Şimdi Ara

Philips 37 ekran TV manual??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 14PT1353 seri numaralı Phgilips 37 ekran TV ye ait elinde türkce ingilizce bilgi olan var mı? adamların ingilizce ile sorunlarımı var yada ben mi özürlüyüm sitelerinde envai dilde katalog var türkce yok hadi onu anladık ama ingilizceside yok kardeşim yaa ne iştir.
    evi alt üst ettim alet ile birlikte aldığım kataloglarda aynı şekilde bin tane dil var ama ne türkce ne ingilize bilgi yok içinde.
    bana bu aletin tarama frekansları AV modunda nasl ayarlar yapılması gerekiyor gibi bilgiler lazım.
    Evdeki bilgisayarı bağlamaya çalışıyorum ama kafayı çizecem sonunda bi türlü görüntüyü aktaramadım TV ye. ekran kartı ATI x1300 Radeon.
    Bilgisayarda capture kartı TV kartı var kablo ile onlara takınca görüntü alıyorum ordan ( hoş filmlerin alt yazıları çıkmıo ama şimdilik onun üzerinde durmuyorum hele bi TV ye görüntü gitsin yeterki)
    Ekran kartının ayarlarından 800x600 olarak çözünrlüğünü ayalardım tarama frekansı için 50 60 47 nerdeyse hepsini denedim ama bi sonuç alamadım.
    Yardımcı olursanız sevinirim...

• Ati sürücüsünün yanında Hydravision'ı kurdun mu? Oradan detaylı ayarlar yapabilirsin.
  • Bilgisayarda gereken yazılımar kurulu. Detaylı ayarlar ile kastınız ekran çözünürlüğü tarama frekansı ayarı olsa gerek değil mi? bunun dışında çok fazla bir ayar yok. Hydravision'da kurulu ama onda TV out ile ilgili hiç bi ayar yok ATI nin kendi CAtalyst programı var gereken ayarlar ordan yapılıyor. Yukarda dediğim gibi aslında bilgisayar üzerindeki capture kartından ve bilgisayar üzerindeki TV kartının video girişine bağlantı yapınca görüntü alabiliyorum ama bunu Philips 37 ekranda yapınca görüntü gelmiyor. Scart kablosunda mı bi problem var die gidip yeni bi scart kablo aldım ama değişen bi durum yok tabi.
    Yardımlar için teşekkürleer...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.