Şimdi Ara

PHILIPS 200WS8FS ve PHILIPS 200CW8FB Hakkında Yorumlarınız Neler? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
7.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Daha öncede çeşitli defalar yazdım,gerek PDP ve LCD cihazları gereksede LCD PC monitörleri olarak 2008 den başlayarak
    çok iyi-gelişmiş v.s v.s paneller gelecektir,yani herifler senden-benden bir şekilde parayı kapacaklardır

Öyle olmasa iflas eder yaw bu çekik gözlüler,yani bir panel alacağız 10 sene kullanacağız,iyide herifler o zaman
    kime nasıl mal satacaklar!!
    Ancak konumuz olan PC monitörleri çok ciddi anlamda gelişmiş ve güzel paneller geliyor(aslında bunlar geldi ve USA da
    sadece satılıyor birde Japon ya ve Kore de) bu bizim kullandıklarımızın tamamı Çin malı ürünler!sadece bazılarında en fazla
    Samsung/LPL panel olabiliyor ki bunlarda maliyeti yüksek olmaması için alt kalite paneller,büyükler artık böyle ufak ve kar
    getirmeyen monitörlerle filan ilgilenmiyorlar!

---
    Seneye sanırım herkes(hatta bu seneden başladı bile) 24" ten başlayan FULLHD destekli panelleri alacaktır
    Ne 3-4 sene sonrası dostum.....
    Selam

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fennezs -- 26 Şubat 2008; 1:06:52 >
  • ARKADAŞIM BEN DE 200CW8FB KULLANIYORUM. EKRAN KARTIM DA HD 3850 512MB 256BİT. VALLA BEN ÇOK MEMNUN KALDIM. TEKNİK OLARAK BİRŞEY DİYEMESEM DE GÖRSEL OLARAK YORUMUMU İSTERSENİZ BEN 10 ÜZERİNDEN 10 VEREBİLİRİM. AMA DİĞER MONİTÖR HAKKINDA HİÇBİR BİLGİM YOK.
  • Bende daha önce Philips 190C8 monitör vardı. Yukardan aşağıya dikey bir çizgi oluştu. Garantisi vardı. Servise verdim. Bir hafta durdu. Monitörü yapamamışlar. Onun yerine Philips 200CWS8FB monitörü verdiler. İstemeye istemeye Bugün aldım. Açıkçası widescreen monitörlere ve LCD ve Plazma TV lere bu yüzden gıcığım. 4:3 seviyordum ben. Mecburen aldım bunu. Bakalım widescreen hakkındaki kötü intibaımı unutturabilecek mi bana.

Zaman gösterecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 15 Kasım 2008; 23:56:52 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.