Şimdi Ara

PHILIPS 170X7FB 'No Video Input' Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde Philips 170X7FB LCD Monitör aldım. Ancak DVI'dan bağladığımda monitör bir süre sonra "Entering Sleeping Mode" uyarısı ile uyku moduna geçiyor. Mouse'u hareket ettirdiğimde monitör açılmıyor. Power'a basınca "No Video Signal" uyarısı çıkıyor. Kabloyu çıkarıp takınca görüntü geliyor. Eskiden konuyla ilgili bir başlık vardı ama sorunun çözümüne yetmedi. Konu hakkında bilgisi olan ya da aynı sorunu yaşayan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• aynı sorun bendede var bende ekran kartı bozuk diye dusundum ins bir bilen cıkarda yardımcı olur
  • ekran kartı sürücülerini yeniden yükleyip öyle deneyin,düzelebilir...
  • Sürücü güncelleme ile sorun çözülemiyor. Her türlü sürücüyü güncelledim ama nafile. Keyfimden daha değerli değil diyerek PC'yi kurcalamaya, kendi çözümümü kendim aramaya başladım. Bu işlerden çok anlamadığım için kurcalayarak bulmaya çalıştım. Herşeyi denedim ve sonunda geçici bir çözüm buldum. "Control Panel" den "Power Options" a girdim ve "Turn off monitor" ü "Never" a getirdim. Şimdi monitör uyku moduna geçmeyip sadece screen saver devreye girdiğinden "No video input" uyarısı çıkmıyor. Enerji tüketimi konusunda doğru bir yol değil ama en azından zırt pırt masanın altına gir-dvi kabloyu sök tak işinden beni kurtardı. Nihai çözüm için hala desteklerinizi bekliyorum.
  • Benim monitörüm 190X6FB.
    Geçen hafta aynı problem bende de vardı.Ama benim problemimin monitor ile alakası yokmuş.Sizlerinki de öyle olabilir.
    Garantili olduğu için kasayı açamadım.Servise götürdüm.Bios ayarları sıfırlanmış dedi bana.O günden beri bir sorunum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaba -- 30 Eylül 2007; 3:29:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ras1m

Benim monitörüm 190X6FB.
    Geçen hafta aynı problem bende de vardı.Ama benim problemimin monitor ile alakası yokmuş.Sizlerinki de öyle olabilir.
    Garantili olduğu için kasayı açamadım.Servise götürdüm.Bios ayarları sıfırlanmış dedi bana.O günden beri bir sorunum yok.

Teşekkürler. Bios ayarlarından pek anlamam. O yüzden bana yine arkadaşın yolu gözüktü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.