Şimdi Ara

PHİLİPS 3260-LG DV382

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• SEVGİLİ ARKADAŞLAR,

LG DV 382 İLE PHİLİPS DVP3260 ARASINDA KALDIM.

1-PHİLİPS 129 TL
    2-LG 115 TL

İKİSİDE USB,DİVX VS ÖZELLİKLERİ VAR.KULLANANA VE YA TEST EDEN ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLİYORUM.
    AYRICA HD TV OLMADIĞINDAN DİĞER ÜST MODELLERE BAKMIYORUM.EN FAZLA BÜTÇEMİ 140 YAPABİLİRİM.

PHİLİPS İN 3260 İLE 3264 MODELLERİNDE ALTYAZI SORUNU OLDUĞUNU DUYDUM ACABA FİREWİRE İLE HALLEDİLEİBLİR Mİ?
    LG HAKKINDA İSE ŞU AN HİÇBİR FİKRİM YOK.

FİKİRLEİRİNİ BELİRTEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM.

• arkadasım aynı kıyaslamayı bende bekliyorum. oncelikle 250 gb uzeri 2.5 hdd kullanım icin uygunlugu onemli . bilgisi olan arkadaslardan yardım...
    quote:

Orjinalden alıntı: Tommy216

SEVGİLİ ARKADAŞLAR,

LG DV 382 İLE PHİLİPS DVP3260 ARASINDA KALDIM.

1-PHİLİPS 129 TL
    2-LG 115 TL

İKİSİDE USB,DİVX VS ÖZELLİKLERİ VAR.KULLANANA VE YA TEST EDEN ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLİYORUM.
    AYRICA HD TV OLMADIĞINDAN DİĞER ÜST MODELLERE BAKMIYORUM.EN FAZLA BÜTÇEMİ 140 YAPABİLİRİM.

PHİLİPS İN 3260 İLE 3264 MODELLERİNDE ALTYAZI SORUNU OLDUĞUNU DUYDUM ACABA FİREWİRE İLE HALLEDİLEİBLİR Mİ?
    LG HAKKINDA İSE ŞU AN HİÇBİR FİKRİM YOK.

FİKİRLEİRİNİ BELİRTEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM.
  • Arkadaşlar bende Philips 3260 var 320gb 2.5" hard diski okuyor fakat dosya türünün fat32 olması lazım.. Ben hard diski o yüzden ikiye böldüm yarısı ntfs yarısı fat32.. Bazı altyazılarda sorun çıkıyor ama yazılımını update etmeyi denemedim. Bugün denemeyi düşünüyorum. Deneyince sonuçları buraya koyabilirim
  • arkadaslar bu modeller arasında secim yapacagım ve ctesi almayı dusunuyorum.sizlerden tavsiye bekliyorum.ayrıca 3264 modelide sanırım cin malıymıs onun dısında baska farkı varmı 3260 tan.
  • Hiç bir fark yok... Peşinde 99 TL fiyatı var
  • bayagı ikilemde kalmıstım sonunda buna karar verdim .bu fiyat nerede bugun bakayım.buarada 3260 ın usb performansını tavsiye edermisiniz benim icin usb ext 2.5 hdd de film seyredebilmek.bu konuda bilginiz varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemucell -- 31 Ocak 2009; 0:36:53 >
  • Arkadaşlar PHİLİPS DVP3260 bu ürün bendede var fakat bazı avi filmleri açmıyor .codec gerekli diyor .Tam olarak bu cihazda hangi formatları açabilirim.Cihaza usb yoluyla codec yükleyemezmiyiz.
    Teşekkürler...
  • bazı mp4 formatlarınıda açmıyor... chemucell arkadaşın dediği oluyormu acaba..?
  • 3260 ın resmi özellikleri arasında mp4 çalma yoktur zaten, ama bazı mp4 lerin formatı avilerle aynı olabiliyor, onları da oynatabiliyor.
  • peki..teşekkürler dostum.
  • 3260'ın incelemelerini okumuştum ama bazı avileri açmadığını hatırlamıyorum. ben de bu cihazdan almayı düşünüyorum ama avi'de sorun çıkarıyorsa yeniden düşünmek gerek.
  • arkadaşlar carrefourdan philips 3264 kampanya fiyatı 99 tl'ye aldım güncel yazılımı yükledim altyazılar süper 250gb 2.5 hdd yi sorunsuz okuyor ses kalitesi süper yeni yazılımla altyazıya istediğiniz herşeyi yapabiliyorsunuz sakın düşünmeyin philips 3260 ve 3264 bir numara
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.