Şimdi Ara

Philips 40PFL5507H/12 LED TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elktroword da Philips 40PFL5507H/12 LED TV fırsat şeklinde satışa sunulmuş bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum almaya değermi aldığımda memnunun kalabilirmiyim yorumlarınız için şimdiden teşekkürler....

• Forumu hiç araştırmamışsınız,son günlerde 5xx7 modelleri ile ilgili bir sürü yorum yapıldı ,konu açıldı ve bu modeller tavsiye edildi!
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaniFErhat

Şunu belirtmem gerekir. Teknosada çalıştım bir dönem. Philips panel üretimini bıraktı. Bu nedenle kendi panelini üreten Lg yada Samsung tvleri tercih etmenizi öneririm.

philips zaten panel üretmiyordu ki bıraksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

quote:

Şunu belirtmem gerekir. Teknosada çalıştım bir dönem. Philips panel üretimini bıraktı. Bu nedenle kendi panelini üreten Lg yada Samsung tvleri tercih etmenizi öneririm.

teknosa çalışanlarının içler acısı hali
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgili7681

Arkadaşlar elktroword da Philips 40PFL5507H/12 LED TV fırsat şeklinde satışa sunulmuş bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum almaya değermi aldığımda memnunun kalabilirmiyim yorumlarınız için şimdiden teşekkürler....
    kliksada word karta 1500 geliyor alacaksan
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragonReddevils

quote:

Arkadaşlar elktroword da Philips 40PFL5507H/12 LED TV fırsat şeklinde satışa sunulmuş bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum almaya değermi aldığımda memnunun kalabilirmiyim yorumlarınız için şimdiden teşekkürler....
    kliksada word karta 1500 geliyor alacaksan
    Lg-Philips olarak araştırırsanız gerekli bilgiye ulaşırsınız?
  • quote:

Lg-Philips olarak araştırırsanız gerekli bilgiye ulaşırsınız?

Alıntıları Göster
    40PFL5507H/12 gayet güzel ve sizi tatmin edecek bir modeldir.
    Panelinden dolayı şu an yok satmaktadır ve gerçekten f/p olarak hiçbir televizyonun sahip olmadığı orana sahiptir.
    Forumu biraz araştırırsanız herkesin bu modeli istediğini, aldığını ve tavsiye ettiğini görürsünüz.Hayırlı olsun şimdiden
  • quote:

tipik teknosa çalışanı tavsiyesi.ezberden bişeyler de öğretmişlerdir size, her teknosaya girdiğimde aynı şeyleri anlatıyorlar çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicus -- 12 Eylül 2012; 8:17:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

quote:

quote:

+1000

• quote:

quote:

olurmu ya philips egsoz bile üretiyodu. 8000 mhz :) bol duman garantili

• quote:

Orijinalden alıntı: Epicus

quote:

tipik teknosa çalışanı tavsiyesi.ezberden bişeyler de öğretmişlerdir size, her teknosaya girdiğimde aynı şeyleri anlatıyorlar çünkü

Kardeşim. LG/Philips ortak LCD panel üretimi yapmıyordu mu ? Daha sonra philips hisselerini LG ye satmadımı ?

Şuandada televizyon bölümünün yüzde 70’ini Hong Kong’lu LCD panel ve bilgisayar üreticisi TPV Technology’ye sattı. Biraz araştırın öyle yazın mümkünse?

• quote:

quote:

quote:

Kardeşim. LG/Philips ortak LCD panel üretimi yapmıyordu mu ? Daha sonra philips hisselerini LG ye satmadımı ?

Şuandada televizyon bölümünün yüzde 70’ini Hong Kong’lu LCD panel ve bilgisayar üreticisi TPV Technology’ye sattı. Biraz araştırın öyle yazın mümkünse?

Alıntıları Göster
    Teknosa arkadaş ; sen üstüne alınma..

Ama teknosa da çalşıanlardan kimse memnun değil okudysan bu forumları..LG/ samsung dan başka bişey önermezler ve teknik bilgi diye birşeynerdyse yok..

