Şimdi Ara

Phenomdan ryzen'a geçtim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mevcut sistemi satışa çıkardım arkadaşlar ilgilenenler dükkanımdan bakabilir. İleriye dönük yeni seri ryzenları düşünerek ve indirimide yakalamışken aldım. Toplam maliyet 3240TL
    Sistem Kurulduğu zaman resimleri paylaşırım.

ASUS ROG STRIX-GTX1050TI-4G-GAMING GTX1050Ti,
    AMD Ryzen 3 1200
    ASUS ROG STRIX B350-F GAMING
    CORSAIR CMR16GX4M2C3000C15 VENGEANCE RGB DDR4-3000Mhz C15 16GB (2x8GB) DUAL
    PHANTEKS P300 TEMPERED GLASS ECLIPSE
    FSP HD600 Hydro 600W 80+ BRONZE

• hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
  • Hayırlı olsun hocam. İşlemciyi şöyle bir en az 3,7 Ghz'e OC etmenizi tavsiye ederim. 1,23V yeterli olacaktır muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsniffer

Hayırlı olsun hocam. İşlemciyi şöyle bir en az 3,7 Ghz'e OC etmenizi tavsiye ederim. 1,23V yeterli olacaktır muhtemelen.

Teşekkürler, aslında 1300x alacaktım ama 120tl fark vardı dedim zaten ben oc yaparım para cebimde kalsın. Artan parayla Toshiba P300 HDD aldım. Samsung Evo 850 ssd var zaten şuan eski sistemden sadece onu bırakıyorum elimde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Visam Lord -- 6 Ocak 2018; 14:12:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Visam Lord

quote:

Orijinalden alıntı: nightsniffer

Hayırlı olsun hocam. İşlemciyi şöyle bir en az 3,7 Ghz'e OC etmenizi tavsiye ederim. 1,23V yeterli olacaktır muhtemelen.

Teşekkürler, aslında 1300x alacaktım ama 120tl fark vardı dedim zaten ben oc yaparım para cebimde kalsın. Artan parayla Toshiba P300 HDD aldım. Samsung Evo 850 ssd var zaten şuan eski sistemden sadece onu bırakıyorum elimde.

Mantıklı bir hareket olmuş ama ''yok gardaş 1300x çok daha iyi işlemci yeaa'' diyen tipleri de çok gördüm

• Özünde ilk çıkan ryzen serileri hep ayni oc performansına sahip.cekirdek sayisi artmadikca en ucuzunu almak mantıklı olan. Ryzen 2 ile bakalım ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RAM'leri Gskill 3200mhz ile değiştirmek zorunda kaldım. Corsair aura sync uyumlu değilmiş. Scorpion standart anakart soketine bağlanabiliyor fakat coolerın fanı yukarıya dönük durumda oluyor. Şimdilik stok fanı takacağım, sıcaklık konusunda sorun olursa scorpiona geçmeyi planlıyorum

Phenomdan ryzen'a geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Visam Lord -- 10 Ocak 2018; 8:7:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kurulumu tamamladım. Rgb şeridi aura sync yapamadım henüz vaktim olmadi.

Phenomdan ryzen'a geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Visam Lord -- 10 Ocak 2018; 23:52:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.