Arkadaşlar benim yardıma ihtiyacım olduğu konu şu;
Ben HDMI ile yalnıza filmi oynattığım playerdaki görüntüyü tvye aktarmak istiyorum. Yani daha basit bir dille tek bilgisayardan ailem tv de filmi izlerken bende normal işlerime devam edebilir miyim?
Belki lazım olur yarımlar için; Televizyon Philips 42FPL3606H/12 Ekran kartı Nvidia GeForce GT335M
Neyden ne ayarlar yapmam gerekiyor bilen birileri yardımcı olabilir mi? Playerdan mı ayar çekicez başka birşeyden mi bir türlü yolunu bulamadım...
İyi günler...
Yapabilirsiniz bunu yalnız 1 ekranınız olması gerekli. Ekran kartı menüsünden 2. ekran olarak tanıtıp, windows tuşu+p fonksiyonu ile genişlet derseniz, aileniz TV'de film izlerken siz işlerinizi yapabilirsiniz.
dusty, teşekkür ederim. Bu akşamdan geçti ama yarın ilk iş bunu denemek olacak, inşallah başarırım... :)
NVidia ekran kartı ayarlarında birden fazla ekran filan gibi bir sekme olması gerekli, ekran ve monitörü bağladıktan sonra oradan da gereken ayarları yapabilirsiniz. Birincil ekranı monitörünüz atayın, ikinci ekran TV olsun. Filmi açıp, fareyle tutun ve TV'ye sürükleyin. Sonra orada full screen yapabilirsiniz.
Tamamdır, oldu. Çok basit bir işlemmiş ama bilmeyince yapamıyosun işte...
Tekrar teşekkür ederim dusty.
Rica ederim, kolay ama birisine sormadan ya da detaylı okumadan insanın aklına gelmiyor.