Şimdi Ara

Phanteks Eclipse P400 Kasa İncelemesi & Kullanıcı Kulübü (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
7
Favori
20.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pegasustoni

UKIM irtibat numarasi 0212 5676565 degilmi? Ariyorum acan yok. Buradan sorabiliyormuyuz durumu.

Yoldaki kargoyu onlar bilmezler sanırım. PTT'yi aramanız daha doğru.

Bu arada Ukim için numara doğru fakat zor açıyorlar. Sürekli aramanız lazım.
  • buyukaptan kullanıcısına yanıt
    Bende şimdi baktım. Dünkülere ilave "İstanbul Kim Merkezine sevk işlemi gerçekleşti yazıyor". Artık ne demekse.

Bende torba kapandı diye yazmamıştı. Belkide benim kasada gümrük vergisi olduğu içni farklı bir işlem görüyordur.
  • aragorn_my A kullanıcısına yanıt
    ben aradim ankaraya yola cikti dedi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Bende şimdi PTT takipten baktım. İzmir'e sevk edilmiş.

Dün saat 14.30'ta Başakşehir/Ukim'de gümrüğe girmişti. Bugün saat 11.00'de Arnavutköy/Kim'e sevk edilmişti. Saat 12.35'te de İzmir'e sevk etmişler.

PTT'den beklenmeyecek hız valla. Sanırım yarın teslim ederler. 10 Kasım'da Almanya'dan yola çıkmıştı. Toplam 8 günde İzmir'e gelmiş olacak.
    ben de sevk edildi diyo ama sevkedildigi yer yazmıyor. siz de nasil yaziyor

"İzmir kargo işlem merkezine sevk işlemi gerçekleşti" yazıyor bende.

Zaten ilk gümrüğe girdiği zaman Ukim'i aradığımda en geç cumartesi elinizde olur demişlerdi. Yarın teslim ederler sanırım.
  • su an baktim bu sekilde benim kargo.. Yarina gelir mi ki acaba Ankaraya.. alabilir myim
    Phanteks Eclipse P400 Kasa İncelemesi & Kullanıcı Kulübü

Arnavutköy'e giriş süreler benimkide bu civarda. Büyük ihtimal ile sizinki de bugün yola çıkar. Bir aksilik olmaz ise yarın teslim ederler diye düşünüyorum.
  • PTTyi aradim gonderi kodunu sorguladigimda gelmedigini soyluyor. DHL yi ariyorum o topu ptt ye atiyor biz ilgilanmiyoruz diyor nasil bir durum anlamadim ya kargonun nerde oldugunu nasil anlayacagiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pegasustoni kullanıcısına yanıt
    Computer Universe'e mail attınız mı? Belki onlar ilgilenir diyeceğim ama amazon gibi olacaklarını hiç sanmıyorum. Mail adresleri hesabınıza girdiğinde çıkıyordu. info ile başlıyordu sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn_my

Computer Universe'e mail attınız mı? Belki onlar ilgilenir diyeceğim ama amazon gibi olacaklarını hiç sanmıyorum. Mail adresleri hesabınıza girdiğinde çıkıyordu. info ile başlıyordu sanırım.

Foruma yakışmayacak şekilde sövecem olmayacak. Öncelikle PTT'nin ve hatta amatör computeruniverse'in bile suçu yok. 3-4 gün önce mail atmıştım computere verdiği cevap kargo bizim kontrolümüz dışında 8 haftaya kadar sürebilir diyor. PTT nin zaten haberi yok. DHL ile görüştüğümde kara yoluyla geliyor uzun sürmesi normal ama bu beklenenden daha uzun sürmüş dedi. Cuma günü çok büyük ihtimalle inecektir Türkiye'ye dedi ama bakalım. Yazdıklarınızı yeni okudum bizden sonraki siparişin gelmesi ve bizimkilerin halen yolda olması rezillik ötesi. Kargonuzu aldıktan sonra lütfen takip numaralarını paylaşın DHL ile sıkı bir kavgaya gireceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCooL_

quote:

Foruma yakışmayacak şekilde sövecem olmayacak. Öncelikle PTT'nin ve hatta amatör computeruniverse'in bile suçu yok. 3-4 gün önce mail atmıştım computere verdiği cevap kargo bizim kontrolümüz dışında 8 haftaya kadar sürebilir diyor. PTT nin zaten haberi yok. DHL ile görüştüğümde kara yoluyla geliyor uzun sürmesi normal ama bu beklenenden daha uzun sürmüş dedi. Cuma günü çok büyük ihtimalle inecektir Türkiye'ye dedi ama bakalım. Yazdıklarınızı yeni okudum bizden sonraki siparişin gelmesi ve bizimkilerin halen yolda olması rezillik ötesi. Kargonuzu aldıktan sonra lütfen takip numaralarını paylaşın DHL ile sıkı bir kavgaya gireceğim.

