Veya yazlık var bizim kusadasında mahalle arası biyerde denizden dönen teyze elinde ki semsiye ile bi çiziyo aracı yururken ,

Yanıi daha once de yazmıstım biyerlerde : aslında alt tarafı bi teneke parcası araba dedigimiz sey, amaaaa dişinden tırnagından arttırıp borca harca girerek ayagını yerden kessin birde konforlu olsun diyip 1—2 miyon tl baglayınca arabaya insan yolda bıraktım dondum geldim cizmiş olmasınlar diye dusunmek istemiıo:(

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.