Bildirim
phenomII x4 4ghz
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
amd de işlemcinin fsb yi artırdığında ram hızıda otomatik artıyor , bu yüzden ram hızını düşürüyoruz , sen oynama yaptın mı ramlar ile onu bir yaz hiç ellemediysen cpu z ile ram hızına bir bak ss koy -
quote:
Orijinalden alıntı: sabri168
1.47v ile 4.02ghz'ye çıktım işlemci şu an stabil xıgmatek preaton ile işlemci boşta 50 derece.
prime95 testinde işe 78leri görüyor.Bir sıkıntı olurmu.Bise dram zamanlamarını nasıl yapacağımı anlatırmısınız?teşekkürler.
Hiç voltaj vermeden stok voltajda kaç ghz görebiliyorsunuz ? ben 955 ile stok voltajla 3,8 çok rahat görüyorum boştada 30 derece maximum. çarpan arttırarak yapıyorum bunlarıda. -
quote:
Orijinalden alıntı: Zayber
amd de işlemcinin fsb yi artırdığında ram hızıda otomatik artıyor , bu yüzden ram hızını düşürüyoruz , sen oynama yaptın mı ramlar ile onu bir yaz hiç ellemediysen cpu z ile ram hızına bir bak ss koy
ramler şu an 9-9-9-24 te çalışyor 1600mhz -
quote:
Orijinalden alıntı: suspect58
quote:
1.47v ile 4.02ghz'ye çıktım işlemci şu an stabil xıgmatek preaton ile işlemci boşta 50 derece.
prime95 testinde işe 78leri görüyor.Bir sıkıntı olurmu.Bise dram zamanlamarını nasıl yapacağımı anlatırmısınız?teşekkürler.
Hiç voltaj vermeden stok voltajda kaç ghz görebiliyorsunuz ? ben 955 ile stok voltajla 3,8 çok rahat görüyorum boştada 30 derece maximum. çarpan arttırarak yapıyorum bunlarıda.
evet 3,8 voltajsız görüor 4 için voltajsız stabil olmuyor malesef -
quote:
quote:
amd de işlemcinin fsb yi artırdığında ram hızıda otomatik artıyor , bu yüzden ram hızını düşürüyoruz , sen oynama yaptın mı ramlar ile onu bir yaz hiç ellemediysen cpu z ile ram hızına bir bak ss koy
ramler şu an 9-9-9-24 te çalışyor 1600mhz
ram hızın normal , istersen timingleri 8 düşürüp dene istersen anakartdan 1866mhz seçip dene tabi timingleri birer kademe yükseltebilirsin -
quote:
quote:
quote:
ramler şu an 9-9-9-24 te çalışyor 1600mhz
ram hızın normal , istersen timingleri 8 düşürüp dene istersen anakartdan 1866mhz seçip dene tabi timingleri birer kademe yükseltebilirsin
anakartım 16000 destekliyor en fazla sorunum çözüldü gibi 9-9-9-23 yaptım şu an 1600mhz de işlemci de 3800 de voltajsız sistam stabil ve gayet hızlı şu an yardım için teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X