siz ne zaman sipariş vermiştiniz ne zamandan beri almanya türkiye arasında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meliodas

quote:

quote:

26 Ekim sipariş, en son güncelleme 2 kasım Almanya'dan ayrıldığına dair. DHL'de mağdur olan %5 kullanıcı varsa o da bize genkgelmiş. Karayolu ile geliyormuş bizimkiler en son aradığımda öyle denmişti.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Meliodas

quote:

quote:

26 Ekim sipariş, en son güncelleme 2 kasım Almanya'dan ayrıldığına dair. DHL'de mağdur olan %5 kullanıcı varsa o da bize genkgelmiş. Karayolu ile geliyormuş bizimkiler en son aradığımda öyle denmişti.

Sanırım buharlı bir araç ile geliyor bu kadar yavaş gelmesinin başka açıklaması yok bana göre.1 kasımdan beride benim paket yolda kasa uzay kurulumda hani korkuyorum birşey dökülecek birşey olacak diye bildiğin muhabbet kuşu gibi duruyor masamın üstünde.

• Meliodas kullanıcısına yanıt
    Hani bir yaptırım gücümüz de yok öyle saf saf beklemeye devam. DHL'ye yarın biraz ateş püsküreceğim, elimde kasaları eline ulaşan arkadaşların da takip numaraları olursa kargo parasının iadesini talep edeceğim. 30€ ben böyle hizmete verirsem kendimi maldan öte hissederim.
  • quote:

Hani bir yaptırım gücümüz de yok öyle saf saf beklemeye devam. DHL'ye yarın biraz ateş püsküreceğim, elimde kasaları eline ulaşan arkadaşların da takip numaraları olursa kargo parasının iadesini talep edeceğim. 30€ ben böyle hizmete verirsem kendimi maldan öte hissederim.

benide ekleyin hocam listeye o zaman ortak dilden yazarız ne yazıyorsak bende bıktım usandım .
  • MrCooL_ kullanıcısına yanıt
    Selamlar. Şimdi İzmir PTT ile görüştüm. Dağıtıma çıkmış. 2-3 saate kadar kasa elimde olur sanırım. Kasa gelince size kargo numarası ve çıkış-geliş tarihlerini paylaşırım.
    Çok sevinirim hocam sizden kargo numarasını alınca ben de DHLyi arayıp durumu soracağım.

• MrCooL_ kullanıcısına yanıt
    Dun DHL ye mail atmistim bugun cevap gelmis

" Mesajınızda bahsetmiş olduğunuz gönderinin DHL Express gönderilerine ait olmadığını belirtmek isteriz. DHL Express gönderilerinin konşimento numaralarının on haneli rakamdan olustuğunu ve sizin belirtmiş olduğunuz gönderinin Deutche Post ile gonderilmiş olabileceğini bilginize sunarız.

Gönderinizin Türkiye'ye ulaşana kadar takibiniwww.dhl.de internet sitesinden, Türkiye'ye varışı gerçekleştikten sonra PTT, Paket Posta Servisi ile görüşerek yapabilirsiniz. PTT telefon numarası : 444 17 88 dir."

Yine bir icraat yok. Kargo yolda görünüyor ama nerde bilen yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pegasustoni

Dun DHL ye mail atmistim bugun cevap gelmis

" Mesajınızda bahsetmiş olduğunuz gönderinin DHL Express gönderilerine ait olmadığını belirtmek isteriz. DHL Express gönderilerinin konşimento numaralarının on haneli rakamdan olustuğunu ve sizin belirtmiş olduğunuz gönderinin Deutche Post ile gonderilmiş olabileceğini bilginize sunarız.

Gönderinizin Türkiye'ye ulaşana kadar takibiniwww.dhl.de internet sitesinden, Türkiye'ye varışı gerçekleştikten sonra PTT, Paket Posta Servisi ile görüşerek yapabilirsiniz. PTT telefon numarası : 444 17 88 dir."

Yine bir icraat yok. Kargo yolda görünüyor ama nerde bilen yok.

Hırsızlık söz konusu ben sipariş verirken DHL seçtiğime eminim 30€ gibi bir ücreti bu yüzden ödedim zaten. Ama gitmiş onun bunun çocuğu Deutsche Posta vermiş ben de şimdi öğrendim. Adama zehir zemberek yazıyorum çünkü yaptığı hırsızlık. Deutsche Postun Türkiye'ye getirmesi 3-4 haftaya buluyormuş. Arkadaşlar posta kodlarını versin muhtemelen 10 haneli DHL gönderileri çıkacak. Bu adamı nereye şikayet edebiliriz? Ben sipariş esnasında DHL seçtiğime eminim.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.