Ekran Boyutu 42 inch (106 cm) Aspect Ratio 16:9 Widescreen Parlaklık 500 cd/m2 Kontrast 500.000:1 Kontrast TV System PAL/SECAM İzleme Açısı 178 derece Sistem Pixel Plus HD Tepki Süresi 2 ms ÇÖZÜNÜRLÜK Aktif Çözünürlük 1920 x 1080p PC Sinyal Algılama 1920 x 1080 (60 Hz) Video Sinyal Uyumluluğu 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p High Definition Full HD GİRİŞ TERMİNALLERİ Scart Var(1 Adet) Tuner Var Pc Giriş Var PCMCIA Var
HDMI Var (3 adet )
Pixel Plus Bağlantısı Var DVB Tuner Var USB(Multimedya) Var(DİVX) ÇIKIŞ TERMİNALLERİ Kulaklik Çikisi Var 3,5 mm Ses Çıkışı Var S/PDIF Çıkışı(Koaksiyel) Var EXTRA ÖZELLİKLER Pixel Plus HD Var 100 Hz Clear LCD Var Clear Sound Var Digital Parazit Azaltma Var 3D Combfilter 2D/3D Var 1080p 24/25/30Hz Processing Var 1080p 50/60Hz processing Var Digital Noise Reduction Var Titreşimli Satır Giderme Var Child Lock + Parental Lock Var Sleep Timer Var Wake Up Clock Var Auto Programme Naming Var Automatic Channel Install Var Automatic Tuning System Var Autostore Var Fine Tuning Var PLL Digital Tuning Var Auto Volume Leveller Var Delta Volume per Preset Var Graphical User Interface Var On Screen Display Var Program List Var Settings Asistant Wizard Var Side Control Var 8Day Electronic Program Guide Var TV Remote Control Var Screen Format Adjustment Var Picture In Picture: Text Mode Var Teletext Var
Program Information Line Var Video Oynatma Formatları Codec desteği:, H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9/VC1, Kapsamlar: AVI, MKV Fotoğraf Görüntüleme Formatları JPEG Müzik Çalma Formatları MP3, WMA (v2 - v9.2 arası), AAC SES Hoparlör 2x10 W + 20W Sound System Clear Sound , 2.1 Virtual Dolby Digital Var Incredible Surround Var Tiz Ve Bas Kontrolü Var Otomatik Ses Sabitleyicisi Var ENERJİ Stand by 0,15W Çalışırken 147W Güç AC 220 - 240 V AĞIRLIK Ağırlık 16kg BOYUTLAR Genişlik 1034mm Yükseklik 644mm Derinlik 83mm Renk Siyah AKSESUARLAR Uzaktan Kumanda Var Enerji Kablosu Var Masa Üstü Ayak Var Quick Start Guide Var
SAMSUNG LE-40C650 LCD TV
PANEL Ekran Boyutu 40 inch (102 cm) Aspect Ratio 16:9 Widescreen Kontrast Ultra Kontrast Sistem Hyper Real Engine Panel Ultra Clear Panel ÇÖZÜNÜRLÜK Aktif Çözünürlük 1920x1080 Video Sinyal Uyumluluğu 1080/24P /1080P /1080İ /720P /576İ /480P /480İ PC Singal Algılama 1920x1080 High Definition Full HD GİRİŞ TERMİNALLERİ Tuner Var Hdmı 4 Adet Usb 2 Adet (Jpeg, Mp3, Divx) Desteklediği Video Formatları AVI, ASF, MKV, MP4, 3GPP, VOR, VOB, PS, TS, RMVB, FLV, DivX 3.11, DivX 4.x, DivX 5.1, DivX 6.0, H.264 H.263, MPEG-4 SP, MPEG XviD -4 ASP, Motion JPEG, Windows Media Video v9, MPEG2, MPEG1, RV3.0/RV4.0 Desteklediği Ses Formatları MP3, AC3, LPCM, ADPCM (mulaw, ALAW), AAC, HE-AAC, WMA, DD +, MPEG, DTS Core, AMR NB / WB, G.729, QCELP, Real Audio Cı Slot Var Composit Var Pc Input Var DLNA Var Kompenent Var Wireless Lan Var Scart 2 Adet
Ethernet Var
