Şimdi Ara

PHILIPS 39PFL3807K 39'99 CM FULL HD SMART LED TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tv almak için araştırma yaparken Vatan Bilgisayarın internet sitesinde bu ürünle karşılaştım. Bu ürünle ilgili bilgisi olan varmı acaba. Benim dikkatimi çeken diğer bir konu ise menşei nin ABD olması...

- Farklı bir panel boyutu.
    - Menşei ABD.
    - İnternette başka bir yerde bulamadım.

PHILIPS 39PFL3807K 39"99 CM FULL HD SMART LED TV 100 Hz,DLNA,WİFİ READY,3XHDMI,2XUSB

Ürünle ilgili link aşağıdadır.

Yorumlarınıza göre ürünü almak istiyorum. Yada bu fiyat aralığında başka bir ürün tavsiyesi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Link

Hayırlı günler.

• Aşırı bilgim yok ama özelliklerine ve Philips kalitesine bakarsak fiyat uygun duruyor.Mağazaya gitmeni ve incelemeni tavsiye ederim, özellikle görüntü kıyasına. Yorumlarını bekliyoruz.
  • Bugün gidip inceleme yapacağım. Görüşlerimi sizlerle hemen paylaşırım.
  • hocam benimde hosuma gitti bu tv. kisa zamanda paylasimlarini bekliyoruz. usb ye kayit yapabiliyormu acaba tv programlarini merak ettim.
  • Geçen günlerde incelemek için gitmeye niyetlenmiştim fakat yoğun iş trafiğinden gidemedim. En kısa zamanda inceleyip paylaşırım tabi benden hızlı birisi çıkmazsa...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ellerinde fazla panel malzemesi vardı heralde farklı inch'lere böldüler en fazla verimi 39''de alıp bunu ürettiler sanırım...
  • Menü geçişleri yavaş, uydu alıcı performansı kötü, internete bağlanırken kilitleniyor sonuç şu an serviste. Daha öncesinde LG 42LM620S kullanmış birisi olarak inanın yanına bile yaklaşamaz. Hd kanallar arasında geçiş yaparken tv' nin 3 saniye civarında bir bekleme süresi olduğu bir gerçektir fakat philips bunu sd yayınlar arasındaki geçişlerdede yapıyor. İnternete bağlanmaya çalıştığınızda ise menüsü takılıp hiç bir tepki vermiyor, fişi çekmek zorunda kalıyorsunuz. Görüntü hd yayınlarda lg ye göre daha karıncalı. Futbol izlemeyi seviyorsanız yanına bile yaklaşmayın 100hz yetmiyor.
  • Samsung UE39EH5003WXTK LED TV

peki bu ürün hk. fikri olan var mıdır ?
  • Güncellemeleri yükledikten sonra tv gayet kullanılır duruma geliyor. Bu rakama düz tv almaktansa dahili uydu alıcılı ve smartı olan philipsi tercih ederim.
  • Merhaba,
    Tek cümle ile ifade edecek olsam şöyle derim:SAKIN ALMAYIN
    nedenlerine gelince,
    önce idare eder taraflarını söyleyeyim
    1-Receıver çalışıyor, ama kanalları ayarlamak çok zor, hatta istediğin kanalı silmek imkansız. Sadece yerlerini değiştirebilirsiniz.
    2-Görüntü kalitesi iyi.
    geleim kötü taraflarına:
    1-kanal geçişi yavaş (bu özellik zaten biliniyor)
    2-Smart özelliği yok diyebilirisiniz, internete giremezsiniz, uzaktan erişim ile laptoptan film seyretmeniz imkansız gibi. Kazara becerdiniz ya görüntü yada sese yada herikisini desteklemiyor olabilir. (kablolu olarak nete bağlandım)
    3-You tube çalışmıyor. Kitlenip kalıyor.
    4-USB den de film oynatmak imkansız gibi kazara oynatmayı becerdiniz ama altyazı gösteremezsiniz. Altyazı da gösterip bir film izlemeyi becerdinizse çok becerikli yada çok şanslısınız.
    5-Harici bir kaynaktan altyazı seyretmek için açık MHEG uygulamasını kapatın diye kendi tv kullanım klavuzunda yazıyor. Böyle bir uygulama açmadığınız için haliyle kapatamazsınız da. (MHEG uygulaması teletext açıkken devreye giriyormuş ama teletext hiç açmadım ki
    daha bir çok hata olduğunu tahmin ediyorum ama daha keşfetmedim. Zaten yukarda anlattıklarım bu televizyonu alırken nasıl bir hata yaptığımı gösteriyor.

• halild55
    dostum kanalların sıralamasını nasıl yapabiliriz. yardımcı olursan sevinirim.
  • kanal sıralaması yok. Philips forum sitesinde gördüm. İstediğin kanalları favori kanal yapıp ordan sıralama yapıyorsun. Sıralamayı favori olarak yaparsan tv her seferinde favori kanal sıralaması ile açılıyor.
  • kardeşim sıralama var aslında televizyonda. buldum biraz zor oldu ama.
    kanal menüsünü açınca options tuşuna bas ve kanalları tekrar sırala yı seç. bu şekilde kanalların yerlerini değiştirebiliyorsun ama değiştirmek bayaa bir vakit alabiliyor. bunun bilgisayar ortamında olan philips channel editor programı ile yapılabilmesi lazım ama bu program sözkonusu televizyonun dosyasını açmıyor. farklı modellerde çalışırken bizim modelde çalışmıyor. bizim modelde çalışan bir philips channel editörü bulmamız lazım o zaman televizyon süper.
  • Tüm güncellemeleri yapsanız dahi tv de değişen hiç birşey olmuyor arkadaşlar. Kanal geçişleri hala yavaş üstelik arka arkaya kanal ilerletme tuşuna bastığınızda tv afallayıp kalıyor. Listeyi açıp kanal değiştireyim deseniz o da ayrı dert. Liste açılıyor lakin yine bir bekleme,yine bir geç tepki, listedeki kanallar arası geçiş animasyonları bile takılıyor. Son olarak tv mütemadiyen kendi kendine kilitleniyor ve hiç bir tepki vermiyor,tek çözümü fişi çıkartmak. "Uydu alıcısı varmış aaa pek hoş hemde philips" diye aldanıp alırsanız tıpkı benim gibi kafanızı dağlara taşlara vurma ihtimaliniz çok yüksektir Satılan ürünün ayıplı, tamamlanmamış, geliştirilmemiş bir ürün olduğu çok açık.
  • you tube oynatması için DNS ayarlarının değiştirilmesi gerektiğini buldum. İsteyen varsa yazarım. Smart tv olarak satılıyor ama tek smart özelliği you tube.
  • kanal menusu nü nasıl açacağız biraz daha ayrıntılı açıklarmısın.
    philips channel editor programı bende de çalışmadı. Belki yabancı forum sitelerinden benzer program bulmak mümkün olur.
  • Philips Channel Editor ile sorunlarınızı halledebilirsiniz, Tüketici danışma hizmetleri ile canlı chat yaparak ya da konuşarak sorununuzu çözebilirsiniz, ellerinden geldikçe çok yardımcı oluyorlar. Güncellemelerle bu tarz yavaşlık sorunları çözülecektir, çoğu seride çözüldü.
  • merhaba,
    kanal editoru kullanabilmak için kanal listesini usb diske aktarmam gerekecek ama başarılı olamadım. yardımcı olursanız memnun olurum.
    sorularım
    1-usb 1 veya iki farkedermi
    2-usb disk fat32 mi NTFS mi yada başka formattamı olacak.
    3-yada başka bir püf noktası mı var?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.