Herkese merhaba... Başlıkta belirttiğim gibi sıcaklık sorunum var ve tabiki stok fan sesi oldukça rahatsız ediyor yükte..Bu sıcaklık değeri normalmidir sizce? Boşta 35 derece civarında çalışıyor.Yaz da geliyor ve soğutucu almak istiyorum.Forumlara biraz göz attım ve sanırım konuya hakim olmayanlarda yorumlar yapıyor bu yüzden kararsız kaldım soğutucu konusunda.Genel olarak oyun oynadığım için beklentim serin ve sessiz çalışması.3 farklı model buldum ve yorumlarınız için linklerini paylaşmak istiyorum.Bu arada kasam Dark Falcon modeli ve bu soğutucular için uygunmudur. KASA:http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/dark-falcon.html Soğutucular.:
Bilgisini paylaşan herkese teşekkür ederim.. İyi forumlar...
tavsiye ve yardımlarınızı esirgemeyin..
Verdiğiniz linkte kasa ölçüleri yok o nedenle en garantisi bir ölçün kasanızın genişliğini almak istediğiniz soğutucuların sığıp sığmayacağı anlaşılabilsin.
70 derece fazla 62 yi geçmese iyi olur.Kasa geniş o soğutucuların hepsi sığar.Sunbeam denenmiş bir soğutucu tavsiye ederim fiyat/performans oranı yüksektir.Para mühim değilse noctua nhd14 yada thermalright silverarrow alınabilir.Hesaplı olsun iş görsün dersen corecontactfreezer iyidir.
teşekkür ederim sanırım ccf de karar kıldım. iyi forumlar....