Arkadaşlar merhaba, Ev sinema sistemi araştırıyorum bu aralar, fazla da açılmadan bu işi çözmek istiyorum. İkinci el olarak Philips hts 3377 almayı düşünüyorum, yaklaşık olarak 350 ye mal olacak bana. bu sistemi led tv ye optik çıkış ile bağlıcam ve tv usb sinden çalıştırdığım filmleri izlerken dolby falan ses almak istiyorum. bir de oyun konsolunda dolby ses almak istiyorum. yani ses sisteminin dvd playerını kullanmıyacağım. sorularım şunlar 1- bu sistem 2009 yılında çıkmış, biraz eski gibi. eski olmasından dolayı çekincem şu, günümüzdeki dolby,dts gibi ses sistemlerini çözmede sıkıntı yaşatır mı? 2- normal tv izlerken 5 kanal ses ile izleyebiliyor muyuz? 3-usb den film izlerken dolby filmlerde bir sıkıntı yaşama durumumuz olabilir mi?
bir de pioneer htp 071 amfili bir sistem var, amfili sistemler biraz daha karmaşık gibi geliyor bana o yüzden pek yanaşmıyorum. hata mı yapıyorum acaba? bu sistem çok daha mı iyidir?
son olarak sizlerin tavsiyeleri nelerdir. benim gibi düşünenlere hangi sistemleri tavsiye edersiniz. ( fiyat yaklaşık 500 tl )
( bu gibi konular mevcut ama güncel manada bir konu olmadığı için yeni konu açma gereği duydum )
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme