Bildirim
Phanteks Eclipse P400 Kasa İncelemesi & Kullanıcı Kulübü (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Meliodas
01.11.2016 dan beri almanyadan türkiyeye giriş yapamadı gerçekten dhl bu kadar çöp bir firmamı
Selamlar. Bende 09.11'de sipariş verdim. Enthoo luxe olanından. Hala yolda.
PTT'yi arıyorum standart bir söylemleri var. Hepsi aynı şeyi söylüyor. "Yurtdışından koli gönderimi 14 güne kadar olabiliyor."
Erken gelmesi birazda şans sanırım. -
Biraz önce PTT takipten baktım. Kargo Ukim'e gönderilmiş.
10.11.2016 Saat 18.30 Almanya çıkış
16.11.2016 Saat 14.35 Türkiye giriş ve gümrüğe sevk.
Benim kasa 6 günde geldi. Birazda şans işi sanırım bu.
Ukim'deki işlemler 3-4 gün sürecektir diye düşünüyorum. Önümüzdeki hafta içi kasama kavuşurum inşallah.
Edit : Şimdi Ukim ile görüştüm. Herhangi bir sıkıntı görülmüyormuş. Cuma ya da en geç cumartesi adrese (İzmir) teslim yapılacak. Ürün 75 euro üzeri olduğu için gümrük vergisi çıkıyor. 85 TL. Kapıdaki görevliye ödemeyi yapacakmışım. Ukim için o kadar olumsuz şey duyduktan sonra bu kadar hızlı olmaları şaşırttı beni :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn_my -- 16 Kasım 2016; 15:20:48 > -
Ben de ukim ile görüştüm. bir sıkıntısı yok. 60 kuruş damga vergisi çıktı. p400s almıştım. Bugün ya da yarın ankaraya yola çıkar diyor. Merak edenler için kargo bilgilerini vereyim.
04.11.2016 tarihinde sipariş verdim. (Almanyadan)
07.11.2016 tarihinde kargoya verildi.
08.11.2016 tarihinde yola çıktı.
16.11.2016 tarihinde Türkiye'ye geldi.
16.11.2016 tarihinde UKIM'e sevk edildi.
18.11.2016 tarihinde geleceğini umuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukaptan -- 16 Kasım 2016; 15:35:2 > -
kargo hariç kaç euro ya almıştınız. Kargo dahil kaç euro oldu. -
-
ben de beklemiyordum :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bende ayni durumdayim kardeşim. Hatta 2 Ekimde siparis vermistim 1 ay stok bekledim 2 Kasimda sinde yurtdisina sevk edildi suan ses yok. Sinir bozucu bir durum. Sanirim arkadaslar araya kaynak yapmislar :) -
Dhl'in suçu bu tamamen kesinlikle şikayetçi olacağım bir firma 29 euro standart kargo alıyorsun ama ürün nerede belli bile değil. -
Bugün 14.30 gibi Ukim'de gümrüğe giren ürün 16.402ta gümrükten çıkmış. Bu kadar hız beklemiyordum valla.
Bu arada @Meliodas ve @Pegasustoni nickli arkadaşlar. Sizin süreleriniz PTT'nin verdiği maksimum günden bile uzun. Bence computeruniverse'e mail atın. Bir gariplik var burada.
Benim kargo takip ekranı aşağıdaki gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn_my -- 16 Kasım 2016; 21:2:42 >
-
benimkinde zimmet alindi yaziyor. sizde de mi oylr yaziyor. ukimdeydi en son
quote:
Orijinalden alıntı: buyukaptan
benimkinde zimmet alindi yaziyor. sizde de mi oylr yaziyor. ukimdeydi en son
Ekran görüntüsünü atmıştım ama henüz onaylanmadı sanırım. Bende sırasıyla aşağıdaki gibi yazıyor.
- Yurt dışı kabul giriş kaydı yapıldı
- PTT iş yerinde bekliyor
- Gümrükten çıktı
- Depodan gönderi çıkartıldı -
-
Cok anlamsiz ya ayin 2 sinde cikan urun gelmezken 6 sinda cikan urun burdaki gumrukten cikmis bile. Çin'i gezdirip mi getiriyolar anlamadimki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
haklisin kardesim. demek ki tamamen sana isi bu dhl firmasi
quote:
Orijinalden alıntı: buyukaptan
ben de boyle.. yarina yetismez mi ki ankaraya gelmesi
Sanmıyorum. Henüz gümrükten çıkmamış görülüyor ürün. Büyük ihtimal ile yarın çıkacak. Size de en geç cumartesi gelecek gibi.
@Pegasustoni sizin sürelerde bir gariplik var. PTT ile sabah konuşmuştum. Maksimum 14 gün gibi bir süre veriyorlar Türkiye'ye girmesi için. Siz bu süreyi geçtiniz sanırım. Benimkinde 10.11'de çıkmıştı ürün Almanya'dan.
Bence siteye bir mail atın bu durumdan bahsedin.
Gerçi firma bir amazon değil onun sıkıntısını çekebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn_my -- 16 Kasım 2016; 21:1:49 >
-
sagolun hocam
Benim geçen sene Seasonic güç kaynagim 3 buçuk haftada ulaştı elime DHL sağolsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
IStanbul ukim de şu an kargom. Torba kapandı diyor. Bu ne demek oluyor. -
UKIM irtibat numarasi 0212 5676565 degilmi? Ariyorum acan yok. Buradan sorabiliyormuyuz durumu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X