Şimdi Ara

PHILIPS 42PF9641D Hakkında yardım (KONU KİLİTLENEBİLİR Mİ?-TV ALINMIŞTIR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Annemler 106 ekran bir LCD almaya karar verdiler ve daha önce eniştemlerde görüp çok beğendikleri Philips 42 PF9641 D modelini almayı düşünüyorlar.
    Bu tV ile ilgili kısa bir araştırma yaptım. Yok yok gibi görünüyor. Herşeyi olan bir LCD izlenimi uyandırdı bende. Ancak içinden çıkamadığım bir kaç konu var. Sizlere danışmayı uygun gördüm.
    Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
    Not: Aldıklarında sadece Digitürk seyredecekler, belki ileride akıllarına girip bir DVD aldırabilirim.

1- Bu cihaz Philips in Türkiye sitesinde yok. Acaba resmi yolla ithalatı yapılmayan bir ürün mü ?
    2- 1920*1080 olduğunu öğrendim ancak cihaz FullHD midir yoksa True HD mi ?
    3- Yaptığım kısa araştırma esnasında bir de dahili Digital Karasal Yayın tuneri olan 42 PF 9741 modeli ile karşılaştım. Acaba ileride bir sıkıntı olmasın diye bu mu tercih edilmeli ?
    4- Fiyat olarak Bu cihaza genellikle 6300-6500 YTL civarında rastladım. Daha hesaplı alınabilecek bir yer ( İstanbul Avrupa yakası ve garantili olmak kaydı ile) önerisinde bulunabilir misiniz ?
    5- Forumda daha önce 1:1 pixel mapping özelliği diye bir şey okudum. Bu nedir ve 9641 de var mıdır ?
    6- 120 Hz panellerin yakında ülkemize gelme olasılığı var mıdır , ya da sizin bu panellerin ülkemize giriş tarihi ile ilgili tahminleriniz nedir?
    Geçen ayki H&T dergisinde 120 Hz panellerin 60 lıklara kıyasla çok daha güzel görüntü verdiği yazılmıştı.

(5 ve 6. sorular ; annemlerin alacağı Tv ile ilgili olmayıp, tamamen şahsi merakımdan sorulmuştur)

Değerli yorum ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muRTah -- 20 Mayıs 2007; 23:37:59 >

• Tek cümleyle cevap vermek gerekirse, bu kadar paraya bu LCD almak yerine, sadece SD yayın(uydu,DT ve belki DVD) Ailenizi 106 ekran en az yarı fiyatına çok iyi ve uygun plasma almaya ikna edin, kalanını da başka ihtiyaçlarınızda harcayın. Buna karar verirseniz size öneride bulunacaklardır.
  • @sserin : Değerli yorumun için teşekkür ederim.
    Diğer forum arkadaşlarımdan da 5 sorumla ilgili cevap ve yorum bekliyorum.
    Saygılarımla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.