İspat mı? panasonicliler kısmının son sayfasındaki yorumda bir arkadaş yazmış..işyernden su an arkadaşlarla krize girdik gülmekten

Adam samasung satmak için 2016 yılında gelecek güncellemeyle Tv arkasından BARUT KOKUSU nun geleceğini söylemiş var mı böyle birşey:)
    bana söylese +18 filmde ne kokusu gelecek peki ? dye sorardım

• quote:

Orijinalden alıntı: gizza

Teknosa arkadaş ; sen üstüne alınma..

Ama teknosa da çalşıanlardan kimse memnun değil okudysan bu forumları..LG/ samsung dan başka bişey önermezler ve teknik bilgi diye birşeynerdyse yok..

İspat mı? panasonicliler kısmının son sayfasındaki yorumda bir arkadaş yazmış..işyernden su an arkadaşlarla krize girdik gülmekten

Adam samasung satmak için 2016 yılında gelecek güncellemeyle Tv arkasından BARUT KOKUSU nun geleceğini söylemiş var mı böyle birşey:)
    bana söylese +18 filmde ne kokusu gelecek peki ? dye sorardım

Alıntıları Göster
    Şunu belirtiyim. Ben şikayetler doğrultusunda yönlendirme yapardım. Adamın birisi LG ve Philips televizyonlar aldı aynı özelliklere sahip LG gayet net ama Philips görüntüyü bozuyor şikayetiyle geldi. Ben şimdi insanlara niçin philipsi öneriyim? Normal TV yayınlarında gerçekten berbat. Herşeyin kusuru var. Samsung Ayna gibi, LG de mat. bunların hepsini söylemek gerekli. Philips Çamur. Panasonic plazmalarına sözüm yok. Harbi Televizyon.

Araştırmadanda yorum yapanlar biraz araştırsın öyle değil mi ?

• quote:

Şunu belirtiyim. Ben şikayetler doğrultusunda yönlendirme yapardım. Adamın birisi LG ve Philips televizyonlar aldı aynı özelliklere sahip LG gayet net ama Philips görüntüyü bozuyor şikayetiyle geldi. Ben şimdi insanlara niçin philipsi öneriyim? Normal TV yayınlarında gerçekten berbat. Herşeyin kusuru var. Samsung Ayna gibi, LG de mat. bunların hepsini söylemek gerekli. Philips Çamur. Panasonic plazmalarına sözüm yok. Harbi Televizyon.

Araştırmadanda yorum yapanlar biraz araştırsın öyle değil mi ?

Alıntıları Göster
    Baya komiksiniz :)
    Azcık siz araştırın da öyle yazın, foruma bakın mesela insanlar ne diyor?
    Ama tabi pirim meseleleri tipik tekno çalışanı.
    Bilmediğiniz o kadar belli ki bir de normal yayın demişiniz.HD ya da 3D deseniz gene yalanını yer numarası yapardım.

Philips'in SD yayın kalitesinde açık ara en kaliteli televizyon olduğunu herkes bilir.
    Görüntü kalitesi ve netliğinde de genel olarak en iyisidir.
    Philips'in tek eksiği yazılım desteği ve multimedya oynatımıdır.

Ayrıca Samsung LG alıp ışık sızması sorunuyla boğuşsun istiyorsan eyvallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkangl

Baya komiksiniz :)
    Azcık siz araştırın da öyle yazın, foruma bakın mesela insanlar ne diyor?
    Ama tabi pirim meseleleri tipik tekno çalışanı.
    Bilmediğiniz o kadar belli ki bir de normal yayın demişiniz.HD ya da 3D deseniz gene yalanını yer numarası yapardım.

Philips'in SD yayın kalitesinde açık ara en kaliteli televizyon olduğunu herkes bilir.
    Görüntü kalitesi ve netliğinde de genel olarak en iyisidir.
    Philips'in tek eksiği yazılım desteği ve multimedya oynatımıdır.

Ayrıca Samsung LG alıp ışık sızması sorunuyla boğuşsun istiyorsan eyvallah.

Alıntıları Göster
    Geçerken dikkatimi çekti ve şöyle bir uğrayayım dedim; yaw burada yazılanlar yoksa bir "Forum Şakasımı" dır???

