Bildirim
Philips 32PFL7694
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ambilight için alıyorsanız başka markada bu özellik olmaz. -
hayır ambilight için diil alma sebebim ama samsung un bikaç modeli ile bu modeli alma konusunda kararsız kaldım.Tavsiyelerinizi bekliyorum. -
hocam iyi ama zaten bu tv de ambilight yok ki -
Çok özür dilerim ama istanbul Bilişim firma yetkilisi yazmış arkadaş ama arkadaş daha bu üründe AmbLight özelliği olmadığını bile bilmeden amblight için alacaksan başka markada bu özellik olmaz diyor :)
Hocam bu cihaz da AmbLight olmasa bile ben de bir satış danışmanı olduğum halde gözüm kapalı bu ürünü alırım... Ayrıca bu ürün süresi dolmasaydı 1499 TL ye Nakit fiyata 5 Taksitle satılıyordu ama bugün 1599 TL ye cıktı fakat Nakit Fiyata halen 5 taksit devam ediyor...
Bence hocam eğer bir ürün almadıysan hiç tereddütsüz al..
quote:
Orijinalden alıntı: İstanbul Bilişim
Ambilight için alıyorsanız başka markada bu özellik olmaz.
-
aldım ve kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: keskinbalta
aldım ve kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim
Sağol. -
kesinlikle bundan çok daha iyi bir model tavsiye ediyorum hemde daha uygun fiyata. kendi kullandığım model...
http://www.ucuzu.com/crt-lcd-plazma-tv-c3164/samsung/le32b650-p35659899/ -
Aldım bende kullanıyorum :D tavs,te
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X