Şimdi Ara

PHİLİPS 24 İNCH LED TVYİ monitör olarak kullanma sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar masaüstü bilgisayarımın ekran kartı Ati Radeon HD 2600 PRO, 512 mb ve 128 bitlik ekran kartı var.
    Üzerinde 2 adet DVI çıkış mevcut. Bu dvı çıkıştan (DVI to HDMI) dönüştürücü alarak televizyonun HDMI girişine bağladım fakat görüntü çok bulanık.
    Onun dışında DVI to VGA adaptör ile led tvnin vga çıkışına bağladığımda da görüntü çok bulanık ama ilginç bir şekilde VGA nın daha kötü olması beklenirken nerdeyse bulanıklık DVI daki gibi aynı.
    Ondan sonra HDMI çıkış veren laptobumu bir HDMI kablo yardımıyla led tvnin HDMI soketine bağladım görüntü baya bi güzelleşti ama yine istediğim gibi olmadı.(Televizyonun ayarlarından görüntüyü bilgisayar ekranı olarak seçtiğim halde)

Şimdi sorularıma gelirsek;
    - Ekran kartımı HDMI çıkış veren 1 gb lık 256 bitlik bir ati radeon kart ile değiştirirsem daha net bir görüntü elde edebilir miyim?
    - 1 Gblik 256 bitlik ekran kartı ile değiştirirsem bir kaç oyun oynuyorum, kendi ekran kartım zar zor çalıştırıyor, bu oyunlarda iyi bir performans artışı görebilir miyim?
    - Son olarak da ne kadar uğraşırsam uğraşayım görüntü netliği normal bir bilgisayar monitörünün görüntüsüne ulaşamaz mıyım? Yakından baktığım için sanki bilgisayar monitörüne oranla pikseller daha büyük boyutta. (eski kullandığım monitör BENQ marka HDMI çıkışlı bir monitördü, ortasında siyah bir çizgi çıktığı için LED tvye geçtim.

Konu hakkında bilgisi olanlar yardım edebilirler mi? şimdiden teşekkür ederim.

• Ben Samsung 82 ekran LCD ye Palit 8600 GT sonic 256 Mb 128 bit ile sorunsuz bağlandım.

Ekran kartınıza ait sürücüleri kontrol ettiniz mi ?

Ayrıca ekran kartınız 512 değil de 256 mb olmasın.

Bu mu ;
    https://www.cnet.com/products/ati-radeon-hd2600-pro-pci-e-256mb/specs/
  • Prokizya kullanıcısına yanıt
    eminim bu kartın 512 mb lik olanı. Kutusu mevcut hatta

şu kart;http://catalog2.elkogroup.com/ProductDescriptions.asp?productID=1084867&mr=LT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samoakın -- 31 Temmuz 2017; 11:51:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.