Yazan üye de HaniFerhat

valla şaka gibi geldi bana

++

• quote:

quote:

quote:

benim itirazım direk samsung ve lg al demene.bunu ne zaman teknosaya girsem beni lg-samsung tarafına yönlendirmelerinden kasıtla söyledim. zaten sd kalitesinde verdiğin örnek seni ele vermiş arkadaşlar da gerekli cevabı vermişler

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Geçerken dikkatimi çekti ve şöyle bir uğrayayım dedim; yaw burada yazılanlar yoksa bir "Forum Şakasımı" dır???

Yazan üye de HaniFerhat

++

Forum şakası olan nedir anlamadım ?.

Ayrıca ışık sızması orjinal askı aparatı kullanılmadığı takdirde olmuyor mu ? Servisten WMN-1000B SAMSUNG LED TV PLAZMA TV ASKI APARATI olması gerektiği belirtiliyordu.

2. si ben Teknosayı savunmuyorum :) Üzerine para verseler gitmem bir daha oraya.

erkangl standart yayını bütün televizyonlara verdiğimizde gözlerimizle gördüğümüzü söylüyorum. Yazmış olduğum örnek gerçekten yaşamış olduğum bir sorundu.

Ayrıca bildiğim bir yanlış varsa arkadaşım öyle değil bu şekilde demeniz doğru değil mi? Adamın 11 bin küsür mesajı var yazdığı mesaja bak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: albani

Yazan üye de HaniFerhat

++

Forum şakası olan nedir anlamadım ?.

Ayrıca ışık sızması orjinal askı aparatı kullanılmadığı takdirde olmuyor mu ? Servisten WMN-1000B SAMSUNG LED TV PLAZMA TV ASKI APARATI olması gerektiği belirtiliyordu.

2. si ben Teknosayı savunmuyorum :) Üzerine para verseler gitmem bir daha oraya.

erkangl standart yayını bütün televizyonlara verdiğimizde gözlerimizle gördüğümüzü söylüyorum. Yazmış olduğum örnek gerçekten yaşamış olduğum bir sorundu.

Ayrıca bildiğim bir yanlış varsa arkadaşım öyle değil bu şekilde demeniz doğru değil mi? Adamın 11 bin küsür mesajı var yazdığı mesaja bak.

Alıntıları Göster
    yazılanları görünce bi karnar veremedim doğrusu herkes birilerini övüyo veya birilerini kötülüyor demekki mükemmelini bulamıyacaz

• quote:

yazılanları görünce bi karnar veremedim doğrusu herkes birilerini övüyo veya birilerini kötülüyor demekki mükemmelini bulamıyacaz

Alıntıları Göster
    kötüleme yok. philipsin dünya görüntü ödülü almış bir televizyon markası. Ayrıca tepki süresi bakımındanda diğerlerine göre üstün. Ben sadece müşterilerden gelen şikayetler doğrultusunda buraya birtakım yazılar yazdım. Arkadaşlar sağolsunlar farklı yerlere çektiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

quote:

quote:

:))))))))))))))))))))))))) katdılmamak elde değil.
    Haniferhat arkadaşım fake misin bilmiyorum ama ne dediğin pek anlaşılmıyor desem ?? son mesajında ne anlatıyorsan bi açıkla Allah' ını seversen!

teknosa çalışanlarının içler acısı hali derken arkadaş çok doğru demiş. bir tane de iyi bilen birine rastlayım abi kimse bir şey bilmiyor adama ben öğrediyorum iyi mi... Geçen sene sony hx720 ya da 820 alayım diye konuşuyorum adam bana abi ben sana bir model söyleyim al git alan herkes memnun sony e değmez bu paralar , başka yerden panel alınca tv kötü olyormuş gibi , yine paneli başka yerden alıyor muhabbetleri (bir tane bildikleri bu zaten ) LW450 tavsiye edince mağazayı kafasına geçirmek istedim , yazık yani başka bir şey demiyorum.

geçenlerde LG nin tvsinde fifa oynuyorlar, topun arkasında boydan boya iz oluşuyor, futbolcular titremekten bir hale geldiler, pas atınca ekran bulanıklaşıyor ama yinede eleman abi bu tv yi al mükemmel diyor! en azından adama bunun iki üst modeli var onda sorun yaşamazsın de onu satmaya çalış. milleti kekliyorlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.