ÇIKIŞ TERMİNALLERİ Kulaklik Çikisi Var Audio Out Var EXTRA ÖZELLİKLER 100Hz Motion Plus Var Wireless Remote Control Var WCE Var İnternet@TV Var DLNA Var Crystal TV Var ECO Sensor Var SRS TheaterSound Var Dual Tuner Var Wide Color Enhancer Var HD Dual Tuner Var Ultra Clear Panel Var Teletext Var Clock Var On&Off Timer Var On Screen Display Var Connected Share Var Premium Uzaktan Kumanda Var Hyper Real Engine Var HDMI Version 1.4 Var DVB-Tuner Var Picture in Picture 1 Tuner PIP SES Hoparlör Var 2x10w Stereo Var Surround Var Speaker Var ENERJİ Stand by 0,30 W Çalışırken (Max.) 190 W AĞIRLIK Ağırlık 17,7kg BOYUTLAR Stand Boyutlar 976,2 x 659,3 x 255 mm Stand olmadan Boyutlar 976,2 x 614,9 x 80,4 mm AKSESUARLAR Uzaktan Kumanda Var Enerji Kablosu Var Masa Üstü Ayak Var
TASARIM Oynak (L / R) Evet (20/20) Tip Samsung Crystal TV Tip incelik Normal Renk Maroon - siyah Base Type Dikdörtgen biçiminde
Arkadaşlar bu iki tv arasında gidip geliyorum. 2-3 haftadır gına geldi artık performans ve görüntü olarak hangisi daha iyidir. Aslında ikisinide magzada inceledim ayrı ayrı magzalarda demo olarak gösterilen görüntüler pek tatminkar olmadıgı için bişeyde anlayamadım açıkcası. Sadece kullanan veya test etmiş arkadaşların yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Philps tv de bulunan kontrast oranı kafanızı karıştırmasın.Bu değerler yazılımla yükseltilebilmektedir.Bu da üründe ki siyahları daha derinden ziyade daha sığ göstermekte renkler canlı duracağına soluk durmaktadır(Normal-dijital yayından kastım)
Samsung tv de ise kullanılan Ultra Clear özelliği panelde ki siyah renkleri daha derin gösterebilmektedir.
her iki üründe de usb girişinden film,resim,müzik desteği vardır(MKV,dvd,divx) ki bu ürünlerde artık standart olmaya başladı.
Bence samsung firmasının panel üreticisi olması sebebiyle samsung u tercih edin.
cevabınız için teşekkür ederim
samsung 40c650 yi al kahrıını bana yap
Sayın NextGenaration ve bu mesajı okuyan diğer forum kullanıcıları ,
Ürün tavsiyesi istemek yerine açılmış olan marka-model başlıklarındaki mesajları inceleyerek sağlıklı sonuçlara ulaşmaya çalışın. Ayrıca size cevap veren kişilerin kaç yıllık üye olduğuna ve neden sadece tv başlığına mesaj attığına da dikkat edin. Forumda çok sayıda firma çalışanı ve yönlendirme yapan kişi var. Dikkatli olun.
Ayrıca size cevap diye yazılan şeyler yanlış ve akıl dışı.
İyi forumlar.
ben de bu iki televizyon arasındayım Philips 1600 tl 10 taksit Nisan ayında ödeme samsung için de vatan kampanyası bekliyorum, forumda samsung yönünde çok sayıda mesaj var. benim kullanma amacım hd yayın, film ve ileri de PS 3. USB ile ilgili çok bir sıkıntım yok zira yine philipsin hd dvd playerını kullanıyorum ama kullanıcıların, uzmanların görüşlerine ihtiyacım var...
ne yazıkki güncel...
quote:
Orijinalden alıntı: egitimci35
ne yazıkki güncel...
hangisini daha ucuza buluyorsan onu al.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme