Şimdi Ara

PHILIPS 37PF9631D NASIL BİR CİHAZ?4200 E BULDUM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    PHILIPSIN AMBLIGHT 37PF9631D CİHAZI NASIL SİİZCE! BUNU BIR YERDE 4200 E BULDUM! VE ELINDE 2 ADET SIFIR KUTUSUNDA VAR ADAMIN FAKAT EMIN OLMADIM ALIP ALMAMAKLA! YORUMLARINIZ BEKLIYORUM.

TEŞEKKÜRLER

• Sakın kaçırma ..
    Çok iyi cihaz Full hd 1920x1080p
    muhteşem.
    Pixelplus 3 mevcut.Aynı zamanda aşağıda verdiğim linkte gerçek değerlerinede ulaşabilirsin.
    Griden griye tepki süresinide 3ms vermişler...KAçırma...

http://www.lcd-compare.com/televiseur-PHI37PF9731D-PHILIPS-37PF9731D-Cineos.htm
    Ayrıca benim bulabildiğin en iyi fiyat 7250 ytl idi nasıl bu fiyat anlamadım. 37pf9631 olmasın o???

Tekrar kontrol edin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilvarch -- 30 Mart 2007; 14:16:39 >
  • zateb 9631d yı sordum!! 9731 degıl! 1366x768 olanı..
  • Evet bu model 1366x768 vepixel plus 2 özelliği olanı. Ancak yine de çok iyi fiyat. Distribütör garantili olmasa da iyi fiyat. İstanbul Bilişim'de bile 5.000 YTL civarı.
  • Ahhh nerde o gunler
  • yok be kardeş türk phılıps garabtılı 2 sene. phılıps turkun garantı kartı ve faturası var! kacak kucak degıl bılısımde degıl yanı!
  • bu arada dusunen varsa benım gıbı 2 adet daha var cıhazdan ben aldım bırını daha kurulmadı ama herkes muhtesem dıyor! ısteyen var ıse yardımcı olurum yanı!
  • CİHAZI KURDUM MİLLET HAKİKATEN COK GUZEL ALLAH HERKESE NASIP ETSIN.. 1 TANE DAHA ARKADSIMA ALICAZ GALIBA! INSALLAH KALMISTIR .. ILGINIZE TSEKKURLER!
  • cihaz 4050 ve verılıyor suan son 1 adet!!!
  • ben aynısını 3.600 e bldum hemde büyük alışveriş merkezinde o adam kazıklıyor sizi :)
  • bencede kazikliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.