Aranızda philips 192 kullanan ya da kullanmış olan var mı? Almayı düşünüyorum da....
Yardımlarınız için sağolun...
onun yardım eilecek neyi varki standart polifonik melodili ince bir cihaz
Malzeme kalitesi, şarjın kaç gün gittiği, olası problemleri hakkında görüş belirtebilecek arkadaşlar var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: colpengueni
Malzeme kalitesi, şarjın kaç gün gittiği, olası problemleri hakkında görüş belirtebilecek arkadaşlar var mı?
Bi kere philipsten şarj için kuşkulanmak, 1 küp gömü altın bulsam acaba bir taksi alabilirmiyim kuşkusuna benzer. Veya nokia 3310 alsam kullanabilirmiyim zor mu olur gibi. Pil konusunun açık ara lideri odur. En kötü giden philips 3-5 gün gider. Philipsleri eğer distrubutor firmadan alırsan, mesela bataryan arızalansa philips Türkiye ücretsiz sana gönderiyor. Kargoyu bile ödüyor. Şaj cihazı lazım olsa gönderiyor. Tabiki stoklar dahilindedir. Ama teknosa gibi ara ithalatçılardan felan alsan ne olur durum bilmem. Sanırım pek yardımcı olan olmaz. Philips arayanlar beni aramak için kontor harcamasınlar diye tutmuş 0800 ücretsiz telefon sistemi devreye sokmuş.. Tek bilmediğim konu malzeme kalitesi.Çünkü hiç elime almadım o modeli. Zaten 60-65 Ytl Lik bir ürün.
quote:
Orjinalden alıntı: mymobile
quote:
Orjinalden alıntı: colpengueni
Bi kere philipsten şarj için kuşkulanmak, 1 küp gömü altın bulsam acaba bir taksi alabilirmiyim kuşkusuna benzer. Veya nokia 3310 alsam kullanabilirmiyim zor mu olur gibi. Pil konusunun açık ara lideri odur. En kötü giden philips 3-5 gün gider. Philipsleri eğer distrubutor firmadan alırsan, mesela bataryan arızalansa philips Türkiye ücretsiz sana gönderiyor. Kargoyu bile ödüyor. Şaj cihazı lazım olsa gönderiyor. Tabiki stoklar dahilindedir. Ama teknosa gibi ara ithalatçılardan felan alsan ne olur durum bilmem. Sanırım pek yardımcı olan olmaz. Philips arayanlar beni aramak için kontor harcamasınlar diye tutmuş 0800 ücretsiz telefon sistemi devreye sokmuş.. Tek bilmediğim konu malzeme kalitesi.Çünkü hiç elime almadım o modeli. Zaten 60-65 Ytl Lik bir ürün.
doğrudur ama cok güzell
şu filipisin şarj olayını abartmayalım arkadaşlar 2ay gidecek dedıklerı telefonu ve 1 ay gedecek dedıklerı telefonlardan aldım 4 gün anca kendım kullandım abartacak bişey yok
yeni bir konu açmak istemedim sanırım burası uygun.. bende philips 192 aldım yeni.. öncelikle çok hafif, ince, yüksek sesli ve uzun şarjlı bir telefon olduğunu belirteyim.. bi nokia kullanıcısı olarak mesajlaşması nispeten biraz daha zor.. ama bu telefon genellikle arama için kullanacağım ikinci telefonum olduğundan ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor diyebilirim..
benim sorum şu; acil arama yani 112 yi nasıl iptal edebilirim? kullananlar bilirler, aynı sorunla karşılaşıp belki çözüm bulmuşlardır diye bir ümit yazmak istedim, telefonun iki adet fonksiyon tuşu var.. tuş kilidi devrede iken "yes" tuşunun üstündeki yani soldaki tuşa üç kere bastığınızda acil arama yani 112'yi arıyor.. ilk basışta ışıklar yanıyor ve menü görünüyor, "kilit aç" yazıyor, bir kere daha basıldığında ikinci menü geliyor, bu tuş için "acil" yandaki tuş için "iptal" komutlarının devreye gireceği yazıyor, üçüncü basışta ise "acil" yani 112 servisini arıyor.. tuş kilidini açık unutanlar farketmişlerdir ki basılan numaraya onlarca kez basılmıştır.. yani cebimde iken o tuşa üç değil yirmiüç kere basılması muhtemel ki geçenlerde bir kere telefonumun cebimde iken acil aramayı aradığını farkettim..
şu özellik olmasa telefonu gerçekten çok sevdim.. ah bir iptal edebilsem.. gerekirse gsm operatörüne başvurmayı planlıyorum ama onay vericeklerini sanmıyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme