Şimdi Ara

Phenom II X3 720BE Kullananlar Testler,Yardımlaşma! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
1
Favori
28.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

geçmiş olsun kardesim inş önemli bir sorun değildir de düzelir :S

@.45 ACP

programları anladımda oyun linklerinin hepsini test etmem sartmı yaw 1ini secsem yetmiyormu :D
  • yav ben gosteriyorum sec begen hesabi ama dedim limitsizse diye.daha basitleri var basiyorsun paso yukleniyor butun cekirdeklere.tek program bunu indir son versiyonu.

32bit
    http://mersenneforum.org/gimps/p95v2511.zip

64bit
    http://mersenneforum.org/gimps/p64v2511.zip

tek exe cikiyor icinden basiyorsun fanlarin dusuk devirdeyse yukselt.

Phenom II X3 720BE Kullananlar Testler,Yardımlaşma!

sonraki ekrana ok diyorsun basliyor ramle islemci karisimi bir test.bir usttekini secersen iyi isitiyor.

baslayinca en ustteki basladigi vakit ve cekirdeklerdeki vakitten anla ne kadar sure gecmis.bir yarim saat bir saat calistir bunu.

durdurmak icin de su sekilde.gelen soruya ok diyorsun bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 14 Ekim 2009; 0:10:48 >

• Bende 2 aydır hiç bir sorun olmadan kullanıyorum Windows Xp te de Windows 7 de de sorun yaşamadım şükür

• yok sınırsızda ben biraz sabırsızım gorunce linkleri aha bunları indir hepsini tek tek test et oldum :D

neyse iniyor bi deneyelim bakalım ne çıkıcak sonuç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Natsukaw.S -- 14 Ekim 2009; 0:14:59 >
  • son mesajini duzenle alintiyi sil mesaji yeniledim.hiz diyorsan bu prime95'i indir hemen basla yapmaya digerleri inerken.kolay gelsin.
  • Biostan etkinleştirdim, Dual Core Optimizer kurdum, denetim masasından güç ayarlarını da yaptım ancak, Cool'n Quiet çalışmıyor.

İşlemci paso dipgaz 3222MHz.

Birkaç gün içinde Win7 64bit kurup deniycem, bakalım farkedecek mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan2060

Bende 2 aydır hiç bir sorun olmadan kullanıyorum Windows Xp te de Windows 7 de de sorun yaşamadım şükür

İşlemcini downclock mu yaptın? 800mhz de çalışıyor.
    Voltuda düşürmüşsün?Cool'n Quiet mı açık?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutx -- 14 Ekim 2009; 10:41:35 >

• .45 ACP

üstad verdigin testi yaptım stoplayıp ss ledim bana Türkçe sini açıklarmısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

uğraşın uğraşın belki açılır,açılırsa testlerden başarıyla geçer inşallah,testlerden başarıyla geçerse stabil olur umarımalın ve x3 olarak kullanın 45acp kardeşimle çok konuştuk paylaştık bu konuda çok test yaptım her testi başarıyla geçiyor ama masaüstünde çakılıyordu,bazen testleri geçemiyordu çok yorar bu meret sizix3 olarakda gayet güzel işlemci tam fiyat-performans işlemcisi 1 hafta öncesine kadar gigatekde 208tl'den bu fiyata hem 3 çekirdekli hemde 6mb cache belleğiolan işlemci alıyorsunuz daha ne olsun allah amd'den razı olsun yoksa intel'e kalsak e5200 falan anca kullanırız

Turkcesi: hosgeldin. testler bisi ifade etmiyor bu olayda sadece moral oluyor beles x4 benchmark yapmis oluyorsunuz.esas mesele kullanabilimekte.kullanirken sorun yoksa o zaman tamamdir.

• hmm ozaman güzel. :)

yanlız benim takıldığım bir nokta var oyunlar olsun programlar olsun kullanırken sorun yaşamıyorum ancak mouse yi hareket ettirirken anlık hatta saliselik takılma oluyor ara ara. bunun sebebi ne olabilir ? C yi biçimlendirerek tekrar kurmayı düşünüyorum vistayı sacma bi çözüm olabilir aklıma başka birşey gelmiyor.
  • coolnquiet'i kapattin mi bir de onu dene guc seceneklerinden yuksek performans sec cpu-z'de 800'e dusuyor mu bir bak.diyorlar ki coolnquiet yerine baska bir program var phenommsrtweaker isminde.ayni isi yapiyor ayarlaman gerekiyor dogru ayarlarsan daha atik oluyormus.kapat gitsin cnq'yu ugrasma bence ondandir.
  • hmm evet kapatınca kendine geldi dedim noluyoruz dakka 1 gol 1.

• Yaw ben ciddi anlamda kaşınıyorum sanırım arkadaşlar

bu işlemciye oc yapmak istiyorum fakat hiç bilgim yok desem yeridir. anakart cd ile gelen Easy Tune 6 dan carpanı 16 voltasıda 1,35 e cekince 3,2ghz i görüyor işlemci diğer ayarlarına hiç dokunmuyorum.

bana tam anlamı ile bu programda neleri arttırmam gerektigini ve en iyi kaç ghz e çıkarabilceğimi bi arkadaş anlatabilirmi ? anlamadığım bir iş ama hevesliyimde

cpu da stok fan kasanın önünde 12 15cm gibi bir fan kasa kapagındada ayarlanabilir 25cm lik fan var. anakartım GA- MA770-UD3.

birde 3,2 cıkartıp pc yi yeniden baslattıgımda ayarlar eskisine dönüyor o nedendir ?

• quote:

birde 3,2 cıkartıp pc yi yeniden baslattıgımda ayarlar eskisine dönüyor o nedendir ?

gigabyte anakartlarda cok duydugum bir sorun bios update ile cozuluyor.3.2 ghz fazla degil 1.35v yeterli ancak x4 olarak kullandigin denedigin icin fazla oc olmayabilir x3 olarak 3.2 yaparsan ayarin geri donecegini sanmiyorum yine yaparsa biostan.x4 olarak 3.2 kullanan arkadas var islemcisine gore degisir genelde 3.4 3.5 diyip kaliyor x4 olarak ama 3.7 3.8 test alan da gordum hava sogutmada.
  • Şu anda x3 720be yi x4 olarak 3600mhz de 1.425 volt ile full stabil olarak kullanıyorum.
  • peki 3,5 u yakalamak için çarpanı ve voltajımı yükseltmem gerekiyor sadece yapmam gereken başka birşey varmı easy tune de ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: susabri

peki 3,5 u yakalamak için çarpanı ve voltajımı yükseltmem gerekiyor sadece yapmam gereken başka birşey varmı easy tune de ?

Evet çarpan ve voltajla oynayacaksın.
    Ama biostan dene daha iyi olur.
  • 1.408 Volt ile 17,5 çarpan ile 3500 MHz de kullanıyorum. Program ile değil biostan yapman daha daha güvenli olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytekin45

1.408 Volt ile 17,5 çarpan ile 3500 MHz de kullanıyorum. Program ile değil biostan yapman daha daha güvenli olacaktır.

Arkadaşım işlemci voltundan başka yerlere de volt veriyormusun?
    Ht link vs. buraları auto da mı bırakıyorsun?
  • Bende Cool'n Quiet açılmıyor. XP 32bit vardı, Win7 64bit kurdum ancak bi işe yaramadı.

Biostan etkin ancak çarpan düşmüyor maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.