Şimdi Ara

Pg32ucdm 18.09.24 vatan bilgisayar faturalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Pg32ucdm 18.09.24 vatan bilgisayar faturalı
    Herhangi bir sorunu yok 62ye almıştım fakat 32inçin büyük gelmesi sebebiyle satılık. Pg27aqdm de kullandım bu panel çok daha harika. 4090 sistemimi satılığa çıkardığım için bunu da satıyorum. 4070 li 24 inç bir sistem kuracağım ve laptop alacağım o yüzden satılık. Fiyatı 52000 düşündüm . Kutu fatura garanti tüm aksesuarlar mevcut. Pazarlık düşünmüyorum takas düşünmüyorum. Zararına satmaktansa kullanmaya devam ederim
    Samsun atakum içi elden verebilirim. Referanslarım olduğu için ücreti önden alarak kargo yapabilirim ama kargo sorumluluğunu kabul edemem Pg32ucdm 18.09.24 vatan bilgisayar faturalı Pg32ucdm 18.09.24 vatan bilgisayar faturalı Pg32ucdm 18.09.24 vatan bilgisayar faturalı Pg32ucdm 18.09.24 vatan bilgisayar faturalı
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 50000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Monitörü epeydir kullanıyorum, korkunç bir konu. Bu monitörden öncesi ve sonrası olarak ikiye ayırabilirsiniz gaming hayatınızı. Herşey bambaşka bir boyuta geçiyor, bütçeniz varsa 1 dk durmayın. Ben 4080 ile kullanıyorum ve hiç bir sıkıntı yaşamadım.

Almayı düşünen arkadaşların dikkatine.

• justcontrol kullanıcısına yanıt

İkinci el için güzel fiyat. Bende katılıyorum arkadaşa, PG27AQDM'den sonra tekrar çağ atladım resmen, hele hele o çok şikayet edilen "Text Clarity" yani Windows ortamında ya da Browser'da yazıların o keskinliği netliği tek kelime ile mükemmel olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aqdm ile panel farklı hocam, bu qd Oled. Ben g8 oledden de korkunç memnundum. Ama ben ya 24 inç bir monitör ya da 18 laptopa döneceğim. 32 inç çok büyük geliyor maalesef. Keşke 1080p qd oled 24 inç monitörler çıksa

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • idevlez İ kullanıcısına yanıt

Korkunç memnun olmak nasıl birşey? Beğendiğiniz birşey neden korkunç olabilir Pg32ucdm 18.09.24 vatan bilgisayar faturalı 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.