Arkadaşlar merhaba, öncelikle şunu belitmek isterim ki şu an TV ihtiyacım yok. Ama gelecek yaz ihtiyacım olacak. Sıcak fırsatlar bölümünü gezereken indirimde olan bir TV gördüm. Hepsiburada.com sitesinde kişiye özel indirime sunulan bu ürün için bana da kişiye özel indirim uygulandığını gördüm. TV nin piyasasına baktım en ucuz veren yer 2000-2100 tl'ye veriyor. Bu TV hepsiburadada bonus kart indirimi ile falan bana 1450 TL ye geliyor.
Şunu da belirteyim TV den hiç anlamam. Özellikleri nasıldır bilmiyorum.
Ben bu ürünü çeyiz amaclı almayı düşünüyorum. Bu ürünü tavsiye eder misiniz? Bu günden alıp bir kenara koymaya değecek kadar özellikleri var mı, fiyatı iyi mi? Tavsiyeleriniz bu TV yi alıp almama direkt etki edecek. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Görüntü/Ekran •En-boy oranı: Geniș Ekran •Parlaklık: 450 cd/m² •Dinamik ekran kontrastı: 500.000:1 •Tepki süresi (tipik): 2 ms •İzleme açısı: 176º (Y) / 176º (D) •Diagonal ekran boyutu: 32 inç / 81 cm •Ekran: LCD Full HD, kenar LED arkadan aydınlatma •Panel çözünürlüğü: 1920x1080p •Görüntü geliștirme: Pixel precise HD, Mükemmel Doğal Hareket, Aktif Kontrol + Ișık sensörü, 100Hz Clear LCD, Dijital Parazit Azaltma, Dinamik kontrast geliștirme, Ișık Geçiș İyileștiricisi, MPEG parazit azaltma, Süper Çözünürlük, Renk güçlendirici •Ekran geliștirme: Yansıma önleyici ekran •Renk ișleme: 4 trilyon renk (14bit RGB)
Ambilight •Ambilight Versiyonu: 2 taraflı •Ambilight Özellikleri: Ambilight Spectra 2, Dinlenme ıșık modu •Ișık Kısma Fonksiyonu: Manuel ve Ișık Sensörü ile •Ambilight ıșık sistemi: LED geniș renk
Gelecek sene hem daha yeni modeli hem daha iyi tvyi hem daha ucuz veya aynı paraya daha büyük tv alma şansınız olabilir. LCD veya plazma tv alınıp bir kenera konacak bir ürün değil. Tv yerine parasını bir kenara koyup bekleyin . Bu şekilde peşin para avatajını da kullanabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: forumturk Arkadaşlar merhaba, öncelikle şunu belitmek isterim ki şu an TV ihtiyacım yok. Ama gelecek yaz ihtiyacım olacak. Sıcak fırsatlar bölümünü gezereken indirimde olan bir TV gördüm. Hepsiburada.com sitesinde kişiye özel indirime sunulan bu ürün için bana da kişiye özel indirim uygulandığını gördüm. TV nin piyasasına baktım en ucuz veren yer 2000-2100 tl'ye veriyor. Bu TV hepsiburadada bonus kart indirimi ile falan bana 1450 TL ye geliyor.
Şunu da belirteyim TV den hiç anlamam. Özellikleri nasıldır bilmiyorum.
Ben bu ürünü çeyiz amaclı almayı düşünüyorum. Bu ürünü tavsiye eder misiniz? Bu günden alıp bir kenara koymaya değecek kadar özellikleri var mı, fiyatı iyi mi? Tavsiyeleriniz bu TV yi alıp almama direkt etki edecek. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Görüntü/Ekran •En-boy oranı: Geniș Ekran •Parlaklık: 450 cd/m² •Dinamik ekran kontrastı: 500.000:1 •Tepki süresi (tipik): 2 ms •İzleme açısı: 176º (Y) / 176º (D) •Diagonal ekran boyutu: 32 inç / 81 cm •Ekran: LCD Full HD, kenar LED arkadan aydınlatma •Panel çözünürlüğü: 1920x1080p •Görüntü geliștirme: Pixel precise HD, Mükemmel Doğal Hareket, Aktif Kontrol + Ișık sensörü, 100Hz Clear LCD, Dijital Parazit Azaltma, Dinamik kontrast geliștirme, Ișık Geçiș İyileștiricisi, MPEG parazit azaltma, Süper Çözünürlük, Renk güçlendirici •Ekran geliștirme: Yansıma önleyici ekran •Renk ișleme: 4 trilyon renk (14bit RGB)
Ambilight •Ambilight Versiyonu: 2 taraflı •Ambilight Özellikleri: Ambilight Spectra 2, Dinlenme ıșık modu •Ișık Kısma Fonksiyonu: Manuel ve Ișık Sensörü ile •Ambilight ıșık sistemi: LED geniș renk