Merhaba arkadaşlar , içinde çok önemli belgelerim olan HDD 'em bir anda çalışmasını sonlandırdı. Güç ışığı yanıyor ve güvenli kaldırda da gözüküyor. Bilgisayarımda yada DOS altında kesinlikle gözükmüyor.Cihazda elektrik var ama cihaza bağlanamıyorum. Nasıl kurtarabiliriz? Yardım edermisiniz lütfen???
bendde aynı sorun bilinmeyen aygıt dio
arkadaşlar cok rica ediyorum lütfen yardımmmmmm
Servisini yada bilgisayarcıyı filan ara yardımcı olur onlar ama sadece yardım al yada güvendiğin biriyse götür. Benim DVD-Rom öyle olmuştu içindeki CD gözüküyor ama açılmıyordu değiştirmeden tamir ettiler.
ya bende harddiskin ışığı yanıo sesi gelio yani anlıyabiliyorm çalıştığını ama bilinmeyen aygıt dio usbsinde bi sorun olabilirmi açmaya korkuyorm garantisi gidebilir die
eğer simgesi gözüküyorsa biçimlendirmek düzelir,veya format cd si tak içindikilerini öle sil... illada kurtarcam diosan başka pclerde dene.
eğer dosyaları kurtarmak olmasa biçimlendirme ile çözülüo ama diğer türlü bilgisayarcılara fln git
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme